icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oira
21. feb 2019

@zuzu_la ta priloha boli krokety pecene v rure ;)

oira
21. feb 2019

@henka123123 prepac, ze neskoro, ale predsa:

Panenka: vecer vopred nakrajam na steaky, posolim a okorenim. Pokvapkam olivovym olejom.
Do druheho dna necham v chladnicke. Opeciem na panvici medium (pozor, neprepiect moc)
Priloha: krokety a cibulove ragu
Finta toho jedla je v tom ragu ;) Nakrajam cibulu (najlepsie cervenu salotku) asi 4 stredne hlavky a oprazim na oleji. Ako ked ides robit zaklad nejakeho jedla, pekne dohneda ale nespalit. Posolim. A to toho dam jednu smotanu a varim, kym sa to nezredukuje na omacku. Je to strasne jednoduche, ale je to bombova chut. Nam to chuti viac ako syrova alebo hribova omacka.

opuska
22. feb 2019

dnes lievance so slahackou a ovocim..

adriannasvk
22. feb 2019

Dnes premiera salat Coleslaw (sa mi fakt podaril😊) a k tomu urobim kuraci steak,ktory oddychuje v medovohorcicovej marinade zatial,potom sup do rury a hotovo😉

ejmylia
22. feb 2019

@adriannasvk To je aký šalátik? Ten názov počujem prvý krát :O

adriannasvk
22. feb 2019

@ejmylia ja som nahodou natrafila nan ked som si dala hamburger a bol ako priloha,nesla som sa ho dojest 😂 kapustu bielu nastruhat s mrkvou (niekto dava aj cervenu,alebo cibulku atd) ja som dala1 kg bielu a cca 4 mrkvy,sol,korenie,horcicu asi 3 lyzicky(ale podla chuti si mozes aj viac) jeden biely jogurt a zvysok som dala este majonezu kolko zobralo,ale mozes dat aj iba jogurt alebo iba majonezu😉

mravvcek
22. feb 2019

Baby nemate recept na zeleninove fasirky? V skole nam robili vynikajuce,ale vobec netusim co to obsahuje 🙂

mravvcek
22. feb 2019

@adriannasvk a ten steak ako robis? Pecies? Alebo na panvici? Marinada len horcica a med?

adriannasvk
22. feb 2019

@mravvcek mozes aj do rury dat,zalezi od toho ci sa ti chce stat pri tom alebo nie 😉ja som dala do rury....marinada je sol,korenie,horcica,med,cesnak.

dassena
25. feb 2019

vcera som skusala take roladu s kuracieho masko, slaninky, vajicka a syra. bolo to uzasne a zostalo aj na dnes, takze dnes dojedame 🙂

marty_4
25. feb 2019

polievka zo vcera, nedelna slizikova 🙂 no masko nam neostalo zo vcera, takze dnes som na rychlo urobila brokolicovomaskove fasirky so zemiakovou kasou 🙂

diankadop
25. feb 2019

Ryza s kuracimi kuskami na zelenine 🙂

rencina_4
26. feb 2019

dnes po dlhsom case trochu nezdravy obed v podobe vyprazaneho syru s domacimi hranolcekmi 🙂

adriannasvk
26. feb 2019

Dnes bulgur s kur.masom a zeleninkou

luccki
26. feb 2019

Aj ja dnes bulgur, ale s tofu, bielou fazulouv paradajkovej omacke, cervenou cibulou a nakoniec posypat petrzlenom

verka18567
26. feb 2019

@marty_4 poprosim recept na tie fasirky dakujrm

verca888
27. feb 2019

plnenu papriku s varenymi zemiakmi a polievku dnes nevarim

nada847
27. feb 2019

bravcovu panenku som urobila so sipkovou omackou a opekanymi zemiakmi :-

sekina
27. feb 2019

Hlivovy perkelt a kuskus

kellypiu
27. feb 2019

gulas s domacou knedlou 🙂 nastastie som urobila dost, ze bude aj na zajtra, takze zajtra uz len dezert nejaky vymyslim, asi babovku upeciem 🙂

prabinka
28. feb 2019

Plnené parené buchty a polievku som spravila vajíčkovú.

marikap18
28. feb 2019

Gulasova polievka a palacinky 🙂

kvetinka75
28. feb 2019

špenátové halušky s kyslou smotanou a slaninou, cez víkend grilované kuracie krídla a stehná s ryžou a perník s džemom a čokoládou,

eri444
28. feb 2019

Bryndzové špaldové halušky s opečenou slaninkou a polievku som spravili zeleninovú 🙂

mimiqa
28. feb 2019

Lahky obed..spagety so spenatom rukolou 😉a tuniakom

adriannasvk
2. mar 2019

Dnes hovadzi vyvar a jablkove lievance 😊

lucya87
3. mar 2019

Ranajky pecena paprika s chlebikom.

lucya87
3. mar 2019

Pecena treska na smotane s cestovinou

jukov
3. mar 2019

rajčinová polievka s písmenkami a strúhaným syrom, sekaná, varené zemiaky a smotanovo špenátový prívarok

lucpro1
4. mar 2019

sisky s lekvarom a slahackou a polievku slizikovu zo vcera 🙂