Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Po dlhom premyslani padlo dnesne rozhodnutie na zemlovku z vianocky so snehom 😊
Vcera som robila zemiakove placky s maskom a este aj na dnes zvysili, takze dojedame. Akurat som spravila fazulovu mliekovu polievku, lebo masovu nedelnu sme spapali 🙂
Segedinsky gulas s knedlou :-P
Dnes máme tiež segedín, ale fit verziu pre deti
@ellieellie ahoj,aka je ta fit verzia segedinu?
dnes som robila zopár palaciniek a na obed sme mali ešte vývar a zajtra by som chcela urobiť tekvicovú polievku 🙂
@buba08 ahoj, robím podľa tohto receptu. Chutí aj môjmu 17 mesačnému 🙂 Aj manželovi. Mňamka
Dnes zeleninovu kremovu polievku a k tomu bryndzove pirohy a zajtra chcem spravit kosovsku specialitu so zemiakovymi plackami 🙂
@henka123123
@henka123123 ako robite karfiolovu polievku? okrem karfiolu co davate? a mixujete ci s kuskami? diky
Juj hlavolam, co este ake navarit detickam? 2 a skoro 5 rocnym? diky za inspiracie... 🙂
@mimika1973 karfiol normalne ruzicky a zemiaky kocky cele plus nastruham mrkvu a petrzlen vsetko to dam uvarit do studenej vody ochutim ako klasicku polievku a na konci cervenu zasmazku ;)
@ellieellie dakujem 🙂
Poradte co urobit z mleteho maska?
@adma11 fasirky bud obyc alebo plnene,plnenu papriku,chilli con carne,cestoviny s mletym.masom alebo gulickami,pripadne privarok s fasirkou,kapustnicu s masovymi gulkami.....viac ma nenapada 😁
@adma11 Ja robím mäsovo-syrové guľky na zelenine so zemiakovou kašou, skvelý recept. Alebo mäsovo-kapustové karbonátky. Alebo špecle s mletým mäsom a krémovou omáčkou
dnes urobím len polievku, chcela by som brokolicovú krémovú a zajtra navarím viac aby sme mali aj na sobotu 🙂
My máme zemiakovú polievku zo včera a dnes vyprážaný karfiol zo zemiakmi a tatárska 😋
@ellieellie môžem poprosiť recept na tie mäsovo syrové guľky na zelenine? Ďakujem
@mima300 Jasne, posielam fotku, to je velmi stary recept z nejakeho casopisu.. U nas v rodine su tieto gulky velmi oblubene uz dlhe roky 🙂
@ellieellie ďakujem veľmi pekne za recept.
dnes len syrove cestoviny alebo makove, kto bude mat na ake chut, take mu zarobim 🙂 sem tam treba aj taketo lahsie jedla 🙂
Domace tvarohove gule plnene jahodami 🙂 Kupila som cerstve jahody v lidli, tak som robila, aj ked ta chut jahod nie je ono, zo zahradky je zo zahradky 🙂
Dnes karfiolová polievka a parené buchty plnené lekvárom a posypané grankom 😋
Kotlikovy gulas
Tataraaaaak 🙂
Zenusky prosim poradte nejaku overenu slanu napln do listkoveho cesta. Google nasiel jasne ale neoverene nechce robit.
Zvykla som klasika slimaky robit so sunka syr kukrica kecup ale to mi je take nijake🤣🤣🤣🤣
Totiz pondelok poobede pride mama potrebujem nejaku rychlovku ja fakt neviem co. Pripadam si ako tela. 🙄🙄🙄🙄😭😭😭😭
Za sporakom sa mi nechce 3 hod stat.
Dakujem ak niekto napise 😘
@hennyinnsbruck sparené špenátové listy /baby špenát čerstvý/, rozmrvená alebo nahrubo nastrúhaná Niva a stočiť, nakrájať na kolieska a upiecť. Alebo slaninka, sušené nahrubo nakrájané rajčiny a nastrúhaná gouda, znovu zatočiť, nakrájať na kolieska a upiecť.
@anjelic dakujem ti velmi pekne! Nad spenatom som aj uvazovala😊😊 diiky. Bola som v obchode kupila slaninu sunku atd. V pondelok este syr a kupim aj spenat. Dakujem!!!
@hennyinnsbruck rado sa stalo.

Jablkove minibabovky so skoricovou polevou