Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kedze sme vcera vsetko spapali, tak dnes idem spravit len taku rychlovku v podobe ryzoveho nakypu a polievku fazulovu mliekovu.
My zo vcera kremovu brokolicovu polievku,fasirky,zemiakové pyré
Fazuľovu polievku, francúzske zemiaky, zeleninový šalát.
kapustnicu a Zemiakove placky
Grilovany tuniak a gril. zemiaciky + drzkova polievka na zelanie 4r. syna 😁
Dnes akosi nič nestíham, takže som ani nevarila ale som rada, že moja mamka mi dávnejšie dala zaváranú kapustnicu, takže tú zohrejem a je navarené. Bohu vďaka za naše mamky 🙂
Fazuľovú polievku som varila a ako druhé sme mali ešte zo včera hubové rizoto. Prvý krát som skúšala podľa receptu z internetu a vynikajúce to bolo🙂
My dnes morčacie soté a zemiakové placky ;)
Vyprážené špízy a zemiaková kaša. Do špízov som dala kuracie mäsko, hríby a syr.
vcera pizza na plech a paradajkova polievka
dneska francuzske zemiaky
Sosovicova kysla polievka, opekany camembert, zemiaky a tatarska omacka
My dnes borsc a palacinky
dnes nevarim, dnes mam veget a zajtra planujem spravit zemiakove perky plnene lekvarom. s tym bude babracka ale neskutocnu chut mam na ne.
@stanik_67 mohla by si mi dat prosim ta postup ako ich robis?
gulky v paradajkovej omacke knedla
Zeleninova polievka, segedin a knedla...ale teda len pre manzela a dceru, ja mam zlcnikovu dietu..takze u mna brav.kare na vode a ryza
dneska len spenatova polievka s vajcon
Včera : knedlík mäso a kapustu, dneska :slepacia polievka s rezancami,rezeň so zemiakovou kašou
spagety na cinsky sposob a hrachova polievka s klobaskou
placky s kuracim maskom a zeleninkou som dnes k obedu spravila.
Masko na syrovej omacke a ryzu, plus som spravila zeleninovy salat a polievku mame sladku fazulovu este zo vcera.
spekacky na pive som teraz na veceru robila, kedze drahy to miluje a na obed sme mali syrove krokety s pyre zemiakmi. polievku som dnes nerobila, zajtra planujem varit kapustnicu.
rizito so zeleninkou a polievku som robila mrkvovy krem 🙂

My dnes zeleninovu polievku s krupicovymi haluškami, mäsové guľky v paradajkovej omacke a kaša a ako dezert dnes hneteny jablkový koláčik 😊