icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimiqa
22. nov 2020
adulikka
22. nov 2020

V sobotu kuraciu polievku , stehná kuracie pečené ,plus ryža a keďže chlapci nemusia sviečkovú omáčku s knedľou ,tak im sme nechali tie stehná a my si uvarili sviečkovú...no manžel varil a ja knedľu domácu som varila . A včera som spravila parížsky šalát , ktorý bol dnes na raňajky . Bol výborný ,syn žiada ešte spraviť .

vikss1
25. nov 2020

dnes som spravila kyslu sosovicovu polievku a po dlhom case granadir s kyslimi uhorkami

svetlana261
25. nov 2020

Predvčerom som urobila kapustnicu a pizzu, dnes sme dojedli, dnes karfiolovu polievku a špagety zo syrom a kečupom.

veronikanika28
Autor odpoveď zmazal
adulikka
25. nov 2020

Šošovicová polievka s párkami a klasické fašírky som spravila , ktoré som dala do trúby upiecť ,plus zemiaková kaša s domácou čalamádou .

Na večeru sme si toasty spravili , šunka syr šunka náplň .

mirro
25. nov 2020

Pizzu, miesto šunky mleté masko. Mňam.

daniela2227
25. nov 2020

Špagety s mletým mäsom, zapečené palacinky so špenátom a syrom a opäť raz treska 😁

daniela2227
26. nov 2020

Žiadna vysoká gastronómia, ale kombinácia jedna báseň 😁 rukola, tuniak, paradajky, majonéza

adulikka
27. nov 2020

Našim som nechala od včera fašírky v trúbe pečené a ja som si spravila zemiakové šúľance so strúhankou a maslom .

daniela2227
29. nov 2020

Hovädzie na hubách so slovenskou ryžou a tvarohový koláčik s ovocím

oira
29. nov 2020

My dnes slepacia polievka, obratene rezne s ryzou a teraz peciem tvarohove muffiny 😊

adulikka
29. nov 2020

Karé na paprike , len nemala sušené hríby ,spravila ku ním nokerle .

adriannasvk
29. nov 2020

Dnes pecene kura,ryza,vyvar a pre navstevu,osie hniezda,laskonky,ostala plnka tak aj plnene susienky😅cestovinovy salat,kridelka na mede a nase oblubene oblozene chlebicky 😅

avril299
29. nov 2020

plnena paprika :D

eri444
2. dec 2020

Dnes som spravila bublaninu a na obed máme faširky s kašou a cesnakovú polievku.

puticka7
3. dec 2020

Dnes sme mali na obed plnenu tortilu so zeleninou, kuracim maskom a mozzarelou, mnam, bolo to vynikajuce

oira
5. dec 2020

Boršč a pecene kolena

adulikka
5. dec 2020

Štvrtok kuracie soté , ryža
Piatok obyčajnú cesnakovú polievku a špagety
Sobota plnená paprika a je toho veľa ,tak bez polievky a bude aj na nedeľu .

sandokanka36
8. dec 2020

kuracie masko som dala na plech a zaliala smotanov a nastruhala syr a k tomu ryzu, polievku mrkvovu kremovu

tykat
8. dec 2020

Chilli con carne s domacimi plackami 😸

adulikka
8. dec 2020

Kapustovu polievku s klobásou a perkelt z kuracích krídel a kolienka

adulikka
9. dec 2020

Taká naša , taká domáca ,pizza , čo chladnička dala , ešte že som stihla odfotiť za surova... 🙂

puticka7
10. dec 2020

Kuracie masko na stave s kukuricou a hribikmi a k tomu zemiakova kasa, polievka tekvicova kremova

oira
10. dec 2020

Rychla super vecera

jarka721
16. dec 2020

@tykat poprosím recept, ďakujem

rakywanda
16. dec 2020

Na raňajky avokádova nátierka, na obed bude kuracie mäso na kukurici s ryžou (varila 11 ročná dcéra), večeru vymyslí manžel

oira
23. dec 2020

Vyhralq som na FB kacicu a nemam ju kam dat, tak zajtra post asi nebude 🙈

oira
27. dec 2020

Dnes vyvar slepaci s pecenovymi knedlickami. Rezen a majonezak, kedze sme mali predtym rybu a kacku. A zo vcerajska zemiaky na kapuste.

krisvi
31. dec 2020

Bavorsky knedlik