icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babatkoo
5. feb 2018

@ferala podelila by si sa o recept? Dakujem

m_ij_ka
5. feb 2018

kyslá šošovicová polievka, obrátené rezne, ryža, šalát

oira
5. feb 2018

Cestovinovy salat na studeno s kuracim masom a bananove muffiny

moncek88
6. feb 2018

Ja dnes hlivovy perkelt a polievka je ešte cesnaková 😋😋😋

ingrid56
6. feb 2018

@oira môžem poprosiť receptík na muffiny? 😉

lenuss84
6. feb 2018

Vyvar s mrvenicou
Cernohorsky rezen,zemiakova kasa

tinulinda
6. feb 2018

Ten pocit, ked zaspiš s dieťaťom a po zobudeni zistíš, ze príde za 25 minút hladny muž 😀
Rýchlo dat variť špagety, nakrajat veľkú cibuľu, aj jednu hlavu cesnaku, na olivovom oleji speniť, pridať lupane paradajky (z lidla) , prejsť varom, zliať špagety, spojiť a pridať pesto a sušené paradajky, pripadne olivy 👌

novana
6. feb 2018

@milan_branik, afrického sumčeka máme v jedálničku raz týždenne zaradeného. Kupujeme celého alebo filety. Samozrejme nie mrazeného. Pre mňa sú zubáč a sumček najchutnejšie ryby, ale hovorí sa - koľko ľudí, toľko chutí. Treba vyskúšať. 🙂

kvetinka75
7. feb 2018

@novana a ako ho pripravujete? môem poprosiť recept? my tiež jedávame ryby aspoň 2x týždenne ale väčšinou na masle a citrone, tak by som chcela aj niečo iné vyskúšať.

novana
7. feb 2018

@kvetinka75, musím Ťa sklamať, ale len pár hodín pred pečením osolíme, posypeme rascou a potom na oleji upečieme.

jukov
7. feb 2018

Brokolicovo kalerábová polievka, zemiakovo cuketovo syrové placky plnené restovanou kuracou pečeňou

kvetinka75
7. feb 2018

@novana tak skúsim tú rascu, tú som ešte nedávala a hneď to bude mať inú chuť.

tanickalab
7. feb 2018

Ryžový nákyp som dnes narýchlo spravila a zeleninovú polievočku

marikap18
7. feb 2018

Po tazkom rozmyslani 🙂 som uvarila mliecnu fazulovu polievku a langose 🙂

matvejka125
7. feb 2018

Hrášková polievka s haluškami, špagety s mletým masom a syrom

ema234
7. feb 2018

Cez vikend boli vypecky s domacou knedlou a kapustou kyslou na sladko, cez tyzden pecivko domace a k tomu nieco a dnes robim bryndzove halusky na 2 dni. Aby neboli suche a aj na druhy den vlacne tak tam treba vela bryndze a syrokremu, ten davam ja k bryndzi.

ema234
7. feb 2018

A este som robila jablkovy kolac a zeleninovu polievku s krupkami

tykat
7. feb 2018

Šúľance so struhankovou posypkou a šošovicovu polievku so zeleninou

novana
7. feb 2018

@tykat, super, že si pripomenula. 🙂 Urobím si. Milujem šúľance so strúhankovou posýpkou, ale u nás len ja, ☹ takže som uuuplne na túto dobrotu zabudla.

ludka140281
7. feb 2018

dnes smotanova brokolicova polievka,pečená ryba a zemiakova kaša 🙂

lilidix
7. feb 2018

Losos, pečené zemiaky

oira
7. feb 2018

@ingrid56
250g hladkej muky (ja davam spaldovu)
150 g krystal cukru ( alebo trstinovy)
1 čl PDP
1 čl soda bikarbona
1 vanilka
suche suroviny zmiesat a do toho:
1 vajicko
50 ml oleja
150 ml mlieka
1 prezrety, popuceny banan.
Ja niekedy dovnutra muffinu este coko alebo Nutellu davam 🙂

Peciem cca 20-25 minut na 175´C.
Vyjde na 12 ks muffinov klasicky, len na foto su uz u mna odjedene 🙂

ingrid56
7. feb 2018

@oira ďakujem krásne , vyskúšam 😍

lenuss84
7. feb 2018

Brokolicova polievka,granadir

lilidix
8. feb 2018

Tvarohovo jablková zemlovka

kvetakinderko
8. feb 2018

My dnes hovädzia fašírka vcelku, vnútri zapečené celé vajíčka natvrdo, zemiaky, zavárané uhorky. Polievka lúsková nakyslo. Na večeru bude domáca pizza a upečiem koláč prešívaná deka k raňajkám.

ostorha
8. feb 2018

@ludka140281 Vcera sme mali presne to iste.

barborasebastian
8. feb 2018

@lilidix my dnes čučoriedok vubecky, bielka som zafarbila šťavou s čučoriedok, nech je sranda:D

ostorha
8. feb 2018

Dneska som robila fasirku v celku a la Provence.Mlete chude pliecko,cesnak,provensalske korenie,nakrajane cierne a zelene olivy,dovnutra nie varene vajco ako u slovenskej sekanej ale susene paradajky a vrch som potrela dijonskou horcicou k tomu varene zemiaky,fazulkove lusky a vareny karfliol kto co chcel.Vcera bolo to iste co u Ludky a v utorok boli spladove palacinky plnene spenatom posypane mozzarelou a zapecene.A na sladko mnamkove cokoladove palacinky ku klasickému cestu na palacinky sa pridaju dve polievkove lyzice kakaa,3 polievkove lyzice rozpusteneho masla cesto je krasne vonave... ako plna do palaciniek ide jedna 250gr Lucina a jeden kelimok do tuha vyslahanej slahacky premiesat 1 vanilk,cukor-kto ma rad sladsie prida podla chuti ,navrch visne kompotovane a kto chce este nechat zredukovat visnovu stavu na taky sirup a poliat to navrchu,Zatial kazdy kto ochutnal mal nebicko v papulke.

bobovalenka
8. feb 2018

My dnes karfiolová polievka a haruľa 😀