icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sebik0
15. sep 2019

Nie som vychyrena cukrárka ale tak pri 3 deťoch sa snažím takže dneska frankfurtska polievka mäso na stave s ryžou a zákusok vymyslený z hlavy prajem dobrú chuť a krásnu sviatočnu nedeľu prajem

googlinqa
15. sep 2019

Maďarský guláš knedľa polievka zeleninová s fazuľou

zlatica99
16. sep 2019

Cez víkend som varila gulášovú polievku a pizzu a včera špízy z mäskom, cibuľou a slaninkou+opekané zemiaky. Dnes dojedáme čo zvýšilo 🙂

rumba01
16. sep 2019

dnes len taky rychly obed v podobe spagiet s morca dellou.

bronik89
17. sep 2019

maso na prirodno s ryzou a sladky kompotom, polievku som spravila zeleninovu, kedze ta nam najviac chuti.

henka123123
17. sep 2019

Vyzmazane kuracie rezne a pecene zemiaky v supke ocesnakovane opaprikovane 🙂

andreal1
17. sep 2019

Kuracia čína s ryzou a hraskova kremova polievocka

daniela2227
17. sep 2019

Dnes asi kuraci deň ako vidím 😁 rovnako i u nás.. kuracie s hubami a ryža 😁

angi07
17. sep 2019

kapustnicu😄

iwka_77
17. sep 2019

domáca pizza, drahému so šunkou, so syrom, klobáska, kukurica, olivy a ja som si len zeleninovú a so syrom 🙂

henka123123
17. sep 2019

@iwka_77 ako robis plis cesto?

henka123123
19. sep 2019

Hraskova polievka s krupicnymi haluskami...pecene kura a hraskova ryza....kuracie prsia na stave plus ryza s hraskom 🙂 a vcera boli carbonara

conquestor
19. sep 2019

bravcove minutky na dubakovej omacke,ryza...idem dorobit vysmazanu cuketku 🙂

eliskadad1
19. sep 2019

dnes som ukuchtila francúzske zemiaky a polievku kyslú šošovicovú.

lienkaam16
19. sep 2019

My dnes obrátené bravčové rezne, zemiaková kaša a mrkvovo-kalerábový šalát.
Francúzka polievka.

miriamik77
19. sep 2019

kuracie mäsko zapečené so syrom a zemiakové pyré, plus zeleninový šalát, ten nikdy nesmie chýbať a na večeru som spravila vynikajúce burgríky 🙂

benca
22. sep 2019

@sebik0 kolacik vyzera fanozne mozem poprosit recept dakujem

henka123123
22. sep 2019

Tvarohova torta s jahodami.. kur.vyvar....dneska len tak 🙂 este mame zo vcera hovadzo bravcovy gulas 🙂

sebik0
22. sep 2019

@benca zdravím to je len z hlavy 2 h Muky polohrubej 1h cukor 1 pdp 2 vajíčka pol h oleja 1 h kokos všetko zmiešať vyliať na ech piecť na cesto naulkladat jahody zavárané alebo cesrtve spraviť puding zo zlatého klasu vyliat na upečené cesto poliať čokoládou alebo hoblinkami z cokolady

iwka_77
23. sep 2019

@henka123123 prepáč až teraz som si prečítala koment od teba. Cesto na pizzu robím toto https://www.lenivakucharka.sk/domaca-pizza/ 🙂

sisovicas
23. sep 2019

Cuketový guláš, špagety s omáčkou z paradajok a červenej šošovice

spinoscapularnabeta
23. sep 2019

Včera bola hokkaido polievka a šišky, dnes len šošovicove rizoto s mrkvovym šalátom

rumba01
24. sep 2019

dnes spenatovu mliekovu polievku a ako druhe spravim zopar palaciniek, kedze posledne tyzdna len sladke mi ide na chut 🙂

ajkava
24. sep 2019

Boršč s domácim bielkovinovým chlebíkom.

eva_eva
24. sep 2019

Brokolicová polievka dnes aj s opekaným chlebíkom a druhé som urobila lososa len tak na masle a s grilovanou zeleninou 🙂

martinenka886
24. sep 2019

Obalila som do trojobalu bedle, kedze drahy bol vcera na hriboch a pekne kusky nasiel. Vynikajuce boli, pochutnala som si 🙂 A robila som este aj hribovu polievku, takze som mala hribovy obec :D

henka123123
24. sep 2019

Kapustnica....pecene zemiaky s udenym stehnom

slavkadud
24. sep 2019

Zajtra mam v plane robit parene buchty konecne a urobim asi aj knedlu, aby sme mali na dalsi den a k nej dam piect masko a kapustu 🙂

oira
24. sep 2019

Vyvarila som koleno a teraz robim z toho hustu fazulovu polievku, s mrkvou a petrzlenom a pórkom, so zemiakmi a kuskami maska z toho kolena. Taku sytu, na dva dni.

evca8285
25. sep 2019

U nás dnes zeleninová polievka s krupicovymi haluškami a cestoviny penne s omáčkou "co dum dal" - cibuľka, cesnak, por opražené, supla som k tomu olivy, kukuricu a konzervu tuniaka a rozmixovala som paradajky aby bola paradajková omáčka... Pridala som trochu bazalky a na vrch parmezán... Tieto cestoviny sú u nás topka medzi cestovinami...