icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucya87
2. feb 2019

Jablkove minibabovky so skoricovou polevou

adriannasvk
2. feb 2019

Po dlhom premyslani padlo dnesne rozhodnutie na zemlovku z vianocky so snehom 😊

uskrnica
4. feb 2019

Vcera som robila zemiakove placky s maskom a este aj na dnes zvysili, takze dojedame. Akurat som spravila fazulovu mliekovu polievku, lebo masovu nedelnu sme spapali 🙂

simonkaa27
5. feb 2019

Segedinsky gulas s knedlou :-P

ellieellie
5. feb 2019

Dnes máme tiež segedín, ale fit verziu pre deti

buba08
5. feb 2019

@ellieellie ahoj,aka je ta fit verzia segedinu?

simdob
5. feb 2019

dnes som robila zopár palaciniek a na obed sme mali ešte vývar a zajtra by som chcela urobiť tekvicovú polievku 🙂

ellieellie
5. feb 2019

@buba08 ahoj, robím podľa tohto receptu. Chutí aj môjmu 17 mesačnému 🙂 Aj manželovi. Mňamka

https://www.tinkinerecepty.sk/segedin-fit-baby-...

paulinoocka
6. feb 2019

Dnes zeleninovu kremovu polievku a k tomu bryndzove pirohy a zajtra chcem spravit kosovsku specialitu so zemiakovymi plackami 🙂

mimika1973
6. feb 2019

@henka123123
@henka123123 ako robite karfiolovu polievku? okrem karfiolu co davate? a mixujete ci s kuskami? diky

mimika1973
6. feb 2019

Juj hlavolam, co este ake navarit detickam? 2 a skoro 5 rocnym? diky za inspiracie... 🙂

henka123123
6. feb 2019

@mimika1973 karfiol normalne ruzicky a zemiaky kocky cele plus nastruham mrkvu a petrzlen vsetko to dam uvarit do studenej vody ochutim ako klasicku polievku a na konci cervenu zasmazku ;)

buba08
6. feb 2019

@ellieellie dakujem 🙂

adma11
7. feb 2019

Poradte co urobit z mleteho maska?

adriannasvk
7. feb 2019

@adma11 fasirky bud obyc alebo plnene,plnenu papriku,chilli con carne,cestoviny s mletym.masom alebo gulickami,pripadne privarok s fasirkou,kapustnicu s masovymi gulkami.....viac ma nenapada 😁

ellieellie
7. feb 2019

@adma11 Ja robím mäsovo-syrové guľky na zelenine so zemiakovou kašou, skvelý recept. Alebo mäsovo-kapustové karbonátky. Alebo špecle s mletým mäsom a krémovou omáčkou

vondolina
7. feb 2019

dnes urobím len polievku, chcela by som brokolicovú krémovú a zajtra navarím viac aby sme mali aj na sobotu 🙂

svetlana261
7. feb 2019

My máme zemiakovú polievku zo včera a dnes vyprážaný karfiol zo zemiakmi a tatárska 😋

mima300
7. feb 2019

@ellieellie môžem poprosiť recept na tie mäsovo syrové guľky na zelenine? Ďakujem

ellieellie
7. feb 2019

@mima300 Jasne, posielam fotku, to je velmi stary recept z nejakeho casopisu.. U nas v rodine su tieto gulky velmi oblubene uz dlhe roky 🙂

mima300
8. feb 2019

@ellieellie ďakujem veľmi pekne za recept.

zankapetro
8. feb 2019

dnes len syrove cestoviny alebo makove, kto bude mat na ake chut, take mu zarobim 🙂 sem tam treba aj taketo lahsie jedla 🙂

penelope11
8. feb 2019

Domace tvarohove gule plnene jahodami 🙂 Kupila som cerstve jahody v lidli, tak som robila, aj ked ta chut jahod nie je ono, zo zahradky je zo zahradky 🙂

svetlana261
8. feb 2019

Dnes karfiolová polievka a parené buchty plnené lekvárom a posypané grankom 😋

henka123123
8. feb 2019

Kotlikovy gulas

mirola
8. feb 2019

Tataraaaaak 🙂

hennyinnsbruck
9. feb 2019

Zenusky prosim poradte nejaku overenu slanu napln do listkoveho cesta. Google nasiel jasne ale neoverene nechce robit.
Zvykla som klasika slimaky robit so sunka syr kukrica kecup ale to mi je take nijake🤣🤣🤣🤣

Totiz pondelok poobede pride mama potrebujem nejaku rychlovku ja fakt neviem co. Pripadam si ako tela. 🙄🙄🙄🙄😭😭😭😭
Za sporakom sa mi nechce 3 hod stat.

Dakujem ak niekto napise 😘

anjelic
9. feb 2019

@hennyinnsbruck sparené špenátové listy /baby špenát čerstvý/, rozmrvená alebo nahrubo nastrúhaná Niva a stočiť, nakrájať na kolieska a upiecť. Alebo slaninka, sušené nahrubo nakrájané rajčiny a nastrúhaná gouda, znovu zatočiť, nakrájať na kolieska a upiecť.

hennyinnsbruck
9. feb 2019

@anjelic dakujem ti velmi pekne! Nad spenatom som aj uvazovala😊😊 diiky. Bola som v obchode kupila slaninu sunku atd. V pondelok este syr a kupim aj spenat. Dakujem!!!

anjelic
9. feb 2019

@hennyinnsbruck rado sa stalo.