Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes som za lenivú kuchárku a idem spraviť len vanilkový puding a v obchode som kúpila dukatové buchtičky. Taký sladký ľahký obedík.
Plnenú papriku som urobila so zemiakmi a zajtra urobím domácu knedľu k tomu 🙂
My dnes frankfurtská polievka s čerstvým chlebíkom, zajtra plnené kuracie stehná pečené, marta rezne, ryža, zemiaky s ligurčekom, smotanový uhorkový šalát, grécky šalát a torta 😊 malý oslavuje 2 roky ❤️
Sosovicova kysla polievka a spanielsky vtacik s pyrimi zemiakmi
Dnes vyprazana rybka so zemiakmi a uhorkovy salat. Polievku dnes nevarim som sa rozhodla
Kotlikovy hovadzo bravcovy gulas
Grilovali sme si mäsko a klobásku, keďže drahý má dovolenku. Super to bolo, takéto obedy by som brala aj častejšie 🙂
Stroganov a varené zemiaky
Včera sme mali ešte polievku z nedele (vývar kuracie+kačacie)🍜 a robila som boloňskú omáčku + špagety 🍝 (zostala aj na štvrtok). Dnes idem variť tekvicovú omáčku/prívarok 🥒a volské oči 🥚🍳👀
Segedinsky gulas s knedlikmi 🙂
Tortillu plnenu kuracim masom, zeleninou a syrom, polievku sme mali zeleninovu.
Zemiakove placky s kur.sote a kuraci vyvar
Tekvicový prívarok
@oira nech sa páči 😉
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/26709/tra...
U nas bude dnes kebab,manzel v zemli ma rad,ja v tortille😉
30 min. sosovicova polievka a palacinky, vcera bol gyros v tortile alebo s hranolkami a paradajkova pol.s haluskami
My dnes uz nedelny vyvar a bravcove platky na horcici s ryzou a uhorkovym salatom 🙂
@daniela2227 krasna ,ak by bol cas na recept,bolo by super,este som ju nepiekla ,vdaka 🙂
@kopeccc dakujem 😊 robim podľa tohto receptu, ibaže z dvojitej dávky/na veľký plech je potrebna/

Dnes som robila zapekanú cuketu s mlätým mäsom a syrom 🙂