icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eliaska101
29. aug 2019

Tekvicovú mliekovú polievku a špagety s mletým mäskom.

zlatica99
30. aug 2019

Rajčinovú polievku a domáce parené buchty s jahodovým lekvárom a slivkovým.

daniela2227
30. aug 2019

Dnes kolozvarska 😋😋

lienkaam16
30. aug 2019

My dnes vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a uhorkový šalát. A zeleninová polievka.

adeladulova
30. aug 2019

Fasirka a zemiacky 😊

googlinqa
30. aug 2019

Fazuľová s údeným mäsom zemiaky varené a bravčové rezne

eliaska101
31. aug 2019

Slepačiu polievku a zapekané palacinky s bryndzou. Našla som recept na internete a výborne boli, odporúčam 🙂

tykat
1. sep 2019

Smazacik so sunkou

andreal1
1. sep 2019

Cesnaková krémova s krutonmi, zemiakova haruľa s klobaskou a slivkovy kolacik s posypkou 😋

nevludna
1. sep 2019

Objednali sme si pizzu😄

karolinakk
1. sep 2019

@andreal1 ako robis cesnakovú krémovú?

andreal1
1. sep 2019

@karolinakk Ahoj na masle osmazim mensiu cibulu a pretlacim k tomu asi cca 10-12 strucikov cesnaku, pridam nakrajane zemiaky dnes som dala 6 mensich kuskov a zalejem vodou. Sol korenie moze byt aj bujon ten spravi dobru chut. Po asi 20minutach rozmixujem mixerom a pridam troska mlieka mozno tak 1,5dcl ked to mam malo huste dam do mlieka kusok muky a prelejem cez sitko.

smitjan
2. sep 2019

Dnes som urobila karfiolove placky s kuracim steakom 🙂
A polievku mame este hovadziu zo vcera 🙂

henka123123
2. sep 2019

Pecienka na stave s tarhonou

tabakmirka
2. sep 2019

Včera som robila rezne, tak ešte aj na dnes sú 🙂

0ria0
2. sep 2019

fašírky a zemiakové pyré, plus zeleninový šalátik

andreal1
2. sep 2019

Dnes madarsky gulas s knedlou 😊

tanikka
3. sep 2019

zemiakové placky plnené kuracím mäskom - niečo na spôsob košovskej 🙂

henka123123
3. sep 2019

Leco

daniela2227
3. sep 2019

Kapustova polievka s pretlakom a palacinky

sspeed_cs
3. sep 2019

plnene kelove listy. davam tam vsetko co dom najde. hriby, roznu zeleninu, ryzu, vajicko, atd. kreativite sa medze nekladu.

kaki3
3. sep 2019

Zajtra budem robit fasirky so zemiakovou kasou a s kyslymi uhorkami, to sme davno nemali a velmi to lubime. A polievku asi urobim kremovu porovu 🙂

daniela2227
4. sep 2019

Ešte sa bude dojedat polievka a kuskus so zeleninou a syrom 😊

kammik
4. sep 2019

rizotko s kuracím mäskom a so zeleninkou a polievku len zeleninovú čo chladnička dala 🙂

wiw8
4. sep 2019

Dnes grilovany encian s domacim dzemom bez cukru a k tomu zeleninka. Baby potrebovala by som poradit ohladne varenia. Drahemu zistili vysoky cholesterol a neviem co urobit, ake zmeny v jedalnicku 🙂 Tak ak mate dake skusenosti tak by som vas poprosila o rady 😉

potomka
4. sep 2019

Bryndzove halusky s opecenou slaninkou a zeleninova polievka.

adriannasvk
4. sep 2019

@wiw8 v prvom rade vylucit vsetko vyprazane, varit vsetko na prirodno,vylucit obycajne maslo,smotanove jogurty atd...na internete najdes vela receptov,rad,tipov co vylucit,co zaradit aby sa telo "ocistilo" a zlepsili sa vysledky...samozrejme vylucit alkohol akykolvek,aj pivo,pit cistu vodu,pripadne s citronom,mineralky,nesladene caje...znizit prilohy pridat viac zeleniny,celozrnne pecivo....

adriannasvk
4. sep 2019

@wiw8 a samozrejme ziadne udeniny,salama,klobasa,slanina a maso len chude (kuracie,morcacie...ryby)

henka123123
5. sep 2019

Kolozvarska kapusta a hraskova polievka s krupicnymi haluskami bude aj na xajtta

vikisukik
6. sep 2019

Fazulova polievka so vsetkym moznym - dala som tam aj zemiaciky, hribiky, klobasku, masko. Takze to mame aj ako polievku aj ako druhe jedlo.