icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
17. feb 2018

mäsový vývar, parížsky šalát, domáci zemiakový chlieb

barborasebastian
17. feb 2018

Zelerove hranolky, kuracie prsia s cuketou a petržlenovou vňaťou🙂

jukov
18. feb 2018

polievka mäsový vývar ešte zo včera, dnes pečené mäsko, skaramelizovaná červená kapusta, domáca knedľa, kakaový závin

nicol_ka55
19. feb 2018

Zemiakove pyre a maso na cinsky sposob a k tomu ladovy salat v octe🙂

atrejkacucu
19. feb 2018

brokolicova polievka kremova, bravocve maso na hrasku a kolienka 👍

ajsha123
20. feb 2018

Dnes budu palacinky s dzemom

mariima
20. feb 2018

Sosovicova polievka s parkom, jablkove lievance

pehavcek
20. feb 2018

vajcova polievka a rezance s makom

kratucka
20. feb 2018

plnené langoše som včera robila, tak som si aj do roboty jeden zabalila

fefe123
20. feb 2018

@kratucka prosím, ako sa to robí a čo sa dáva ako plnka? langoše robievam, ale ešte som ich neplnila...

katusikkk
20. feb 2018

Bolo by fajn,keby sa tu davali fotky jedal kto co varil.Ja si jedla vyberam podla obrazka 🙂

kratucka
20. feb 2018

@fefe123 vieš čo, ja ich plním iba šunkou a syrom. nedávam vyslovene plnku. keď ich už mám rozťahané, dám plátok syra, plátok šunky a preložím na polovicu. tak ich potom aj vysmážam.

adma11
20. feb 2018

Bryndzové halušky so slaninkou.

fefe123
20. feb 2018

@kratucka super, ďakujem, určite vyskúšam.... 🙂

womankc
20. feb 2018

ahojte varešky, ja som včera urobila hrnčisko segedínskeho gulášu , zvyšok je na dnes ... dnes netuším, ale asi pečené kurča a dusený bulgur...

cez víkend som si vychutnávala poľskú gastronómiu , isto mám aspoň o kilo viac a to som sa snažila vyberať tie diétnejšie jedlá xixiixixii

kratucka
20. feb 2018

@fefe123 vyskúšaj, sú skvelé. od kedy som začala robiť tieto plnené, tak iné ani nerobím 🙂

marikap18
20. feb 2018

Tvarohova zemlovka a cesnakova polievka

adriannasvk
20. feb 2018

Ja dnes paradajkova polievka, halusky s bryndzou a s kapustou🙂 zajtra budem robit pecenu kuraciu pecienku,zem.kasu,a brokolicu na pare ako prilohu,na piatok sa chystam urobit hrstkovu polievku🙂

lubina
20. feb 2018

Kuracia polievka, maso dusene na zelenine (mrkva, ruzickovy kel, cibula) a tarhona

kvetakinderko
20. feb 2018

U nás dnes paradajková so syrom a cestovinou, morčací perkelt a cestoviny. Zajtra bude granadir s uhorkami a repou, polievka bude aj na zajtra.

veroniak12
21. feb 2018

Vyprazany syr s hranolkami 🙂 Vajickova polievka

kvetinka75
21. feb 2018

brokolicové placky, varené zemiaky, cesnačka, zajtra kapustnica, pečené hurky, zapekané papriky so šunkou a syrom

kvetinka75
21. feb 2018

@barborasebastian tak toto spravím v sobotu

lucya87
24. feb 2018

U nas dnes cesnacka so zeleninou 😀

voskovka
24. feb 2018

U nas dnes vyvar kuraci a stehienka v rure s ryzou.robim rovno na 2dni....

moncek88
24. feb 2018

Včera som robila ostrokyslú polievku...dnes malému brokolicovu a iba šaláty.... mrkvový s vajíčkom a krabi s pórom 😋

jukov
24. feb 2018

včera rizoto kuracím mäsom a zeleninou, zostalo aj na dnes, dnes kapustnica (na tri dni) domácim chlebom a zajtra restovaná kuracia pečeň so zemiakovo cuketovými plackami

paulakolla
25. feb 2018

Dnes hlivova sstretol mrvenickou. A druhe ? No neviem. Chcem zemiakovi kasu, a masko mi radte prosiim. Nie rezník.

adma11
25. feb 2018

Ja dnes knedlík a guľky v paradajkovej omáčke.

adriannasvk
25. feb 2018

Pecena kuracia pecienka v rure 🙂 zemiakova kasa,anglicka zelenina🙂 pre muza rezance z tvarohom,hrstkova polievka 🙂

https://bonvivani.sk/recepty/pecena-kuracia-pecen