icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mijo53
13. feb 2018

u nás dnes dojedená kyslá zemiaková polievka, brokolica krátko povarená vo vriacej vode bez pokrievky, aby ostala zelená, zemiaky na kocky, všetko zaliate roztopeným maslom, k tomu dresing z kyslej smotany s cesnakom a ľadový šalát so šalátovým korením, mierne ochutený octom alebo citrónom, je to rýchlo pripravené a máme to radi a naviac zdravé

ja_bb
13. feb 2018

@jituska666 Ja davam najprv zemiaky a ked su makke pridam konzervu, tiez s nalevom, ma to potom taku farbu "ako naozaj" 🙂 ,ale aj mi to viac chuti s tym nalevom. Mozno by sa to uvarilo aj hned so zemiakmi,ale to som este neskusala 🙂 Potom davam aj zatrepku+cibulu, aj smotanu s trochou muky, ale minule chutila rovnako aj bez zatrepky a smotana to len zhustila,ale chut inu nespravila, tak som to prezila aj bez toho :D

fadama
13. feb 2018

prosim vas mate daky overeny recept na Sacher tortu ? uz som skusala 2x a nikdy sa mi nepodarila.

fadama
13. feb 2018

@karkana tvoja puncova torta je nadherna, ako si ju urobila ?? Dakujem.🙂

flimelka
13. feb 2018

ryza s hrachom a k tomu kuracie sote na stavicke, zeleninova polievka

krajco
13. feb 2018

@fadama skus tuto uz som ju robika viackrat a vzdy bola dobra.
https://kuchynalidla.sk/product/sacherova-torta

lilidix
13. feb 2018

Domáci parížsky šalát

fadama
13. feb 2018

@krajco a nepopukala ti ako jej vo videu, bojim sa ze mi tiez popraska.

fadama
13. feb 2018

@lilidix super zajtra ho robim aj ja.

ema234
13. feb 2018

@lilidix domace salaty su mnam

krajco
13. feb 2018

@fadama uz si nepatam ci popraskala az tak ako vo videu ale ten ganache to vzdy prekryl

fadama
13. feb 2018

@krajco Dakujem

fadama
13. feb 2018

Dnes madarsky gulás.

mariima
13. feb 2018

Spaghetti carbonara

jaruskatt
14. feb 2018

DNES JE škaredá streda - PôST. Chcela som, aby manžel spravil špegety allio ollio + grilovaná cuketa a šampióny... No pomýlil sa a spravil to už včera 😃 Takže dnes spravím ružová polievku (mliečna zemiaková+pretlak) a lokše 😉 A na večeru možno chlebík vo vajíčku 🙂

jukov
14. feb 2018

@jaruskatt mňam, chlebík vo vajíčku, sto rokov som to nejedla, malý je alergik na vajcia, tak sa u nás také nevaria, ale spravíme si keď pôjde spať

grankosko
14. feb 2018

Keďže je dnes popolcová streda, tak nevarím vôbec nič! Asi by mohli byť aj častejšie tie popolcové stredy 😀 😀

rakywanda
14. feb 2018

včera bolo mäso na šampionoch s ryžou, dnes nás manžel pozval na večeru, keď už je ten Valentín ❤

jukov
14. feb 2018

dnes je Valentín, ale ja asi nie som zaľúbená, zabudla som osoliť vyprážaný karfiol 🙂

lilidix
14. feb 2018
babatkoo
14. feb 2018

Pecene kura s opekanymi zemiakmi a polievka je sosovicova na kyslo

fadama
14. feb 2018

@krajco Dakujem za radu torta sa konecne podarila ( aspon vyzorovo ) 🙂👍

fadama
14. feb 2018

Torta pre muza k sviatku. ❤

krajco
14. feb 2018

@fadama 😊

wikiwiki
15. feb 2018

Po včerajšej škaredej strede, som si dnes dopriala a spravila som si opekaný oštiepok so slaninkou a k tomu hranolky, plus samozrejme tatárska omáčka 😀 😀

mariima
15. feb 2018

Zapekane rezne s porom a nivou, ryza, brokolicová polievka

adma11
15. feb 2018

Cibulova polievka a vyprážaný syr.

barborasebastian
15. feb 2018

Dnes bezmäsité jedlo: dusená zelenina (por, mrkva, petržlen, cuketa) a cicerova kaša s petržlenovou vňaťou plus citrónová šťava podľa chuti... Korenie na zeleninu rímsky kmín a majorán. Bez soli, malej som k tomu dala namočené sušené slivky🙂 ľahké rýchle jedlo🙂

lilidix
17. feb 2018

Sladko pikantné krídelká

tatisna
17. feb 2018

rybacia polievka a la halasle a ryzovy nakyp s ovocim