Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anos18 ahoj,prosim ta,ako zapekas ten ruzickovy kel? Dakujem😊
@adriannasvk ahoj, umyjem, poorezujem,čo treba, a potom v slanej vriacej vode povarím asi tri minúty. Pekáč som vytrela olejom, dala odkvapkaný kel, osolila, troška poprasila strúhankou( to nemusí byť), a potom len zaliala zmesou kyslá smotana, vajcia, vegeta,čierne korenie a posypala syrom a zapiekla v rúre
@anos18 super,dakujem. Lebo som kupila a vzdy robim len na pare a uz by som rada nieco ine 😊
@adriannasvk nie je za čo,dúfam,že bude chutiť 😊
Mrkvovu polievku som robila a syrove cestoviny. Trochu oddych od masa 🙂
Bravčové mäso s uhorkou a ryža . Cesnakový kysnutý posúch s cesnakom a so slaninkou
@anjelic boze mnam,to co je,prudko jedle to vyzera byt 😍
@adriannasvk toto to je: https://www.kucharkaprodceru.cz/samosy/ 😉, ale plniť sa dajú čímkoľvek (dnes to boli zemiaky, skaramelizovaná cibuľka, kápia, hrášok a šunka)
@anjelic dakujem😊
Tekvicová polievka, bravčový perkelt s kolienkami a čučoriedková bublanina.
Bryndzove halusky a zdravu hlivovu polievku
Gulášová polievka a ryžový nákyp s broskyňami.
Dnes bryndzové halušky so slaninkou
Zajtra aj na nedeľu kuracie stehná pečené a rezancovu polievku . Dnes stehná osolim , ochutím .
Ahojte dievčatá, včera sme mali na obed polievku zo zeleného hrášku s maslovými haluškami a druhé jedlo domáca pizza so šunkou, syrom a olivami. Dnes sme mali koložvársku kapustu so zemiakmi.
Dnes bravčové na šťave a pyré, ja pyré a hermelín
Dnes nivova omacka,korenene kuracie kusky,manzel penne a ja ladovy salat k tomu 😊
@adriannasvk prosim ako robis ten karfiol 🙏😘
@mimiqa podla tohto receptu ale nedavam cibulu,mne tam nechuti,horcicu davam obyc a muskatovy napr nemam ale chuti to stale rovnako ked aj toto vynecham 😅ked nemam nahodou parmezan,primiesam mozzarellu napr do toho, nedavam na vrch lebo potom je to vies ake ked to vychladne,parmezan nevadi ale iny syr radsej dnu primiesam. Teraz som napr skusila fetu zamiesat do toho a bolo to super😊
https://bonvivani.sk/recepty/karfiol-v-jogurte
Kotlikovy gulas.tortu so zelatinou.kus kus s rajcinami tuniakom

Domácu knedľu a segedínsky guláš . A ako som sa dozvedela ,tak aj dcéra aj známa varili dnes to isté .