icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sisanka
29. apr 2011

ja som dnes robila iba hustejsiu hrachovu polievku a teraz sa chystam este urobit moravske buchty a zistila som ze mam v mrazaku skvarky tak budu aj pagaciky 😉

titkovamiriam
29. apr 2011

rascová polievka,granatír,kapustový šalát a teraz este peciem kakaovo mandľove muffiny 🙂

titkovamiriam
29. apr 2011

a fotečky

lyongirl
29. apr 2011

na obed sme mali len špenát a spravila som pomazánku s "údenáča" na večeru a deti sa mi idú zadrhnúť...

riska
29. apr 2011

@lyongirl receptik pls 🙂

lyongirl
29. apr 2011

@riska hehe, to bola taká rýchlovka, obrala som údenú makrelu, dala 1/2 malého klasického masla, Bambino a kečup, ale samoška dala by sa pridať najemno nakrájaná cibuľka, citrón, popr. cesnak a horčica, len som nechcela, aby to stratilo tú údenú chuť, tak som moc nedochucovala a vidličkou som to len dobre premiešala...

peepka
29. apr 2011

dnes kelovy privarok s gulasom a chlebom, cucoriedkova bublanina 🙂

katy2
29. apr 2011

dnes kalerabova polievka a bryndzove halusky so slaninkou

lea132
29. apr 2011

Brokolicova polievka,treska,zemiaky,rajcina-vsetko zapecene spolu

lucikatn
30. apr 2011

zo vcera nam ostala sparglova kremova polievka a dorobim palacinky. Zajtra asi karfiolove placky ale pecene v rure so zemiakovym pyre a zeleninovou oblohou

lucka1987
30. apr 2011

gulas z diviny 😉

elina313
30. apr 2011

@lucikatn 😝 😝 😝 😝 mňáááááám že karfiolové placky, pečené v rúre... to sa ako robí ???

mia258
30. apr 2011

Dnes sójové mäso so syrom, paradajkou a šalát. Poobede robím madeleines 😉

cottoncandy
30. apr 2011

pečené kuracie stehno plus zelenina na masle 🙂

katy2
30. apr 2011

kalerabova polievka zo vcera a fliacky s kapustou

akika722
30. apr 2011

@reanda ahoj,čo je to šalatova omačka 😕 😨
ja som robila pre mna a synčeka sojove mäsko s ryžou a šalatikom,manžel ma palacinky a maly ryžu s mäskom a mrkvičkou 😵

akika722
30. apr 2011

@elina313 ahoj.xi xi my sa stretneme tušim v každej teme 😀 moja ja ich robim tak isto ako klasicke len ich potom dam na pečiaci papier a do rury..a žieden tuk 😉

bubbble
30. apr 2011

ahojte, chcela by som si dnes urobit zapekanu brokolicu, zapekanu s nejakou syrovou omackou ale besamel mi pride moc husty, tazky.. nemate nejaky iny tip? neviem, nieco so smotanou alebo...? 🙂

titkovamiriam
30. apr 2011

dnes slepacia polievka s haluskami,rizoto

@bubbble no ved daj len brokolicu,do smotany alebo jogurtu nastruhaj syr a zapec,alebo daj aj syr k brokolici a zalej-vobec nemusiš robiť bešamel,ja by som dala aj trosku kecupu do zalievky,bylinky-oregano,bazalku a hotovo.Samozrejme chalani by tam museli mat aj sunku 😀 😀 😀 no ja to milujem len brokolicu naparit dat do misky a zasypat syrom bylinkami a zaliet smotanou a vajíckom 🙂 je alebo aj zopar šampionov fuuu musim kupiť brokolicu cez tyzden taku mam teraz na nu chut 🙂 🙂

simi251
30. apr 2011

@mia258 Ahoj Mia. Tak to ta obdivujem, ze sa ti chce tie madelaines robit, ked sa daju kupit v kazdom obchode. Alebo mas nejaky chutny recept? Inak nepamatam si ta z temy francuzsko. V ktorom meste zijes?

atrami
30. apr 2011

@bubbble , ja robievam so zemiakmi. Zemiaky uvariš v šupe, brokolicu do polomäkka. Na olej cibulku, cesnak /pri deťoch len málo dávam/, na to ošúpané, nakrájané zemiaky, opečiem pridám brokolicu, premiešam, ochutím soľou, korením. Potom to dám zapekacej misy, posypem nivou alebo iným syrom, ale dobrá je aj zalievka ako na farncúzske zemiaky- smotana+vajíčko a dám zapiecť, do rúry.

elina313
30. apr 2011

@akika722 :D aj máme augustovčiatká, aj chudneme( no ja teraz stráááááášne švindľujem) a ešte aj varíme spoločne :D ... no proste maminky ako majú byť :D :D :D

titkovamiriam
30. apr 2011

@mia258 čo je madelaines??? 🙂

akika722
30. apr 2011

@elina313 tak tak 😀 😀 😀 😀 tak tu hodme niečo dietne 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
30. apr 2011

@akika722 kuracie prsia na pare s mrazenou zeleninkou-hrasok,kukurica,mrkva a k tomu varene zemiaky

akika722
30. apr 2011

@titkovamiriam jaaaaaaaj 😀 že dietne,😀 😀 😀 zlata 😀 😀 😀 😀
ale tie zemiaky 🤐 mne osobne by to pridalo dalšie kg 😖

tin007
30. apr 2011

Prave varim svieckovu z telacieho stehna, k tomu budu cestoviny a na veceru porkova omacka zo vcera. zajtra dojeme svieckovu (asi s uvarenymi zemiakmi) a vecer bude ryzovy nakyp, ktory ostane aj na pondelok 🙂

babulka123
30. apr 2011

my dnes kuracia polievka klasicka.
morcacie masko s hraskom a kukuricou na stave a ryza.

babullka1
30. apr 2011

dnes som nevarila..nebolo kedy 😝 ale pojdeme vecer na pizzu 🙂

mia258
30. apr 2011

@simi251 nemám žiadny extra recept, ale mám radšej domáce výrobky ako kupované. Vždy viem, čo jem 😉
Robím z hladkej múky, cukru, masla, vajec, mlieka, vody, prášku do pečiva a citrónovej šťavy. Klasika 🙂

@titkovamiriam koláčiky 😵