icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babatkoo
9. jan 2020

Dnes pecene udene brav. stehno, dusena kapusta a knedla a luskova polievka na sladko

uhgara
10. jan 2020

plnena paprika s knedlou a polievku som nerobila, kedze som omacky dost vela spravila

rakywanda
10. jan 2020

Pizza a dve deci červeného... Zajtra to vidím na zapekané cestoviny s miešaným šalátom. Muž si bude variť paprikáš s haluškami.

iinuska
10. jan 2020

Francúzske zemiaky, cvikla

lucya87
14. jan 2020

Ľahká večera. Šalát s kuracími stehnami a jogurtom

kolieskova232
17. jan 2020

na obed robim akurat segedinsky gulas s knedlou a na veceru chcem tiez spravit nejaky lahky salatik

lucya87
18. jan 2020

Dnes bol hlavný kuchár môj 6 ročný syn.

atrejkacucu
18. jan 2020

Dnes opäť vývar ako každý víkend, pečené kura z rakúska lebo slovenské su fialové a smradlave, rakúske sú pekne žlté voňavé, k tomu ryža kompot 🙂

veronikastrickova
Odpoveď bola odstránená
nevludna
18. jan 2020

@atrejkacucu da sa kupit aj od Hyza zlte kurca;) kralovske ci aky nazov mu dali. Staci vediet len nakupovat🙂

mirage
18. jan 2020

@nevludna mne nechutilo. Hyze absolutne neverim. Ked z Sk tak z farmy, alebo z overeneho domaceho zdroja.

atrejkacucu
18. jan 2020

@veronikastrickova to som nepovedala, to je môj názor na slovenské kurata v obchodných retazcoch a ani hyza nieje výhra. Naj je fakt z farmy alebo z rakúska, a ja tam nenakupujem poprosila som môjho otca ci mi donesie že vyskúšam a dopadlo na výbornu takže iné kura už nechcem, neviem čo sa nad tym tak rozculujete, keby nebolo horšieho ako to že niekomu chuti rakúske kura 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

atrejkacucu
18. jan 2020

@mirage presne 👍

veronikastrickova
Odpoveď bola odstránená
adkoalauri
18. jan 2020

U nas vajickova polievka s mrkvou a opecenym chlebom,spagety s mäsom a bryndzove halusky.Zajtra zeleninova polievka s haluskami,gril. a vyprazane Slovenske kuracie prsia

nevludna
18. jan 2020

@mirage neviem, my mame domace ale videla som tu hyzu v obchodoch. A vyzeralo pekne to kura. Ale jasne, ze z domacej farmy je top

atrejkacucu
Odpoveď bola odstránená
atrejkacucu
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
Odpoveď bola odstránená
mirage
Odpoveď bola odstránená
martinkamat
18. jan 2020
martinkamat
18. jan 2020

Ahojte, poraďte prosím ak viete, raz som nasla na nete recept "Červené mäso", ale teraz ho nemôžem nájsť. Bolo to na nejakom fóre. Nepoznáte to?
Išla do toho paprikova pasta.

martinkamat
19. jan 2020

@sona6 podobné, len mäso sa varilo vcelku a do šťavy išiel ten paprikova krém Piros arany.

h2
19. jan 2020

@lucya87 Toto varil 6-ročný? No, klobúk dole! 👍

lucya87
19. jan 2020

@h2 áno ja som mu len asistovala pri ingredienciach. 😅 Aby dal správny pomer

lucya87
19. jan 2020

Dnes tvarohový koláč so snehom.

oira
19. jan 2020

Gulasova polievka, pecene kuracie stehna, ryza a kompot

veronikastrickova
Odpoveď bola odstránená
h2
19. jan 2020

@lucya87 Tak to je úžasné! Môj 8-ročný robieval sám palacinky, ale už sa mu nechce. Ale také, ako halušky, alebo ten koláč, to by určite nezvládol. Máš veľmi šikovného syna. 👍👍👍