icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kratucka
28. nov 2017

Hubová polievka a zeleninové rizoto

majka01_74
28. nov 2017

Dnes file na drvenych paradajkach a zemiakova kasa 😉

sonia1712
28. nov 2017

Dnes pečiem prvý kvaskovy chlieb v živote, držte palce😀

jardia
28. nov 2017

Ahojte ako využiť zvyšok pečeného kurčatá okrem fašírok ?

suve99
28. nov 2017

@jardia rizoto, alebo daj na kúsky, opraž narýchlo na masle, cesnaku, prípadne pór, pridaj syr a smotanu a máš omáčku na cestoviny, osoľ, okoreň...

limetka26
28. nov 2017

Tak u nas dnes kapustnica so zemiakmi a tarhonou aako druhe svieckova ma smotane z diviny a domaca knedla..😝

limetka26
28. nov 2017

@jardia ja zvyknem robit ,,gyros,, rozky. Kuracie masko si osmahně na cibulke a okorenim co pride pod ruku, potom plnim do rozkov s tatarku a kecupom a calamadou alebo lubovolnou zeleninou.

flimelka
28. nov 2017

vyprazany syr a hranolky som dnes spravila a polievka zostala este zo vcera, robila som cesnakovu kremovu

ninkababika
28. nov 2017

Ahojte chystam sa tento rok piect na vianoce dama 😀 Daky receptik na vanilkove rozky? Fukane som sinuz nasla tu. Este by som
chcela
na medvedie dlabky ale tie od niekial mam uvidim ake budu.

nelly3
28. nov 2017

@jardia
ja bud ako pisu rizoto kuracie alebo aj perkelt urobim 🙂

hyta
28. nov 2017

@jardia Môžeš zo zvyškov kuriatka okrem iného urobiť i šalát na večeru, alebo pomazánku.

rdi
29. nov 2017

dnes tarhonu s maskom spravim a mrkvovu polievku, kedze tu moja mala Sarka ma velmi rada 🙂

jukov
29. nov 2017

dnes bude jaternička chlebíkom a čalamádou - mňam

kvetinka75
29. nov 2017

no zase krúpové rizoto so zeleninou a karelábová polievka s pohánkou

oila
29. nov 2017

Kuraci perkelt sa dnes chystam spravit, chcela som aj domace halusky, ale neviem ak sa mi nebude chciet urobim len cestovinu.

elizita
29. nov 2017

Zasmazena fazulova polievka s rezancami a hlivovy perkelt.., ale na halusky uz nebude cas, takze len s kolienkami

luciasing
29. nov 2017

Hrachova polievka a steaky s bylinkovim maslom priloha zemiaky pucene a mrkvovy salat s jablkom

lenuss84
29. nov 2017

Cesnakova polievka so zemiakmi a,sunkou
Zemiakovy privarok s opecenou spekackou,chleba

mobilbabie
29. nov 2017

Bryndzové halušky 🙏

slavkadud
30. nov 2017

kuracie prsia plnene brokolicou a syrom a k tomu ryza a polievku som na rychlo vcera vecer urobila iba taku co chladnicka dala aku zeleninku taku som do nej dala 😝

lucya87
2. dec 2017

U nas dnes na zohriatie fazulova polievka so slioviciu 😁 nebojte je jej tam iba trosku...

misinka0611
2. dec 2017

Ryžový nákyp, mäso v cestičku s ryžou a broskynovym kompótom.

babatkoo
2. dec 2017

Bravcova zivanska + kuraci vyvar

jardia
2. dec 2017

@misinka0611 ahoj dáš recept na ryžový nákyp ešte som ho nikdy nerobila 😀

katunika
2. dec 2017

Segedin

lenka_samorin
2. dec 2017

my sme mali šošovicovú polievku - cibuľa, mrkva, zeler, zemiak, červená šošovica, v tomro poradí opražiť na masle, priliať vodu, trochu soli a je to výborná polievka. Keď sa dá viac zeleniny a menej vody, je to aj výborný prívarok k vajíčku, špekačke. A na druhé sme mali sumčeka na masle so zemiakmi, chcela som k tomu aj špenát na masle, ale nakoniec som nemala v mrazáku.

nelly3
2. dec 2017

na nedelu: madarsky gulasik a knedla 🙂

rakywanda
2. dec 2017

dnes boli francúzske zemiaky a uhorkový šalát, zajtra budú rezne s ryžou,
upiekli sme jednu várku lineckých koláčikov a na predvianočný stres domáci bejlís 🙂

m_ij_ka
3. dec 2017

na večeru plnené toasty

jukov
3. dec 2017

dnes bola karfiolová polievka a ryžový nákyp - 2 druhy (klasický a druhý pre alergika na vajcia)