Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Pecene kura.pecene kuracie kocky a ryza
Vyvar, pecene kura a ryza
Domaca zapekanka,manzel syrovu ja aj s hribikmi a k tomu este zeleninovy salat s olivovym olejom 😊
už dnes som spravila kapustnicu a druhé som spravila také zapekané kuracie mäsko so syrom a cibuľkou a k tomu varené zemiaky
Spenatova polievka ale len trošku koli malému hlavne, a druhé bravcove kare zapekane so šunkou a syrom preliate smotanou a ktomu ryža
Zapecena brokolica so zemiakmi
Dneska zemiaková polievka na kyslo, špagety zo syrom a kečupom.
Kedze sme mali malo sladkeho pocas sviatkov tak parene buchty 😀 🙈
My ešte stále dojedame vianočné menu 🤣 ale zajtra už svieckova a vývar 😁
U nas dnes nieco lahsie,grecky salat a k tomu opecena bagetka😊
Pečená krkovička v marináde. Bolo to mňam .... http://www.pecene-varene.sk/recipe-items/stavna...
Polievka slizova, prsia na smotane s haluškami, ktomu uhorka 😋😋😋
Omacka zemiakova na kyslo a k tomu fasirky
Vyvar, bravcove sote na hrasku a pyre
Žienky, aké menu chystáte na Silvester a Nový rok? Dajte prosím tip.. U nás nemôže byť nič "pod perim", takže žiadne kuracie ani morčacie a tiež nie ryby... Tradícia 😊
@apendix to by aj mňa potešilo 😁 tiež nerobíme nic čo lieta 😏
@apendix ja uvazujem nad svieckovou alebo nad pecenou krkovickou,kapusta,knedla a urobim asi este kapustnicu
@apendix ja tiež pečené bravčové,Knedlik, kapustu.Polievku hovädziu s pecenovymi haluškami.
Dnes rizoto s kuracim maskom, zajtra palacinky a v pondelok vyprazany hermelin s varenymi zemiakmi.
Vývar aj na zajtra, a dnes len hranolky a rybie prsty a na zajtra som namarinovala kura a bravčovú krkovicku tak to upečiem a ktomu ryža 🙂
Zeleninová polievka s haluškami, filé na cesnaku so zemiakmi a mrkvový šalát, večer urobím pohankove rizoto
Dnes sme dojedli hovadzie na stave s knedlou a zajtra bude sosovicovy privarok. Ako dalsie mam v plane stefansku roladu
Včera tuniakove fašírky, opekané zemiaky. Na dnes som namarinovala mäso na spôsob Číny + ryža, k tomu volské oko, kukurica, hrášok, cibuľka, horčica.... Kto co bude chcieť.
mliekovu hribovu polievku a zemiakove placky plnene maskom a zeleninou.
špenát 👌
Sosovicnu polievku a rizoto sme dojedli dnes.

Leco a vyprazany syr plneny sunkou a pecene zemiaky