Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes kačacia polievka, pečená kačica (nestihla som celú odfotiť, manžel sa spustil do porcovania, už mu slinky tiekli 🙂 , domáca knedľa a s karamelizovanou kyslou kapustou
hovädzia polievka a zapekaný karfiol s cestovinou😊
Skuste toto zaujimavy recept mozno poznate. Asi by sa dalo maso vymenit za bravcove aby to slo rychlejsie 👍
Mexický guláš s hráškom
http://recepty.pozri.sk/recept-mexicky-gulas-s-...
Obed tekvicová polievka s kokosovým mliekom a zázvorom, hlavne jedlo len rýchly sendvič s avokádom a grilovaným baklazanom. Na veceru ryžové rezance s mrkvou špenátom kurkumou a kešu. Vsetko jedla Za 5 minut
Zeleninovo kuraci vývar so slizikmi, domáce hranolky s vyprazanym syrom a Tatárkou s uhorkou. Smotanovo piskotova torta s cucoriedkami a kiwi. 😂❤ tak si to tatinko prial ❤
Dnes langose plnene zeleninou, syrom a dresingom 🙂
Dnes brokolicová polievka s krupicovými haluškami, rizoto (zostalo mäsko z kačice, použijem do rizota)
U nás dnes pečené kuracie stehná, ryža, repa alebo uhorky plus paradajková polievka. Na večeru bude mliečna ryža s rozčarovaný z lesného ovocia.
U nas dnes zeleninkova polievocka s fazulkami a strapacky a bryndzove halusky
na obed sa dojedol guláš, urobila som kokosovo-šľahačkovú bábovku ku kávičke, na večeru sa nechávame prekvapiť - varí manžel
perkelt ,nas maly ho zboznuje :D A je to rychlovka s kolienkami
Dnes som sa rozhodla pre zdravsi obed a to v podobe zeleninoveho salatu s kuracim maskom, syrom a zapecenou bagetkou. Polievka este zo vcera mliekova fazulova
Ryžovy nákyp, decká sa ho nevedia dočkať a zajtra francúzske zemiaky
halušky so smotanou a slaninou
Francúzske zemiaky
Sekana a k tomu pyre zemiaky. Polievka mliekova fazulova
Bryndzove halusky so slaninou a vajickova polievka
Kuracia polievka s poriadnou kopou masa, zeleniny a slizikov
Palacinky s dzemom tvarohom a slahackoy
Dnes prvý krát idem skúsiť spraviť slané palacinky a budem ich plniť zeleninou a syrom a šunkou. Snáď to bude jedlé 😀😀
Zeleninová polievka s ovsenymi vločkami, drzkova polievka s domácim chlebíkom , štrúdľa jablková s bielym makom a pizza 🍕 tyčinky. Dnes hody
@womankc mňam, to musím niekedy tiež vyskúšať

A segedínsky guláš