Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Na obed bravcove na sampinonoch s ryzou a na veceru 'karate'zemiaky (pecene v supke a k tomu maslo s cesnakom a solou
Zeleninova polievka s rezancami + jablcny ryzovy nakyp 🙂
kto este nevyskúšal, nech tak urobí, je to fakt mnam 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39165
a čo variť zajtra?...dala by som si pizzu, ale tú mám pod oknom za super cenu 🙂 tak načo sa babrať s pečením 🙂 ale niečo by trebalo navariť, lebo manžel mi zomrie od hladu a Vikinka má na pizzu čas 🙂 Lebo ja ľúbim feferónkovú...
dnes rizoto so cerstvymi sampinonmi, bazalkou, spenatom , fazulovymi strukmi a baby karotkou s bielym vinkom , kuracim maskom a parmezanom.
zajtra sampinony plnene nivou, obalene v slaninke, zapecene, zemiaky.
vo stvrtok rybie file, rybie prsty, zemiakove pyre, salat.
sladke- puding s cerstvym ovocim, bublanina s ribezlami. na vikend este neviem.
pár dní nevarím som u babinky 🙂 🙂 🙂
ja som robila na veceru palacinky z celozrnnej muky, s nutelou a cerstve ovocie - kiwi, banan a ananas... nase oblubene.. odkedy cakame babatko 😉
Dnes sme mali na obed kolozvarsku kapustu, mnam mnam 😉
luskova polievka a dusene morcacie na hubach + tarhona
sampinony, hlubiky veberem, nech to mozem plnit, okorenim, natlacim nivu, obalim slaninkou, prichytim sparadlom a ukladam do zapekacej misy, prelejem smotanou ochutenou korenim nejakym ake chytom, alebo sojovkou a dam zapiect na cca 35 mn.
ahojte,mozte mi dat recept na tu krtkovu tortu na plechu.dakujem
My sme dnes mali cestovinky s mozzarellou, olivami a paradajkami. (Receptik tuto http://www.jedloakopriatel.sk/spagety-s-mozzare....)
Rychle, jednoduche a myslim, ze aj zdrave
Polievka s nastruhanou zeleninkou a segedin
ja dnes vobec netuším 😒 hádam ma v práci dačo napadne 😅 kapustnica ešte ostala 😵
Zapekané cestoviny s tym, co najdem v chladnicke...
tofu na sposob černohorského rezna, detom asi najaký tvarohový koláč. Polievka karfiolova.

@cervena_ciapocka - no je v chladničke, mm má poobednú, tak zajtra alebo večer sa bude konzumovať, ale vypadá super, aj chutia jednotlivé fázy prípravy super.. tak verím, že bude spokojný .. ja som maximálne, vzhľadom na to, že pečenie nie je nejak moja parketa a zatiaľ som upiekla akurát tak bublaninu 😀 tak držím palce na piatok, ja ju isto čoskoro budem robiť tiež zas, tak na víkend, aj pre návštevu 😅