Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes hrstkova polievka, cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou a dolky s džemom alebo nutelou
Hlivový perkelt a zo včera ostalo grilovaná kuracina v tzatziky korení a varené zemiaky
Rezancovu polievku a vcera robila domace rezance a segedinsky gulas a domaca knedla z mrazaku ,bude asi aj na nedelu ,
Zeleninova polievka,deti rezance na sladko so struhankou,ja zeleninovy salat a jogurtovy dresing
Kelovy privarok,k tomu mäsko a chlieb.
Kuriatko a ryža 🍗Rýchlovka 🤷♀️
Včera som robila obrátené rezne s ryžou a zostalo aj na dnes, takže budeme len dojedať ako skoro každý pondelok 🙂
Rezne v jogurtovom cestíčku a k tomu zemiakovú kašu 🙂
Bryndzové pirohy so slaninkou a polievku kyslú fazuľovú mliekovú 🙂
Môj drahý bol včera na hríboch a doniesol bedle, takže dnes som ich obalila a mali sme na obed a aj na večeru budeme mať.
Spenat vajco zemiaky.cesnakova polievka
Dnes varím výbornú kapustnicu s udenym kolenom , bude aj na zajtra, mňam 👩🍳❤
Gulášovù polievku a deťom kolienka z vajcom .
Dnes frankfurtska polievka a ryzovy nakyp
Spagety na cinsky sposob a rajcinova polevka s ryzu
tiež som dnes spravila špagety ale s mletým mäskom a strúhaným syrom.
kolozvarsku som uz stihla spravit, kedze dnes je aj ocko s nami doma a Patku strazi on🙂 mama moze konecne nieco poriadne a dobre uvarit 🙂
Dnes budeme mať zeleninovú polievku s pečeňovými knedlíkmi a druhé špaldové palacinky idem robiť 🙂
U nas langoše na želanie ,cesnak tatarka kečup
@daniela2227 pridáš pls recept na tú paštétu ? Tá musí byť skvelá.
@paulakolla nám chutila 😊 ja som mala asi 700g kuracích pecienok, takže 3 cibule poprazim do hneda, pridám pecienky, korenie podľa chuti /Ja som dala mix byliniek sušených/ cesnak tiež podľa chuti, poslať troškou vody...nedusim dlhšie ako 10 minut..rozmixujeme, pridám 1/4 masla a asi 0.5dcl smotany..samozrejme nakoniec osoliť
Dnes rezancova polievka ,plus obalene kuracie prsia ,zemiakova kasa a paradajka cibulka salat .
@daniela2227 mňam skúsim, ďakujem ♥️
@paulakolla nie je začo 😊😘 daj vediet ako to dopadlo 😉
@daniela2227 Mňam, koláčik vyzerá dobre. Mňamózne by som povedala, hneď by som brala 😀

Ja dnes vyprážaný karfiol zo zemiakovou kašou a guláš od včera.Vsetko sme zjedli.Zajtra zeleninová polievka A druhé ešte neviem 😁