Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ellemell maria cirova teraz zakladala na IG, idem vyskusat aj ja podla nej
Strúhanka mrkvova polievka + špagety s mortadelou 😉
Kuracie kocky na zelenine s ryžou, mrežovnik, večer znova na želanie piza
kmínová polievka s rezancami, granadír a kyslá uhorka
vianočné menu - smažená ryba so zemiakovým šalátom 🙂
lečo..a hurky
@ozi dojedame guláš a dnes som dusila kuracie stehná na paprike zo zemiakmi a mame aj palacinky 😍
kolozvarsku som dnes spravila🙂
Sosovicova polievka a cesnakovy bales
Zemiaková polievka s vajíčkom na kyslo, fašírky a varené zemiaky
zap3cene zemiaky a kur.prsiami slaninou vajcom
U nás bolo tento týždeň: plnená paprika, špenátové halušky so syrovou omáčkou, čína z kuracích pŕs a ryža, krémová brokolicová polievka s krutónmi, americká zeleninová polievka a karé so šampiňónmi s opek.zemuakmi.Po dlhej dobe som piekla mrkvove koláčiky a robila nezdravu, ale veľmi dobrú vajíčkovú tlačenku
drzkovy paprikas...panenka na prirodno.ryza.uhorkovy salat..francuzska sackova polievka
rybie prsty a hubovu polievku 😀
Hŕstková polievka (od včera) a kurací perkelt (z vykostenych stehien) s domácimi haluškami 🍽
@oira nech sa páči : 1 Moravanka, 5 vajec na tvrdo, 150 g šunky, 1 mala 200 ml majonéza, 1 želatína na vaj.tlacenku, 1 masox .Z Moravanky zlejeme nálev, doplníme do 200 ml vodou.V asi 150 ml na plyne roztopíme masox a do zbytku tekutiny nasypeme želatínu.Po rozpustení pridáme do vlažného našich. V miske sa zmieša šunka, uvarené nasekané vajíčka, majonéza a Moravanka.Velke časti z Moravanky treba nasekat na menšie.Netreba soliť ani korenit.Do toho vlejeme želatínu , premiešame a ja to nalievam do formy na srnčí chrbát, ktorú vystelieme alobalom . Dobrú chuť 🙂

Dnes úplná klasika... Cestoviny s nivovou omáčkou.