Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka mäsový vývar ešte zo včera, dnes pečené mäsko, skaramelizovaná červená kapusta, domáca knedľa, kakaový závin
Zemiakove pyre a maso na cinsky sposob a k tomu ladovy salat v octe🙂
brokolicova polievka kremova, bravocve maso na hrasku a kolienka 👍
Dnes budu palacinky s dzemom
Sosovicova polievka s parkom, jablkove lievance
vajcova polievka a rezance s makom
plnené langoše som včera robila, tak som si aj do roboty jeden zabalila
Bolo by fajn,keby sa tu davali fotky jedal kto co varil.Ja si jedla vyberam podla obrazka 🙂
Bryndzové halušky so slaninkou.
ahojte varešky, ja som včera urobila hrnčisko segedínskeho gulášu , zvyšok je na dnes ... dnes netuším, ale asi pečené kurča a dusený bulgur...
cez víkend som si vychutnávala poľskú gastronómiu , isto mám aspoň o kilo viac a to som sa snažila vyberať tie diétnejšie jedlá xixiixixii
Tvarohova zemlovka a cesnakova polievka
Ja dnes paradajkova polievka, halusky s bryndzou a s kapustou🙂 zajtra budem robit pecenu kuraciu pecienku,zem.kasu,a brokolicu na pare ako prilohu,na piatok sa chystam urobit hrstkovu polievku🙂
Kuracia polievka, maso dusene na zelenine (mrkva, ruzickovy kel, cibula) a tarhona
U nás dnes paradajková so syrom a cestovinou, morčací perkelt a cestoviny. Zajtra bude granadir s uhorkami a repou, polievka bude aj na zajtra.
Vyprazany syr s hranolkami 🙂 Vajickova polievka
brokolicové placky, varené zemiaky, cesnačka, zajtra kapustnica, pečené hurky, zapekané papriky so šunkou a syrom
@barborasebastian tak toto spravím v sobotu
U nas dnes vyvar kuraci a stehienka v rure s ryzou.robim rovno na 2dni....
Včera som robila ostrokyslú polievku...dnes malému brokolicovu a iba šaláty.... mrkvový s vajíčkom a krabi s pórom 😋
včera rizoto kuracím mäsom a zeleninou, zostalo aj na dnes, dnes kapustnica (na tri dni) domácim chlebom a zajtra restovaná kuracia pečeň so zemiakovo cuketovými plackami
Dnes hlivova sstretol mrvenickou. A druhe ? No neviem. Chcem zemiakovi kasu, a masko mi radte prosiim. Nie rezník.
Ja dnes knedlík a guľky v paradajkovej omáčke.
Pecena kuracia pecienka v rure 🙂 zemiakova kasa,anglicka zelenina🙂 pre muza rezance z tvarohom,hrstkova polievka 🙂

mäsový vývar, parížsky šalát, domáci zemiakový chlieb