Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja dnes mexicky gulas s ryzou a mozno zvrtnem nejaku bublaninu ovocnu aby sme mali oddych od plnkovych😊
U nás tradícia na Silvestra - muž griloval mäso na kostičke, t. j. kuracie krídelká, ryža, zeleninový šalát. Večer klasika chlebíčky, jednohubky. Zajtra muž pečie kačicu.
My sme moc koláčov nemali len medovníky a plnené medové rezy ,tak sme si spravili slonie slzy
Ja uz nechcem nic tazke vidiet,zajtra robim kuraci vyvar s reznacami, rizoto a uhorkovy salat,uz mam dost knedli,zemiakoveho salatu a vyprazancov 🙂
dnes sme robili hovadzi vyvar s domacimi slizikmi a druhe ryzu s kuracimi kuskami a omackou, co chladnicka dala 🙂
vcera makove slize.dnes kur.sote a pyre.zeleninova polievka s vajickom.zajtra bude hrachova kasa s udenym
Dnes slepaci vyvar a rezne. Zajtra sosovicovy privarok s vajkom. 😋
Rezancovu polievku a tieto kuracie prsia . Len som vopred predvarila zemiaky , zmiešala ich s korením na americké zemiaky a navrch kolieska cibule a poliala ešte všetko olivovým olejom bez papiera na pečenie .
Ja dnes doma pomlete maso usmazene so zelenou fazulkou, pecene bataty a cesnakovy dressing (biely jogurt a cesnak). Rychle a velmi chutne a aj vyzivne.
Tekvicovo-sosovicova polievka, rozmixovana
Treska na prirodno(sol,c.korenie,rasca,susena cibula,susena petrzlen.vnat,mleta paprika), pecene bataty(sol,suseny cesnak), zeleninovy salat(salat,rukola,mrkva,uhorka,paprika,cibula,cerv.kapusta - oliv.olej a citron, sol, korenie)
Francuzaky a mam nalozenu cigansku, na veceru si ju dame v zemli. A kysne cesto na sisky s jahodovou penou.
Obrátené rezne, ryža, miešaný šalát. Perník ku kávičke.
Dnes segedinsky gulas, idem si akurat z neho dat, uz mi slinky tecu :D

Rezne na dva dni a zemiak kašu