icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

svetlana261
20. mar 2018

Dnes zeleninová polievka s písmenkami, rezeň plnený šunkou a syrom, varené zemiaky a tatárska

sabca99
20. mar 2018

Dnes batátové pyré a bravčová panenka s brusnicami

8nikuschka
20. mar 2018

@tinaaa84 mozem poprosit recept na cesnakovu polievocku?

milan_branik
21. mar 2018
marikap18
22. mar 2018

Dnes som toto nasla na internete, su to recepty zo skolskych jedalni, tak snad mi to na niekolko tyzdnov pomoze, co mam varit. A pomoze aj vam. 🙂

www.skolskyurad.presov.sk/download_file_f.php?i...

jukov
22. mar 2018

kuracie rizoto s hubami a hráškom

tereniz
22. mar 2018

@marikap18 tak toto je vychytane 🙂 urcite si nam mnohym pomohla 😎😎😎

atrejkacucu
24. mar 2018

dnes sa mi nič nechce od rana takže len rajčinová polievka a rybie prsty s hranolkami :P

prunee
25. mar 2018

Na ranajky som 1x upiekla vianocku, na obed bola kysla sosovicova polievka a peceny filet z tresky so zemiakmi a mrkvovym salatom a na veceru caprese s hriankami.

nina19833
26. mar 2018

Dnes kuracie prsia plnené nivou a šunkou a prílohu som spravila ryžu, keďže cez víkend boli zemiaky

ajsha123
27. mar 2018

@prunee ako si robila ten mrkvovy salat?

prunee
27. mar 2018

@ajsha123 nastruhana mrkva, nadrobno nakrajana cibulka, citronova stava, biely jogurt (kysla smotana alebo majoneza), horcica, sol, korenie, (robim takto namiesto mrkvy aj so zelerom)

svetlana261
27. mar 2018

Včera iba fazulovu polievku....dnes slepačí vývar s rezancami, fašírky a zemiaková kaša.

bobovalenka
27. mar 2018

@prunee môžem poprosiť recept na ten mrkvový šalátik? vyzerá 👍👍😍

smitjan
27. mar 2018

Ja dnes od svokry fazulovu polievku na sladko z coho mam radost 😀

veronikastrickova
27. mar 2018

Zapekane zemiaky s cibulkou a salamou a cesnakovy dresing.

fednaja
27. mar 2018

Kyslú polievku so zemiakmi a zemiakové placky plnené kuracím mäskom

kvetakinderko
27. mar 2018

My dnes číra cesnačka s krutónmi, ryža a bravčové karé na šampiňónoch, čokoládovo-banánové muffiny. Zajtra bude ta istá polievka a granadír a nejaký koláčik s malinami, asi bublanina s pudingoch.

prunee
27. mar 2018

@bobovalenka hore dva prispevky vyssie je recept, je jednoduchy a chutny, rovnako robim aj zelerovy

1bambinko1
28. mar 2018

Takúto večeru mi včera pripravil môj mužíček, skoro som odpadla 😀 🙂 Výborne to bolo a k tomu ešte cesnakový dresing

sifonsk
28. mar 2018

Kedze som hamburgerovy tip dnes skusim taku ich zdravsiu verziu 🙂
https://sjz.sk/mini-hamburgery-s-hranolcekmi/

slavkadud
28. mar 2018

ja dnes som sa rozhodla, ze spravim po snad sto rokoch ryzovy nakyp, uz je viac menej hotovy, uz len bielkova pena sa na vrchu dopeka aby mala taku zlatistu farbu a bude to hotovo. Uz sa neviem dockat 😀 Len vidim to tak, ze to zase prezeniem a nakyp nebudem chciet dalsi pol rok vidiet 😀

dassena
28. mar 2018

vajickove cestoviny a zeleninova polievka. taky trochu rychly obed, kedze dnes bolo kooopu behaciek a vybavovaciek

nicol_ka55
28. mar 2018

@1bambinko1 ako robil tvoj drahy grilovanu zeleninu? v rure alebo na panvici?

tinaaa84
28. mar 2018

@8nikuschka Prepacte ze odpovedam tak neskoro.Recept je jednoduchy,na oleji si osmazim cibulku,pridam 2-3 struciky nasekane na platky,a potom zemiaky,mnozstvo nech si da kazdy podla chuti.Vsetko to zalejem vodou,pridam bobkovy list,sol,korenie a kocku slepacieho bujonu.Pocas varenia pridam este 3-4 nasekane struciky cesnaku(kazdy nech si prida podla chuti ale vieme aky je slaby cesnak z obchodu).Ked su zemiaky makke vyberiem ich par von do misky,tak isto vyberiem bobkovy list a ostatne vsetko zmixujem.Ked je vsetko pomixovane pridam smotanu na varenie s troskou muky a necham prevriet.Ak je polievka malo cesnakova pridam este prelisovany cesnak a hodim spat tie zemiaky co som predtym vybrala.No a potom uz len nakladame na tanier,pridame krutony z chlebika alebo opeceny rozok na kolieska(ako ja) a papame 🙂

tinaaa84
28. mar 2018

Ja som dnes robila spaldove plnene mafiny(plnila som slivkovym lekvarom,visnovym dzemom a orieskovym kremom).Od nudy som si vyrobila aj vlastne kosicky 🙂

milan_branik
29. mar 2018

Dnes je zelený štvrtok takze nejaké tipy okrem klasiky ?

http://recepty.pozri.sk/recept-spenatova-poliev...

henrikir
29. mar 2018

este dnes dojeme maso so zemiakmi zo vcera a od zajtra uz post 🙂

jarka34
29. mar 2018

Hribove rizoto

googwife
29. mar 2018

Dnes halušky zo syrokremom a slaninkou a zajtra zemiakove placky a acidko