Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes file na drvenych paradajkach a zemiakova kasa 😉
Dnes pečiem prvý kvaskovy chlieb v živote, držte palce😀
Ahojte ako využiť zvyšok pečeného kurčatá okrem fašírok ?
Tak u nas dnes kapustnica so zemiakmi a tarhonou aako druhe svieckova ma smotane z diviny a domaca knedla..😝
vyprazany syr a hranolky som dnes spravila a polievka zostala este zo vcera, robila som cesnakovu kremovu
Ahojte chystam sa tento rok piect na vianoce dama 😀 Daky receptik na vanilkove rozky? Fukane som sinuz nasla tu. Este by som
chcela
na medvedie dlabky ale tie od niekial mam uvidim ake budu.
dnes tarhonu s maskom spravim a mrkvovu polievku, kedze tu moja mala Sarka ma velmi rada 🙂
dnes bude jaternička chlebíkom a čalamádou - mňam
no zase krúpové rizoto so zeleninou a karelábová polievka s pohánkou
Kuraci perkelt sa dnes chystam spravit, chcela som aj domace halusky, ale neviem ak sa mi nebude chciet urobim len cestovinu.
Zasmazena fazulova polievka s rezancami a hlivovy perkelt.., ale na halusky uz nebude cas, takze len s kolienkami
Hrachova polievka a steaky s bylinkovim maslom priloha zemiaky pucene a mrkvovy salat s jablkom
Cesnakova polievka so zemiakmi a,sunkou
Zemiakovy privarok s opecenou spekackou,chleba
Bryndzové halušky 🙏
kuracie prsia plnene brokolicou a syrom a k tomu ryza a polievku som na rychlo vcera vecer urobila iba taku co chladnicka dala aku zeleninku taku som do nej dala 😝
Ryžový nákyp, mäso v cestičku s ryžou a broskynovym kompótom.
Bravcova zivanska + kuraci vyvar
@misinka0611 ahoj dáš recept na ryžový nákyp ešte som ho nikdy nerobila 😀
Segedin
my sme mali šošovicovú polievku - cibuľa, mrkva, zeler, zemiak, červená šošovica, v tomro poradí opražiť na masle, priliať vodu, trochu soli a je to výborná polievka. Keď sa dá viac zeleniny a menej vody, je to aj výborný prívarok k vajíčku, špekačke. A na druhé sme mali sumčeka na masle so zemiakmi, chcela som k tomu aj špenát na masle, ale nakoniec som nemala v mrazáku.
na nedelu: madarsky gulasik a knedla 🙂
dnes boli francúzske zemiaky a uhorkový šalát, zajtra budú rezne s ryžou,
upiekli sme jednu várku lineckých koláčikov a na predvianočný stres domáci bejlís 🙂
na večeru plnené toasty
dnes bola karfiolová polievka a ryžový nákyp - 2 druhy (klasický a druhý pre alergika na vajcia)

Hubová polievka a zeleninové rizoto