icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oira
20. jún 2021

Chlebicky, hovädzi vyvar, pecena krkovicka na pive a cibuli, jahodove tiramisu 😊

rakywanda
20. jún 2021

"Čína" s bohatou oblohou

mirro
20. jún 2021

Rajčinova polievka, zeleninové fašírky s pečenými zemiakmi

anjelic
21. jún 2021

Vývar, kuracie rezne, zemiaky s petržlenovou vňatou a kapustový šalát

anjelic
22. jún 2021

Zeleninová polievka po prvý krát zo zeleniny z našej záhradky a vyprážaný kaleráb so šunkou v cestíčku s hranolkami.

mimiqa
23. jún 2021

Perkelt ryza 🤪

oira
23. jún 2021

Slovenske rizoto 😄

beabelisova
24. jún 2021

Fracuzske zemiaky a vajickova polievka

anjelic
24. jún 2021

Šalátovka z mizuna šalátu s bylinkami, hráškové rizoto s kuracími prsiami a domáce jogurtovo-jahodové 🍓nanuky 👌🏽

mimiqa
24. jún 2021

Ryza kare na sampionoch 😉

adulikka
24. jún 2021

Sekana a zemiaky

mimiqa
26. jún 2021

Pečený bôčik 🙊

anjelic
26. jún 2021

Mrkvovo-kalerábová polievka so smotanou a Caesar šalát 🥗

mimiqa
26. jún 2021

Taku chut som. Dostala teraz 🤣😅🤣

anjelic
26. jún 2021

@mimiqa ja som robila dnes ma raňajky 😄

mimiqa
26. jún 2021

@anjelic 🤣❤️

conquestor
26. jún 2021

Dnes bolo bravčové sote na paprike a hrášku s ryžou. 😊

anjelic
27. jún 2021

Poliavka zo včerajška mrkvovo-kalerábová so smotanou a pečené stehno s červenou kapustou a domácou knedľou

mimiqa
27. jún 2021

Steak hranolky volske oko a pivko 🤣🍻

oira
27. jún 2021

Dnes som robila prvy krat v zivote svieckovu ☺

mimiqa
27. jún 2021

@oira vyzera vyborne 🙏😘

aduskatt
27. jún 2021

Roštenka "Diplomático"... mäso som naklepala, osolila, okorenila čerstvo namletým čiernym korením a posypala z oboch strán jemne múkou. Na oleji som opiekla mäso z každej strany ( asi 2- 3 minutky) a dala ho bokom. Na olej som dala orestovať nakrájanú cibuĺu ( dve veĺké) ....na spodu hrnca bude prichytená opečená múka, je to v poriadku. Keď bola cibuĺa orestovaná, vliala som do hrnca asi pol deci bieleho rumu Diplomatico. Ten napomôže múke oddeliť sa od dna hrnca a spraví základ omáčky. Po krátkom prevarení som zaliala rumovú cibuĺu vývarom a vrátila som do hrnca mäso. Pomaly som dusila do mäkka asi hodinu. Po odstavení som pridala do omáčky kúsok masla. Podávala som s tarhoňou a restovanými cibulovými krúžkami

aduskatt
28. jún 2021

Čerstvý hrášok, mladá cibuľka, soľ, limetková šťava, čerstvo mleté korenie, mäta, saturejka, trochu balzamikového octu a 300 ml vody - všetko som vymixovala na pyré ( studené podávala, keĎže je tu len 32 stupňov), k tomu panenka - vo výpeku som ešte orestovala slaninku, mladú cibuľku a vňať. Chipsy som spravila z opečenej Schwarzwaldskej šunky.

mimiqa
28. jún 2021

Cestoviny 💃🥂

anjelic
29. jún 2021

Vyprážaná cuketa 🥒, zemiaky a domáci dresing 👌🏽

lubina
30. jún 2021

Masko dusene na pore, mrkvicke a hrasku. K tomu orestovana paprika, v ktorej je nasledne zapecene vajicko a zakryte syrom, k tomu cesnakove olivy 🙂

anjelic
30. jún 2021

Tvarohové knedličky s marhuľami 🍊 posypané opraženou strúhankou 😋

anjelic
1. júl 2021

Kalerábová krémová polievka s kukuricou a špagety so syrom ( kto chcel, dal si kečup)🍲

anjelic
2. júl 2021

Polievka zo včerajška, domáce hamburgery 🍔 a pre mňa dokonalá maškrtka Dalgona cafe ☕

oira
3. júl 2021

Zapeksne cestoviny s karfiolom a syrom