icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mariima
3. mar 2018

Brokolicova kremova, panenka s pecenymi zemiakmi a omackou so susenymi paradajkami, kysnuty marhulovy kolac s tvarohom a posypkou

jukov
3. mar 2018

zeleninová polievka (červená šošovica, pór, strúhaná mrkva, petržlen, zeler), vianočka

sonia1712
3. mar 2018

@momof3 jeej super Ďakujem pekne presne tento som hladala😀posielam podakovanie

tinaaa84
3. mar 2018

Dnes masko na koreni garam masala a ryza,bolo to super.

prunee
4. mar 2018

@michovka vkladam recept na puncovu tortu, a ospravedlnujem sa, ze mi to tak tak dlho trvalo

lilidix
4. mar 2018

@lucya87 môžem poprosiť recept na tú kraaaasnu cesnačku? Ďakujem 🙂

michovka
4. mar 2018

@prunee
ĎAKUJEM😉

prunee
4. mar 2018

@michovka Rada 🙂

bobovalenka
4. mar 2018

šúlance so strúhankou a cesnakovo-porovo-zemiaková krémová polievka s šunkovo-syrovými knedličkami 🙂

lucya87
4. mar 2018

@lilidix jasne. Zeleninu oprazit trosku na masle /ja som dala mrkvu,petrzlen,karfiol,zemiak, cibulku ale moze byt akakolvek zelenina/ zaliat vodou. Pridat vagetu ja pouzivam nesoldik od Davidka, sol,korenie a ked je zelenina polomakka pretlacila som 4 strucky cesnaku. Vsetko rozmixovala a hotovo. Lahucka a chutna.

lucya87
Autor odpoveď zmazal
lucya87
4. mar 2018

Ranajky avokadova natierka s vajickom
Pstruh na masle a cesnaku s pecenou cviklou a mrkvou
A tvarohova babovka s brusnicami

prunee
4. mar 2018

U nas dnes hovadzi vyvar, spajdlicky s morcacim masom a ako dezert tiramisu.

tinaaa84
4. mar 2018

My dnes kuraci gordon bleu a opekane zemiaky a miesany salat a ti co nechceli maso mali vyprazany syr plneny sunkou a sampinonmi.Neskor dezert-jahody so slahackou

ciola
5. mar 2018

@prunee ako robíš tiramisu? vyzerá božsky! dávaš tam tie sladké piškoty?

lobic
5. mar 2018

@ciola vyzeraju to ako dlhe detske piskotky, ja som davala uz aj bebe keksy, ked som nemala piskoty 🙂

ciola
5. mar 2018

@lobic no bebe kekse dávam aj ja. na takú tiramisu mám recept ale toto mi príde chutnejšie a lepšie, tak preto som chcela recept, že pre zmenu by som vyskúšala aj inú niekedy 🙂

ciola
5. mar 2018

@jukov jeeej ďakujem veľmi pekne za recept. jednoznačne niekedy vyskúšam 😉🙂

jukov
5. mar 2018

@jukov ešte jedno upozornenie - kúp tie talianske piškóty Savoiardi, ale nenamáčaj do kávy, lebo sa úplne napijú a rozmočené sa rozpadnú, ja nalejem studenú kávu do malého rozprašovača a rozložené piškóty postriekam a dávam len domáci vaječný likér

jukov
5. mar 2018

@ciola ešte jedno "upozornenie" - kúp tie talianske piškóty Savoiardi, ale nenamáčaj do kávy, lebo sa úplne napijú a rozmočené sa rozpadnú, ja nalejem studenú kávu do malého rozprašovača a rozložené piškóty postriekam a dávam len domáci vaječný likér

ciola
5. mar 2018

@jukov oki, ďakujem za radu. spravím to tak. hneď ako som si prečítala recept, som ostala že veď tie piškotý sa mi rozmočia. no dobre, že si ma aj ty na to upozornila a napísala mi, ako to robíš. ďakujem ešte raz!

jukov
5. mar 2018

@ciola nie je začo 🙂

prunee
5. mar 2018

@ciola Áno, sú to tie dlhé piškóty, z jednej strany sú pocukrované, namáčané v uvarenej a vychladnutej káve, v ktorej je pridané amaretto a cukor (ja som dala trochu trstinovo-rumového cukru). Plnka je mascarpone + šľahačka (1:1) + cukor podľa chuti, každá vrstva plnky je posypaná kakaom. Piškóty som normálne namáčala v káve, nerozpadli sa mi a pritom boli dobre nasiaknuté šťavnaté.

erika_smile
6. mar 2018

Dnes sa chystám spraviť šišky so šľahačkou a lekvárom. A polievku mám ešte zo včera mliekovú fazuľovú 🙂

jukov
6. mar 2018

kurací paprikáš, halušky

tinaaa84
6. mar 2018

Dnes som piekla bratovi na meniny špaldovy mandlovo-čučoriedkovy kolač

ericka_l
6. mar 2018

Kurací šalát, keďže ešte moc mastné veci nechcem papať 🙂

pelian
7. mar 2018

Cestoviny s kuracím mäskom na zeleninke