icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
31. dec 2020

Rezne na dva dni a zemiak kašu

adriannasvk
31. dec 2020

Ja dnes mexicky gulas s ryzou a mozno zvrtnem nejaku bublaninu ovocnu aby sme mali oddych od plnkovych😊

rakywanda
31. dec 2020

U nás tradícia na Silvestra - muž griloval mäso na kostičke, t. j. kuracie krídelká, ryža, zeleninový šalát. Večer klasika chlebíčky, jednohubky. Zajtra muž pečie kačicu.

adulikka
2. jan 2021

My sme moc koláčov nemali len medovníky a plnené medové rezy ,tak sme si spravili slonie slzy

tncka
2. jan 2021

Ja uz nechcem nic tazke vidiet,zajtra robim kuraci vyvar s reznacami, rizoto a uhorkovy salat,uz mam dost knedli,zemiakoveho salatu a vyprazancov 🙂

nada847
3. jan 2021

dnes sme robili hovadzi vyvar s domacimi slizikmi a druhe ryzu s kuracimi kuskami a omackou, co chladnicka dala 🙂

henka123123
3. jan 2021

vcera makove slize.dnes kur.sote a pyre.zeleninova polievka s vajickom.zajtra bude hrachova kasa s udenym

nevludna
3. jan 2021

Dnes slepaci vyvar a rezne. Zajtra sosovicovy privarok s vajkom. 😋

adulikka
3. jan 2021

Rezancovu polievku a tieto kuracie prsia . Len som vopred predvarila zemiaky , zmiešala ich s korením na americké zemiaky a navrch kolieska cibule a poliala ešte všetko olivovým olejom bez papiera na pečenie .

https://plnielanu.zoznam.sk/fotorecept-kuracie-...

anos18
8. jan 2021

Dnešný obed: vyprážaná treska a obyčajný zemiakový šalát

anos18
8. jan 2021

A synova večera: cestoviny opečené na cibuli s klobáskou a kyslou smotanou, obyčajné a výborné

nevludna
8. jan 2021

Ja dnes doma pomlete maso usmazene so zelenou fazulkou, pecene bataty a cesnakovy dressing (biely jogurt a cesnak). Rychle a velmi chutne a aj vyzivne.

mimiqa
9. jan 2021

Rychlovka 😂 opiect masko hranolky volske oko

adriannasvk
10. jan 2021

Dnes nieco sladke 😍zemlovka 😊

nevludna
10. jan 2021

Tekvicovo-sosovicova polievka, rozmixovana
Treska na prirodno(sol,c.korenie,rasca,susena cibula,susena petrzlen.vnat,mleta paprika), pecene bataty(sol,suseny cesnak), zeleninovy salat(salat,rukola,mrkva,uhorka,paprika,cibula,cerv.kapusta - oliv.olej a citron, sol, korenie)

tykat
10. jan 2021

Francuzaky a mam nalozenu cigansku, na veceru si ju dame v zemli. A kysne cesto na sisky s jahodovou penou.

mimiqa
10. jan 2021

Klasikaa rezen ryza a cvikla mnam 🤣

mirro
10. jan 2021

Dnes pečená krkovička s cesnakom, kapustový šalát z čerstvej kapusty a zemiak varený v šupe

narsila
11. jan 2021

@mirro aky je recept na salat prosim? 🤩 stale sa snazim najst ten pravy..

mimiqa
12. jan 2021

Kasa bocik salat 🙊

anos18
12. jan 2021

Jeleni guláš s knedľou a brusnicami

mirro
12. jan 2021

@narsila nastrúhať hlávku kapusty, 3strúčiky cesnaku,soľ, 2lyžice olivového oleja, 1lyžica kr.cukru a šťava z pol citrona.

mimiqa
16. jan 2021

Zapekane cestoviny s mletym masom spenatom este na vrh velaaa syruu treba 🤪

oira
16. jan 2021

Obed a vecera dnes

rakywanda
16. jan 2021

Obrátené rezne, ryža, miešaný šalát. Perník ku kávičke.

adulikka
16. jan 2021

Sladké rožky , lupačky ,makovky. Chuťovo sú dobré .

adriannasvk
18. jan 2021

Dnes pecena krkovicka,kapusta a knedla 🤤

anna_maria1
21. jan 2021

Dnes segedinsky gulas, idem si akurat z neho dat, uz mi slinky tecu :D

adriannasvk
21. jan 2021

Dnes trosku zdravsie, pecene zemiaky,cuketa a potom na vrch feta s bazalkou a jogurtovy dresing😊

anos18
22. jan 2021

Dnešný obed: zapekaný kel a grilované kura