Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nevludna prosimta ako si robila to cesticko?
@veronikastrickova 2 vajicka, 200g kyslej smotany, 5PL hl.muky, 1/2CL prasku do peciva, 3-4hrusky pokrajane na kocky. Tym hruskam v cesticku treba potom pomoct v panvici🙂 aby boli pekne rozlozene. Ale je to mnamka. Je to tak na 6ks reznov
Tvarohové guľky plnené ovocím, mám ešte v mrazničke z leta jahody a maliny a ríbezle, tak som to tak pomiešala a urobila som k tomu vanilkový krém. Mám rada z času na čas sladké obedy 🙂
My dnes kapustnica s hubami a klobaskou a dukatove buchticky
Kremova sampinonova polievka a zapekane bravcove platky - na vrch.. praženica z hub, platok anglickej slaniny a syr. K tomu zemiakova kasa.

@lilidix vyzerá to bozsky 😊👍
@daniela2227 ďakujem 🙂
@adriannasvk krasna torta, piekla si ju ty alebo si u niekoho objednala??
@sandokanka36 ja som piekla😊pochlapim sa takto na sviatky ked niekto ma😊co je asi 2x za rok😂ale asi chutila lebo sa zjedla skoro cela na raz a to nas bolo iba 5😂
@adriannasvk wau, no uzastne vyzera a verim, ze bola aj chutna. Sikulka 🙂
dnes vyprazany rezen so zemiakovou kasou a salatom 🙂
spravila som guláš a mám na pár dni navarené 🙂
dnes sme dojedli polievku z nedele. Zajtra budem robit vajickovu. Robim si na nu chut uz dlhsie. A fasirky sme mali so zemiakovou kasou a k tomu uhorkovy salat.
Na veceru vajickove halusky s hlavkovym salatom:P mnam. A zajtra zas daco🙈
U nás dnes kolozvarska kapusta..urobená s nádejou že zajtra mám pokoj s varenim..A veru že nebudem mať 😜
@daniela2227 to aj ja sa snszim tak varit:D
A dievčatá teraz pýtali lievance, jedna s jogurtom a ovocím a druhá bez ničoho 😀.
Recept :3 žĺtka vymiešame s lyžicou cukru, 1kl prášku do pečiva, 115g hladkej múky, štipka soli a 140ml mlieko. Potom primiesat jemne sneh z bielkov. Ak máte neprilnavu panvicu môžete hneď nalievat, nepotrebujú olej na vyprážanie.
Ja dnes rascovu s vajickom a hlivovy perkelt s haluskami(vcerajsie, kedze ostalo s vajickovych halusiek)
Dnes som robila kuracie masko na zeleninke s ryzou a polievku sladku fazulovu
Zapekane cestoviny ;) a zajtra kotlikovy hovadzo bravcovy gulas 🙂

Ja dnes rezne z bravcoveho kare v hruskovo-smotanovom cesticku s pecenymi zemiakmi😋