Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@hederamonstera v tej miske je čo prosím? Skúsila by som takéto niečo na obed 🙂
@mimiqa pod, ešte zostalo 😉😀
@patrishapat dhal z cervenej sosovice 🙂 robim ho casto podla tohto receptu:
https://www.youtube.com/watch?v=9FzKK5FJa78@hederamonstera zaujímavé jedlo, vyskúšam, dík 😊
Pecene kuriatko s ryzou a polievku sme mali este zo vcera kyslu zemiakovu
Polievka z červenej šošovice, kuracie na šťave, ryža, palacinky s jahodovým džemom. Na večeru kváskový chlebík s vajickovou pomazánkou.
@lenkike ta kasa s pohankou je uzasny napad. Milujem pohanku, takze top😍
@hederamonstera ja mám problémy s cievami a dočítala som sa, že pohánka je na to najlepšia, ale mala by sa jesť aspoň 3x do týždňa, takže ja ju už dávam všelikam 😁 ale túto kombináciu som si aj ja obľúbila, bez pohánky už kaša pre mňa nie je ono 🙃
@lenkike ja mam prave problem nejest pohanku denne😁😁 strasne mi vysusuje pery, vtedy viem, ze ju musim na chvilu vypustit🙈
Hrachovu polievku so suchého hrachu a francúzske zemiaky
Dnes rychlovka, fliacky s kapustou a na vrch pecena slaninka 😊
Neviem či je to vhodne na tuto skupinu ak mie prosim pošlite ma na “správnu adresu” dcéra mala ekzém na nohách rukách až do krvi, doktorka dala krém a sirup. Sami sme sa rozhodli vylúčiť BKM, a ekzém zmizol. Teraz mám však dilemu ako jej variť aby mala dostatok bielkovín. Bude mat 2roky a chcem aby mala vyváženú stravu.. neuvedomila som si čo vyradením mliečnych výrobkov absentuje v jej strave. Mäso spapá max. 2xtyzdenne.. náhodou neriešili ste niektorá niečo podobne? Neviete pripadne nepoznáte niekoho s kto by mi vedel poradiť?
@kvecinka321 skús skupinu "alergia na BKM a intolerancia na laktózu" alebo skupinu "vegan". Ja mám alergiu na BKM. To, že dcérka nepapa mäsko vôbec nie je na škodu. Mäso aj tak nie je zdravé, železo vie dcérka získať napríklad zo strukovín. Čo sa týka abkm tak napríklad v Kauflande kúpiš takmer všetko "mliečne" bez mlieka, vegánske syry, jogurty, mlieka, dokonca náhrady za mäso (šunky, rôzne rezne atď). Že nepapa mäso, tým sa vôbec netráp, a ryby tak isto nie su zdravé. Omega 3 obsahujú morske riasy
Segedin s knedlou dojedame zo včera
@kvecinka321 pridaj sa do skupiny "Alergia na BKM a intolerancia laktózy".
Dnes sme bez dieťaťa, tak žiadne extra vyvyranie. Raňajky boli o pol druhej 🙂. Potrebovala som spasiť dve lístkové cestá, tak jedno som urobila na sladko - lekvarovo-nutelove satocky, druhé ako piza slimáky. Na večeru budú mäsové guľky s ryžou a šalátom.

Opat tofu🙈