Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
plnena paprika s knedlou a polievku som nerobila, kedze som omacky dost vela spravila
Pizza a dve deci červeného... Zajtra to vidím na zapekané cestoviny s miešaným šalátom. Muž si bude variť paprikáš s haluškami.
Francúzske zemiaky, cvikla
na obed robim akurat segedinsky gulas s knedlou a na veceru chcem tiez spravit nejaky lahky salatik
Dnes opäť vývar ako každý víkend, pečené kura z rakúska lebo slovenské su fialové a smradlave, rakúske sú pekne žlté voňavé, k tomu ryža kompot 🙂
@atrejkacucu da sa kupit aj od Hyza zlte kurca;) kralovske ci aky nazov mu dali. Staci vediet len nakupovat🙂
@veronikastrickova to som nepovedala, to je môj názor na slovenské kurata v obchodných retazcoch a ani hyza nieje výhra. Naj je fakt z farmy alebo z rakúska, a ja tam nenakupujem poprosila som môjho otca ci mi donesie že vyskúšam a dopadlo na výbornu takže iné kura už nechcem, neviem čo sa nad tym tak rozculujete, keby nebolo horšieho ako to že niekomu chuti rakúske kura 😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@mirage presne 👍
U nas vajickova polievka s mrkvou a opecenym chlebom,spagety s mäsom a bryndzove halusky.Zajtra zeleninova polievka s haluskami,gril. a vyprazane Slovenske kuracie prsia
@janulabj ano
Ahojte, poraďte prosím ak viete, raz som nasla na nete recept "Červené mäso", ale teraz ho nemôžem nájsť. Bolo to na nejakom fóre. Nepoznáte to?
Išla do toho paprikova pasta.
@sona6 podobné, len mäso sa varilo vcelku a do šťavy išiel ten paprikova krém Piros arany.
Gulasova polievka, pecene kuracie stehna, ryza a kompot

Dnes pecene udene brav. stehno, dusena kapusta a knedla a luskova polievka na sladko