icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kratucka
23. jan 2019

dnes som spravila len vajíčkové cestoviny so šunkou a syrom a zajtra plánujem maďarský guláš 🙂

laajla
23. jan 2019

Kuracia babovka🙂

sipopa
24. jan 2019

cestoviny s morca dellou a postruhanym syrom dnes budeme mat na obedik 🙂 🙂

uskrnica
24. jan 2019

Syrove krokety s opekanymi zemiakmi a zeleninovym salatom

odesi
25. jan 2019

Varene zemiaky a pecene kuriatko

jarenka_k
25. jan 2019

Dnes karfiolova polievka s mrkvickou a ryza s kuracimi prsiami dusenymi na cibulke a cesnaku 😊

ellieellie
25. jan 2019

@jarenka_k Aj my máme dnes karfiolovú 🙂 Hoci ja ju robím bez mrkvy. A druhé ryžu s kuracím soté s mrkvou a pórom 🙂

vikus17489
25. jan 2019

zeleninovu polievku som vcera vecer uvarila a dnes si vyprazime syr s hranolkami. taky klasicky piatkovy obedik 🙂 😉

simonkaa27
25. jan 2019

My mame dnes na obed slane palacinky plnene syrom a sunkou 🙂

henka123123
25. jan 2019

Sosovicova omacka s fasirkou a vajcom a pizza tousty

jarenka_k
25. jan 2019

@ellieellie Asi sme dnes mali podobne chute pozeram 😊

lucya87
26. jan 2019

U nas podedeny recept na polievku po prababke.. fazulova polievka so slivovicou 🥂

veronikastrickova
26. jan 2019

@lucya87 napises prosim recept?

ajsa109
26. jan 2019

@lucya87 noooo to vôbec neznie zle 👍 čakáme na recept -teda ak to nie je rodinné tajopmstvo

lucya87
27. jan 2019

@veronikastrickova
@ajsa109
Nie je tajomstvo samozrejme 😁
Udene koleno
3 zemiaky vacsie
klobása /ja nedavam vzdy/
fazuľa idealne ta velka ale samozrejme podla moznosti
1 cibula, 10 klinčekov
mrkva 4-5ks mensich
Sušené slivky 1-2 hrste
Vyvar
šľahačková smotana ja davam 2
Susene hriby
Slivovica /prip.brandy alebo konak/ zacinam s 1 Pl a podla chute pridame viac /u nas si chlapi dolievaju aj do taniera ked je malo 😂/
Bobkovy list, cierne korenie sol

Príprava:
Uvaríme udené koleno ked je hotove vyberieme a do vody dame varit fazulu a susene hriby.
Ked je fazula polomakka pridame mrkvu, cibulku do ktorej sme napichali klinceky, klobasu a obrate maso z kolena a zemiaky nakrajane na kocky. Varime do zmaknutia potom pridame susene slivky a ked je vsetko uvarene prilejeme slahackovu smotanu a podla chute slivovicu.
My sme tuto polievku mali radi uz ako deti 😊 ale nasmu odoberam za hrncek pred dochutenim slivovicou vyborna je aj tak 😊
Dajte vediet ci chutila potom

oira
27. jan 2019

Vyvar a bravcove na hrasku

henka123123
27. jan 2019

Zapekane cestoviny s kur.masom sunkou kukurickou a nivovou omackou a karfiolova polievka

patka_673
28. jan 2019

kuracie masko na sposob ciny a k tomu ryzu a kysle uhorky...polievku mame este zo vcera sladku fazulovu...

mirien22
28. jan 2019

Dnes taká rýchlovka, bylinkové zemiaky, flank steak a domáca majonéza 😊

karkana
29. jan 2019

včera palacinky, dnes bude rizoto

veronice
29. jan 2019

@ukulela k tomu spenatu pred porodom - porodila som v utorok tak mozno aj ten spenat pomohol :P

12romi34
29. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

hovadzie maso s mrkvičkou, zelerom a ako priloha bulhur. Dcera má 4 roky, je chora a je doma, tak varime spolu. Kupili sme si kucharske oblečenie a hrame sa na profi kucharky

humajnicek
29. jan 2019

My sme dnes mali kapustnicu, ktorá mi včera nabalila svokrička 🙂

co_co
30. jan 2019

Kolienka s masom na smotane. A polievku planujem len zeleninovu.

hildicapupu
30. jan 2019

dukaatove buchticka s pudingom 🙂

renca99
30. jan 2019

Dievcata, nemate niektora recept na take ozajstne puncove rezy? Ako kedysi z cukrarne.... vsetky domace pecene co som ochutnala boli dobre, ale s ozajstnym puncakom moc spolocne nemali.... dakujem moc...

79marry
31. jan 2019

Včera Penne s rajcinovou omáčkou a palacinky. Dnes rybacie fašírky so zemiakovou kašou podľa tohto receptu https://varecha.pravda.sk/recepty/rybacie-fasir... a zeleninový šalát, zajtra fazuľová polievka s domácimi rezancami 😁

adriannasvk
31. jan 2019

Dnes opat zdravo, soba rezance s kuracim masom a zeleninkou,ochutene worcestrom,sojovou omackou a sladkou chilli omackou.

luccki
31. jan 2019

Ryba, luskova, kuku

landsmanka
31. jan 2019

dnes obedné menu v reštaurácií, takže som si trochu od varenia oddýchla 🙂 super mi to padlo 🙂