icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romcag
3. máj 2011

@cervena_ciapocka - no je v chladničke, mm má poobednú, tak zajtra alebo večer sa bude konzumovať, ale vypadá super, aj chutia jednotlivé fázy prípravy super.. tak verím, že bude spokojný .. ja som maximálne, vzhľadom na to, že pečenie nie je nejak moja parketa a zatiaľ som upiekla akurát tak bublaninu 😀 tak držím palce na piatok, ja ju isto čoskoro budem robiť tiež zas, tak na víkend, aj pre návštevu 😅

romcag
3. máj 2011

zajtra aj rozkorejenú 😀 a chcela by som vyskúšať tie pizza rezne 😉

lea132
3. máj 2011

Na obed bravcove na sampinonoch s ryzou a na veceru 'karate'zemiaky (pecene v supke a k tomu maslo s cesnakom a solou

kiribaby
3. máj 2011

Zeleninova polievka s rezancami + jablcny ryzovy nakyp 🙂

traktor
3. máj 2011

kto este nevyskúšal, nech tak urobí, je to fakt mnam 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39165

akika722
3. máj 2011

@daniz 😉 ja som dnes nevarila 😅 nestihla som 🙄 mm v praci,Paťko mal v školke a mamka chudne 😀 😀 😀 aaa najmenši mal svoje 😝

tosomja
3. máj 2011

a čo variť zajtra?...dala by som si pizzu, ale tú mám pod oknom za super cenu 🙂 tak načo sa babrať s pečením 🙂 ale niečo by trebalo navariť, lebo manžel mi zomrie od hladu a Vikinka má na pizzu čas 🙂 Lebo ja ľúbim feferónkovú...

zuzka1.
3. máj 2011

dnes rizoto so cerstvymi sampinonmi, bazalkou, spenatom , fazulovymi strukmi a baby karotkou s bielym vinkom , kuracim maskom a parmezanom.

zajtra sampinony plnene nivou, obalene v slaninke, zapecene, zemiaky.

vo stvrtok rybie file, rybie prsty, zemiakove pyre, salat.

sladke- puding s cerstvym ovocim, bublanina s ribezlami. na vikend este neviem.

titkovamiriam
3. máj 2011

pár dní nevarím som u babinky 🙂 🙂 🙂

miselka11
3. máj 2011

@zuzka1. menu ako v restike 😉 super, asi rada varis, že?

miselka11
3. máj 2011

ja som robila na veceru palacinky z celozrnnej muky, s nutelou a cerstve ovocie - kiwi, banan a ananas... nase oblubene.. odkedy cakame babatko 😉

fida04
3. máj 2011

Dnes sme mali na obed kolozvarsku kapustu, mnam mnam 😉

zuzka1.
3. máj 2011

@miselka11 velmi rada od mala. hotelovu akademiu mam, sa v tom vyzivam. a mm zaludok tiez.-D

miselka11
3. máj 2011

@zuzka1. to ti verim, aj ja mam hotelku, ale varim rada len cez vikend, ked nie som sama doma, cely tyzden som inak sama a nebavi ma varit sama sebe ☹ tak vasinou jem same kraviny..

miselka11
3. máj 2011

@zuzka1. inak pozeram, ze tvoj Samko ma presne 2r a 10 mesiacov, ako ma nase krsniatko.. aku nosi velkost oblecenia...???

jania023
3. máj 2011

@zuzka1. Ajoj 😀 kde si zmyzla??nejak ta nevidim nikde

zuzka1.
3. máj 2011

@miselka11 no keb som sama ani mna to nebavi.

maly moj ma 16kg a íácm, velkost nosi niektore vevci 98, niektore 104, podla strihu, znacky atd.

zuzka1.
3. máj 2011

@jania023 uz som tam skoncila, clostyl neberem, babo v nedohladne, ideme do CAR buduci mesiac a v podstate uz neriesim nic, lebo som z toho totalne znechutena, depkovala som dva dni a tak uz neriesim nic, iba maleho a nas s mm 😉

a k teme, co si varila? 😀

jania023
3. máj 2011

@zuzka1. nevadi 😀 neviem co varit tak mam taky tahak na MK 😀

miselka11
3. máj 2011

@zuzka1. dik za info a pis stale svoje menicka, budem sa tebou inspirovat. ako robis tie sampiony s nivou a slanikou?

zucha
3. máj 2011

luskova polievka a dusene morcacie na hubach + tarhona

zuzka1.
3. máj 2011

sampinony, hlubiky veberem, nech to mozem plnit, okorenim, natlacim nivu, obalim slaninkou, prichytim sparadlom a ukladam do zapekacej misy, prelejem smotanou ochutenou korenim nejakym ake chytom, alebo sojovkou a dam zapiect na cca 35 mn.

evciacik
3. máj 2011

ahojte,mozte mi dat recept na tu krtkovu tortu na plechu.dakujem

taikothe
3. máj 2011

My sme dnes mali cestovinky s mozzarellou, olivami a paradajkami. (Receptik tuto http://www.jedloakopriatel.sk/spagety-s-mozzare....)
Rychle, jednoduche a myslim, ze aj zdrave

lea132
4. máj 2011

Polievka s nastruhanou zeleninkou a segedin

eva7780
4. máj 2011

ja dnes vobec netuším 😒 hádam ma v práci dačo napadne 😅 kapustnica ešte ostala 😵

mimi21mimi
4. máj 2011

Zapekané cestoviny s tym, co najdem v chladnicke...

evciacik
4. máj 2011

@romcag
@romcag dakujem,pekne.

atrami
4. máj 2011

tofu na sposob černohorského rezna, detom asi najaký tvarohový koláč. Polievka karfiolova.