Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Fazulova so slizami a udenym kolenom
Domácu pizzu som robila. Jedna je syrová a druhá so salámou, olivami a nivou 🙂
Fazuľovú polievku a syrové cestoviny s kuracím mäsom a olivami 🙂
Zemiaky s kuracim maskom, zeleninou a tatarskou omackou 🙂
na obed bolo mäso na horčici s tarhoňou, nikdy som nevedela uvariť tarhoňu, no odkedy ju robím v mikrovlnke, máme ju pomerne často 🙂
na večeru chleba vo vajíčku s domácou zeleninou
@skatulienka_sk Prosím ťa, ako ju robíš v mikrovlnke?
@veronikastrickova
cestovinu opražím na oleji, presypem do sklenenej misy, nalejem vodu, musí presahovať cestovinu aspoň 1,5 - 2 cm, osolím, nezakrývam!!!! (vykypela by) a v mikrovlnke nechám na plný výkon na 10 minút, ak by sa ti ešte zdala tvrdá, dolej aspoň 1 deci vody, premiešaj a vtedy zakryť, nechaj v mikrovlnke ešte na chvíľu - asi 4 min
@skatulienka_sk o tomto som ešte nikdy nepočula...no niekedy jednoznačne vyskúšam 😉 🙂
Dnes tekvicová kyslá polievka a zemiakovo-cuketové placky...manželovi opečiem klobásku, on nieje tekvicový, ale mi s malým 🤗 mňaaam
bravčové mäsko na divinovej omáčke, knedla... a robila som ešte jedno jedlo - bryndzové halušky so slaninkou 🙂
zajtra bude tekvicová kyslá a kuracie mäso na grile so zeleninou a zemiakmi.
dnes a zajtra francúzske zemiaky, v nedeľu domáci kebab (tortilla, kurací kebab, hranolky, dressing, zelenina), ovocný pohár so šlahačkou
@jukov mnam s tym domacim kebabom si mi narobila riadne chute 🙂 Ja planujem pirohy robit zajtra 🙂
tzv. letná kapustová polievka s paradajkami a zemiačkami, ešte som urobila mastené zemiaky s kyslým mliekom, zajtra kuracia polievka s rezancami, plnená paprika, knedľa
Grilovane kuracia stehne, varene zemiaky a domace kvasaky
Lečo z našich paradajok a paprík, s klobásku a párkom.
Aj my slepacia polievka a zapekane cestoviny s brokolicou a syrom.
Frankfurtska polievka s posuchom
Včera bola plnená paprika s knedľou a dnes strukova kyslá polievka, cuketove placky s uhorkový šalátom dala som doň cesnak, kyslú smotanu a kôpor.
dnes po dlhsom case vyprazany syr s hranolkami... 🙂
morčacia polievka s rezancami a množstvom zeleniny zo záhrady, mäso z polievka mierne opečené, mastené zemiaky, hlávkový doma vypestovaný šalát
Španielský vtáčikovia s ryžou a fazuľová sladká polievočka 🙂 😉
Zapekane zemiaky s kyslou kapustou bravcovymi platkami klobaskou vajcom a syrom 🙂
Včera sme dojedli fazuľovú kyslú a ryžový nákyp s ovocím. Dnes som spravila paradajkovú s bazalkou, písmenkami a parmezánom + studený cestovinový šalát.
Vtáčikovia sa zo včera spapali a preto som hneď spravila taký rýchly a jednoduchý obed. Dukatové buchtičky s vanilkovým krémom 🙂 :-P

Dnes kuracie stehná na zeleninke s cestovinou a šalát z cinskej kapusty s mrkvou