Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes batátové pyré a bravčová panenka s brusnicami
@tinaaa84 mozem poprosit recept na cesnakovu polievocku?
http://recepty.pozri.sk/recept-cufty-prekladane...
toto je veľmi chutné 🙂)
Dnes som toto nasla na internete, su to recepty zo skolskych jedalni, tak snad mi to na niekolko tyzdnov pomoze, co mam varit. A pomoze aj vam. 🙂
kuracie rizoto s hubami a hráškom
dnes sa mi nič nechce od rana takže len rajčinová polievka a rybie prsty s hranolkami :P
Dnes kuracie prsia plnené nivou a šunkou a prílohu som spravila ryžu, keďže cez víkend boli zemiaky
Včera iba fazulovu polievku....dnes slepačí vývar s rezancami, fašírky a zemiaková kaša.
@prunee môžem poprosiť recept na ten mrkvový šalátik? vyzerá 👍👍😍
Ja dnes od svokry fazulovu polievku na sladko z coho mam radost 😀
Kyslú polievku so zemiakmi a zemiakové placky plnené kuracím mäskom
My dnes číra cesnačka s krutónmi, ryža a bravčové karé na šampiňónoch, čokoládovo-banánové muffiny. Zajtra bude ta istá polievka a granadír a nejaký koláčik s malinami, asi bublanina s pudingoch.
@bobovalenka hore dva prispevky vyssie je recept, je jednoduchy a chutny, rovnako robim aj zelerovy
Kedze som hamburgerovy tip dnes skusim taku ich zdravsiu verziu 🙂
https://sjz.sk/mini-hamburgery-s-hranolcekmi/
ja dnes som sa rozhodla, ze spravim po snad sto rokoch ryzovy nakyp, uz je viac menej hotovy, uz len bielkova pena sa na vrchu dopeka aby mala taku zlatistu farbu a bude to hotovo. Uz sa neviem dockat 😀 Len vidim to tak, ze to zase prezeniem a nakyp nebudem chciet dalsi pol rok vidiet 😀
vajickove cestoviny a zeleninova polievka. taky trochu rychly obed, kedze dnes bolo kooopu behaciek a vybavovaciek
@1bambinko1 ako robil tvoj drahy grilovanu zeleninu? v rure alebo na panvici?
@8nikuschka Prepacte ze odpovedam tak neskoro.Recept je jednoduchy,na oleji si osmazim cibulku,pridam 2-3 struciky nasekane na platky,a potom zemiaky,mnozstvo nech si da kazdy podla chuti.Vsetko to zalejem vodou,pridam bobkovy list,sol,korenie a kocku slepacieho bujonu.Pocas varenia pridam este 3-4 nasekane struciky cesnaku(kazdy nech si prida podla chuti ale vieme aky je slaby cesnak z obchodu).Ked su zemiaky makke vyberiem ich par von do misky,tak isto vyberiem bobkovy list a ostatne vsetko zmixujem.Ked je vsetko pomixovane pridam smotanu na varenie s troskou muky a necham prevriet.Ak je polievka malo cesnakova pridam este prelisovany cesnak a hodim spat tie zemiaky co som predtym vybrala.No a potom uz len nakladame na tanier,pridame krutony z chlebika alebo opeceny rozok na kolieska(ako ja) a papame 🙂
Dnes je zelený štvrtok takze nejaké tipy okrem klasiky ?
este dnes dojeme maso so zemiakmi zo vcera a od zajtra uz post 🙂
Hribove rizoto
Dnes halušky zo syrokremom a slaninkou a zajtra zemiakove placky a acidko

Dnes zeleninová polievka s písmenkami, rezeň plnený šunkou a syrom, varené zemiaky a tatárska