Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Prave dovarena brokolicovo spenatova polievka s vlockami a francuzske zemiaky su v stadiu pripravy..🙂
Toto uz ste skusali ? Taky stary recept ale zaujimavy
Bryndzová tarhoňa so slaninkou. Zostala mi zo včera tarhoňa a nechcelo sa mi robiť halušky, tak som do nej bachla bryndzu a slaninu a chutilo to dobre🙂
@milan_branik toto jedlo milujem. Varila ich moja mama a teraz ja svojej rodine ☹
Luskovy privarok, stuchane zemiaky a domacu sekanu 🙂
rizoto, cvikla, babovka
Dnes mrkvova polievka s haluskami a srnec na hubach so zemiakmi a cviklou.
@tykat a to je potom nasladko ako koláč?
hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, zeleninové rizoto, syr
na večeru domáci hot dog
@stevinka16 tak rýchle jedlá už niekedy najlepšie. Už si teda aj porodila, že? Keďže pozerám, že toto si mi písala ešte v októbri 🙂 😀
@nina19833 jasné ☺ už 27.10.2017 čiže zajtra máme 2 tyzdne. Narodil sa mi šimonko 54 cm. 4160 g.
Dnes idem robit langose, spravim zopar aj plnenych a spenatovu polievocku 🙂
Zeleninova polievka, rybie file a zemiakove pyre
@zuzanaf31 jasné. Tu je môj overený recept. Kvások: 250 ml mlieka, kocka droždia a 2 polievk.lyzice mlieka. Cesto: 1kg polohrubej múky, 500ml mlieka, 125 g roztopeného masla, kypriaci prášok do pečiva, 5polievk.lyzic cukru a 1 vajíčko. Postup je klasický zo všetkých surovín a kvasku spravíme cesto. Je také redšie. Necháme kysnúť cca hodinu. Po vykysnuti robíme buchty, plníme čím chceme, na čo máme chuť. Na plech dáme len olej, žiadnu múku. Ja keď tvarujem buchty tak si ruky 👐 namočím do oleja. buchty si nechám na plechu ešte chvíľku kysnúť a na vrch dám kúsky masla. Pečieme v predhriatej rúre na 180 st. podľa farby. Keď buchty vyberiem z rúry, tak ich ešte potriem s mliekom, aby boli makkucke a poprášim práškovym cukrom...
my dnes kalerábová polievka a francúzske zemiaky s čalamádou.
@luciferisko18 Mnaam nedáš prosím receptik sk by sa Ti chcelo znie to úžasne tvaroh Mnaam slivky Mnaam ! Ale aj tie zemiaky má veľmi zaujímajú ! Ďakujem !
brokolicová krémová polievka, zemiaková kaša a bravčové plátky s broskyňou a syrom zapečené v rúre
na večeru bábovka, kakao
na raňajky smotanový jogurt jahodový, rohlík
Na ranajky ovsenu kasu s malinami kakaom kokosom bananom a skoricou biely jogurt. A varit asi nejdem dnes ale velmi vam vsetkym fandim!
Dnes kurca ala kacica, cervena kapusta a knedla. Mnam

šampiňónová polievka, francúzske zemiaky, uhorka