Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Grécky šalát s kuracím mäskom a zeleninovú polievku 🙂 Keď zdravo, tak zdravo 😉
U nás zo včera zeleninový vývar s krupicovými haluškami a segedín s knedľou. Keď to dojeme, tak sa chystám robiť cuketovozemiakové placky, lebo som dostala domáce cuketky a polievku šošovicovú na kyslo. Keď dojeme aj toto, tak sme si ešte naplánovali brokolicovú polievku so syrom a šampiňónmi a francúzske zemiaky. A na víkend zajačí vývar + zajačí perkelt s prílohovými haluškami 😉
Sviečková s knedlíkmi a slepačia polievka - všetko zvýšilo zo včera, takže dnes som mala veget 🙂 😉
Dnes znova kyslá tekvicová polievka a tri druhy pizze, 1. Šunka, kukurica, šampióny, cherry rajčinky,mozzarela
2.zajačia klobáska, prosciuto, šampióny, paprika, kapary, feta syr
3.tuniak, cibula,kukurica, mozzarela 😄
Vcera sauna v kuchyni. Masove gule+plnena paprika v paradajkovej omacke
mletý rezeň so syrom, pyré a rajčinovo cibuľový šalát
na večeru som piekla chlebík s olivami ku grilovanému mäsku
Dnes maďarský guláš s knedľou 😊
U nas dnes fasirky a zemiakovy privarok, zeleninova polievka
Dnes som už musela variť a spravila som slané palacinky plnené kuracím mäskom, zeleninovým šalátom a cesnakovým dresingom. Nebíčko v papulke to bolo 🙂 😉
takú chuť som dostala na kyslú kapustu, tak bude kapustnica, aj tak nikto nechce poriadne jesť a keď toto zostane, môžem dať do mrazničky, a varí sa to "samo" 🙂
Ja palacinky, malý africký sumček s bylinkami na masle so zemiakovou kašou. Chlap si bral do roboty mäso na šťave.
Ja pizzu z tvarohoveho cesta... Zdravšia verzia pizze
Karfiolová mliecna polievka, a vyprazany karfiol a zemiakova kasa, uhorkovy salat.
Alebo ttrepanky s tvarohom 😊
karfiolová polievka s haluškami, vyprážaný karfiol, zemiaky, uhorkový šalát
Manzel varil gulas druhe su tortilly s kuracim maskom, dresingom a salatom.
Poradite mi rybky ktore nemaju kosti/malo kosti? Ja poznam iba losos, pangasius, tuniak. Chcela by som 3 rocnemu synovi rybku ale taku ktoru bude moct jest bez mojich obav. File nekupujem..
My sme vcera s dcerou robili Sushi,dnes spagety s tuniakovo-paradajkovo- olivovou omackou a parmezan a muz ma este od vcera plnenu kapustu - holubky.
makove rezance a sosovicovy privarok
@babatkoo aj ryba hoki ma malo kosti,u nas oblubena velmi lebo nema tak silnu rybaciu chut 🙂
@adriannasvk Ano hoki je to chutna ryba aj cenovo pristupna a hlavne pre drobcov bez kosti🙂
@adriannasvk dakujem na Hoki som zabudla. Vyskusam
@babatkoo Patri medzi mastnejsie ,ale ja nesmazim len v rure alebo remoske peciem s troskou masla alebo oliv,oleja trosku soli, cierne, korenie a ked je hotovo tak pokvapkam citrónom na tanieri.Ked chces take jemnejsie masko co necitit az tak vyrazne po rybine tak tilapiu alebo hoki.
Dakujem za radu 🤗
na jednej stranke som videla super recept a dnes som ho vyskusala aj spravit. boli to plnene bataty syrom a slaninkou. bolo to nebicko v papulke, hned sa vsetky zjdeli 🙂

kuracie prsia zapečené broskyňou a syrom, niektoré ananásom a syrom, brokolicovo mrkvová polievka