icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
4. aug 2018

kuracie prsia zapečené broskyňou a syrom, niektoré ananásom a syrom, brokolicovo mrkvová polievka

si_sa_6
6. aug 2018

Grécky šalát s kuracím mäskom a zeleninovú polievku 🙂 Keď zdravo, tak zdravo 😉

ivankaberrynka
6. aug 2018

U nás zo včera zeleninový vývar s krupicovými haluškami a segedín s knedľou. Keď to dojeme, tak sa chystám robiť cuketovozemiakové placky, lebo som dostala domáce cuketky a polievku šošovicovú na kyslo. Keď dojeme aj toto, tak sme si ešte naplánovali brokolicovú polievku so syrom a šampiňónmi a francúzske zemiaky. A na víkend zajačí vývar + zajačí perkelt s prílohovými haluškami 😉

gertrudka222
6. aug 2018

Sviečková s knedlíkmi a slepačia polievka - všetko zvýšilo zo včera, takže dnes som mala veget 🙂 😉

bruneta880
6. aug 2018

Dnes znova kyslá tekvicová polievka a tri druhy pizze, 1. Šunka, kukurica, šampióny, cherry rajčinky,mozzarela
2.zajačia klobáska, prosciuto, šampióny, paprika, kapary, feta syr
3.tuniak, cibula,kukurica, mozzarela 😄

martina2ve
7. aug 2018

Vcera sauna v kuchyni. Masove gule+plnena paprika v paradajkovej omacke

skatulienka_sk
7. aug 2018

mletý rezeň so syrom, pyré a rajčinovo cibuľový šalát
na večeru som piekla chlebík s olivami ku grilovanému mäsku

zemem
7. aug 2018

Dnes maďarský guláš s knedľou 😊

adriannasvk
7. aug 2018

U nas dnes fasirky a zemiakovy privarok, zeleninova polievka

gertrudka222
7. aug 2018

Dnes som už musela variť a spravila som slané palacinky plnené kuracím mäskom, zeleninovým šalátom a cesnakovým dresingom. Nebíčko v papulke to bolo 🙂 😉

jukov
8. aug 2018

takú chuť som dostala na kyslú kapustu, tak bude kapustnica, aj tak nikto nechce poriadne jesť a keď toto zostane, môžem dať do mrazničky, a varí sa to "samo" 🙂

misinka0611
8. aug 2018

Ja palacinky, malý africký sumček s bylinkami na masle so zemiakovou kašou. Chlap si bral do roboty mäso na šťave.

zizzinka
8. aug 2018

Ja pizzu z tvarohoveho cesta... Zdravšia verzia pizze

tinka0000
8. aug 2018

Karfiolová mliecna polievka, a vyprazany karfiol a zemiakova kasa, uhorkovy salat.
Alebo ttrepanky s tvarohom 😊

mijo53
8. aug 2018

karfiolová polievka s haluškami, vyprážaný karfiol, zemiaky, uhorkový šalát

babatkoo
8. aug 2018

Manzel varil gulas druhe su tortilly s kuracim maskom, dresingom a salatom.

babatkoo
8. aug 2018

@zizzinka to znie zaujimavo, mozem poprosim recept? Dakujem

babatkoo
8. aug 2018

Poradite mi rybky ktore nemaju kosti/malo kosti? Ja poznam iba losos, pangasius, tuniak. Chcela by som 3 rocnemu synovi rybku ale taku ktoru bude moct jest bez mojich obav. File nekupujem..

ostorha
8. aug 2018

My sme vcera s dcerou robili Sushi,dnes spagety s tuniakovo-paradajkovo- olivovou omackou a parmezan a muz ma este od vcera plnenu kapustu - holubky.

ostorha
8. aug 2018

@babatkoo Malo kosti ma losos,tuniak, pangasius ,treska,halibut a tilapia,tiez sumec ma len tie vacsie kosti a pstruh ma sice kosti ale daju sa dobre vybrat .Moja dcera je rybacia tak skusame rozne druhy a zatial klop-klop od mala este nehodu s kostickami nemala.

slnieckoma
8. aug 2018

makove rezance a sosovicovy privarok

ivetz
8. aug 2018

@babatkoo Ja som tiež filé veľmi nemusela, ale vyskúšala som z LIDL-a a veľmi nám chutia - nie sú mleté a ešte som v nich kostičku nenašla.

adriannasvk
8. aug 2018

@babatkoo aj ryba hoki ma malo kosti,u nas oblubena velmi lebo nema tak silnu rybaciu chut 🙂

ostorha
8. aug 2018

@adriannasvk Ano hoki je to chutna ryba aj cenovo pristupna a hlavne pre drobcov bez kosti🙂

babatkoo
8. aug 2018

@adriannasvk dakujem na Hoki som zabudla. Vyskusam

babatkoo
8. aug 2018

@ostorha halibut nie je moc mastny? Citala som o tej rybe ze patri medzi mastnejsie. Urcite by som ju piekla v rure na masle

ostorha
8. aug 2018

@babatkoo Patri medzi mastnejsie ,ale ja nesmazim len v rure alebo remoske peciem s troskou masla alebo oliv,oleja trosku soli, cierne, korenie a ked je hotovo tak pokvapkam citrónom na tanieri.Ked chces take jemnejsie masko co necitit az tak vyrazne po rybine tak tilapiu alebo hoki.

babatkoo
8. aug 2018

Dakujem za radu 🤗

stanik_67
8. aug 2018

na jednej stranke som videla super recept a dnes som ho vyskusala aj spravit. boli to plnene bataty syrom a slaninkou. bolo to nebicko v papulke, hned sa vsetky zjdeli 🙂