icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ostorha
3. nov 2017

@katka708 Ide tam varena cvikla a zabudla som aj cervena fazula tam este ide je to fajne a vacsinou sa to robi do velikánskej misy a je sa to dobre odlezane a vychladene a je to hlavne zdrave a dost syte.

babatkoo
3. nov 2017

Dnes som robila kasu z hrachu a cervenej sosovice a k tomu udene masko.

ianka94
4. nov 2017

Ahojte potrebujem poradit 🙍 viem.ze sa hranolky daju kupit aj do rury aj do fritezy no kupila som hranolky do fritezy ale rozmyslam ci by som ich nemohla dat do rury ci to nebudu dobre hranolky ? Poradte mi prosiiim 😐

katkas1
4. nov 2017

Dnes vianocna kapustnica a dukatove buchticky☺Zajtra kuraci vyvar,rezne a zemiakova kasa😉

marusik
4. nov 2017

hrstková polievka rozmnožená zo včerajška a ryžový nákyp s marhuľami a horkou čokoládou🙂

beky1813
4. nov 2017

Taka nudna klasika, hovadzi gulas a ryza

ianka94
4. nov 2017

Dnes na obed po velmi dlhom case vyprazany syr s hranolkami+tatarska omacka a visnovy kolac s posypkou 👌😍

lucy1550
4. nov 2017

My dnes dopapame rezance s tvarohom,zeleninkova polievka na masle s mrvenickou 😉 ale zajtra sa chystam zemiakovo-cibulovi salat s rybkou na masle a rezancovo slepaci vyvar 😊

ajsa109
4. nov 2017

@nakup dávam kyslú kapustu + cibula a 2-3 lyžice olej a trošku soľ zamiešam a nechám aspoň jeden deň odležať je výborný a môže byť v chladničke v uzatvorenej doze aj týždeň a nepokazí sa -dobrú chuť 🙂

m_ij_ka
4. nov 2017

kapustnica, rizoto s kuracím mäsom

evelyin
4. nov 2017

Brokolicová polievka so smotanou, krúpkami,zemiakmi a pórom. Pizza salamova s kukuricou. Koláč obrátený jablkový s kyslou smotanou. Všetci sú spokojní. 😀

katussska24
4. nov 2017

Ja sa po dlhom case zapojim 🙂

Sobota: spenatova polievka + kuracie sote na paprike a kurkume, ryza, salat - cervena kapusta

Nedela: spenat.polievka + knedlik a kuracie maso s cervenou kapustou

Pondelok: Hrstkova s krupami + vyprazana tilapia a zem.pyre

sedem
4. nov 2017

Paradajkova polievka so syrom/cestovinou, fasirky so zemiakmi, večer parené buchty s dzemom

ema234
4. nov 2017

Zajtra bravcova panenka so syrovou omackou, pyre batata a zeler na kocky.

tiper24
4. nov 2017

zem.placky s bryndzou, zapecene kare so sunkou bryndzou syrom, ryza

dagaz
4. nov 2017

Dnes bryndzove halusky☺.

nakup
4. nov 2017

@ostorha ďakujem vyskúšam keď že aj cviklu máme radi

nakup
4. nov 2017

dnes hokaido polievka s opraženým chlebom a druhé hovädzie na hríbovo brusnicovej omáčke ryža a americké zemiaky

dagaz
5. nov 2017

Kuraci perkelt a kedze mi ostal karfiol tak karfiolova polievocka

m_ij_ka
5. nov 2017

zasmažená polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka

mijo53
5. nov 2017

polievka z podpňoviek s rezancami, roštenka, ryža, slivkový kompót

jukov
5. nov 2017

kurací vývar, kuracie rizoto a veľa veľa zeleniny v ňom, jogurtová bábovka

nikanu
6. nov 2017

Španielský vtáčik s tarhoňou a zeleninovou polievkou

tykat
6. nov 2017

Včera
Hráškova polievka s krupicovými haluškami
Pomaly pečená kačka s medovou kôrkou, červená kapusta, knedľa/lokše
Banánový chlebíček

korica
6. nov 2017

Zo včera mám mäsovu polievku, zo pár reznou. No na druhý deň už manzel neje rezne🙄tak som spravila cestoviny z paradajkovou omáčkou a mletym mäsom, nasruham stý. Baj báj.

kratucka
6. nov 2017

@tykat banánový chlebíček, to je aký prosím ťa?

limetka26
6. nov 2017

U Nas dnes hrachova polievocka a fasirky so zemiackami a domacou calamadou..😉

rakywanda
6. nov 2017

rezne s ryžou zo včera, zajtra bude hŕstková polievka a granatiersky pochod s uhorkou

tykat
6. nov 2017

@kratucka ...pečiem tento https://www.mimibazar.cz/recept/106762/bananovy... ....ešte pridávam do cesta nasekané orechy, pečiem v bábovkovej forme...ku káve vynikajúci.

luciferisko18
6. nov 2017

Paradajková polievka, vegetariánske francúzske zemiaky, tvarohova babovka so slivkovou omáčkou