icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tiper24
29. okt 2017

mlety rezen zemiaky

ema234
29. okt 2017

perkelt s kolienkami

tinaslukaskom
29. okt 2017

Pirohy s tvarohom a slivkovym lekvarom 👍

opuska
30. okt 2017

Zemiakove pyre s vysmazanym kuriatkom a polievka nam zostala este zo vcera. Robila som zeleninovu

m_ij_ka
30. okt 2017

fazuľová polievka s údeným mäsom, ryža s pečienkou

littleflowerka
30. okt 2017

polievka s ruzickovym kelom, spenatove halusky s bryndzou

misinka0611
30. okt 2017

Zapekané šampióni plnené slaninou , cibuľkou a nivou. Ako príloha hranolky 🙂

lubomira1965
31. okt 2017

dnes kuracie na so syrovou omačkou a knedla

mijo53
31. okt 2017

zeleninový guľášik, zemiakové šúľance poliate maslom a posypané maslom

milan_branik
31. okt 2017
rakywanda
31. okt 2017

včera sme dojedali čínske mäso s ryžou, volským okom, dcéra upiekla super bábovku ku kávičke, dnes nás nachová Ikea, večer obložené misy, zajtra budú zapekané cestoviny s uhorkovým šalátom

m_ij_ka
31. okt 2017

vajíčková polievka, zemiakové kolieska ( pečené v rúre ) s kuracími prsiami ( opražené na panvici s korením )

lubomira1965
31. okt 2017

polievka z kyslej kapusty od včera a kuracie na hriboch a syrova omacka + knedla

nts
31. okt 2017

dnes som varila:mäsové pyré a jablkovo-banánovú pochúťku

rakywanda
2. nov 2017

dnes kuraciu polievku pre maródka a mäsko z polievky s ryžou

opuska
2. nov 2017

Zemiakove perky plnene jahodovym a slivkovym lekvarom🙂 Zostalo zo vcera🙂

jukov
2. nov 2017

včera zemiakové placky s kuracím soté, večer lekvárové šatôčky - zo všetkého zostalo aj na dnes, dnes dovarená k nim pórovo zemiaková polievka

bruneta880
2. nov 2017

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami, "granadír" a krpec už spinká tak idem buchnúť ešte tvarohové buchty 🙂

m_ij_ka
2. nov 2017

na večeru domáca pizza

marikap18
3. nov 2017

My dnes mame rybacie file v cesticku so zemiakmi a haskova polievka

womankc
3. nov 2017

v nedeľu obyčajný zemiakovo cibuľovú šalát / pridala som aj kyslé uhorky na plátky/ + vyprážané morčacie rezne / rezne som na želanie mm potierala cesnakom a wochesterovou omáčkou / , šalátik bol mrkvovo - jablkový s limetkou a medom ...
polievka z koreňovej zeleniny / mrkva na kúsky , zeler a petržlen strúhaný / + kúsok hokaida na kocky udusené na masle + ryža a trošku detskej krupičky . na vrch si každý dal po chuti posekanú petržlen vňať a čerstvé čili

majdus
3. nov 2017

Joooj a teraz si mam vybrat,ked z tolkych inspiracii mi ide slina az nadol? 😨😂👍 ale spomenula som si,ze mame brokolicu a kusok karfiola od svokry,tak asi broko polievka,karfiol v nej tiez vyvarim a karfiolove placky so zeleninovou oblohou...ak sa mi bude dat..ak nie,mala sa zobudi,tak len broko polievka a brokolica so zemiakmi a syrovo-cesnakova omacka 🙂

krasnasvadba
3. nov 2017

Dojedame bravčové rizoto a dnes Hrachová kaša s grilovanymi mini klobaskami.

mirdos8
3. nov 2017

My dnes budeme mať domácu pizzu, keď je ten piatok.🙂

m_ij_ka
3. nov 2017

varené zemiaky, špenát, volské oko🙂

ferala
3. nov 2017

Pstruha plneneho cesnakom so zeleninovým šalátikom

petka296
3. nov 2017

Dnes sme mali maďarský guláš 👌🙂

nakup
3. nov 2017

@ajsa109 prosím ťa ako robíš šalát s kyslou kapustou ? len kapusta a cibula ? mám rada všetko z kapusty

ostorha
3. nov 2017

@nakup Neoslovila si sice mna ,ale ak mozem tak ti dam dve recepty na salat s kyslou kapustou,Jeden je klasika kapusta,cibula,oliv,olej,sol a mlete cierne korenie ja davam dost mame radi taky trosku pikantnejsi,Minule som skusala postruhat kyslejsie jablka a bolo to fajne a aj so struhanou mrkvou tiez fajn,A jeden ukrajinsky salat Vinigret a tam ide kysla kapusta na drobno nakrajana,kysla uhorka,cvikla na kocky a tak isto trochu nalevu z uhoriek olivovy olej,cibula ,sol a peper..

katka708
3. nov 2017

@ostorha to znie dobre. A do toho druhého ide aká cvikla? Surová ci varená?