icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimiqa
8. aug 2021

Vyvar a gulas torticka smotanova

oira
8. aug 2021

Nedela 😊

anjelic
8. aug 2021

Dnes zeleninová polievka s krupicovýmu haluškami, kuracie soté s americkými zemiakmi, rajčinovo-cibuľový šalát a karamelová tortička s malinami

rakywanda
9. aug 2021

Muž išiel do lidla pre mlieko a prišiel s grilom
🙈 🙈 🙈

rakywanda
10. aug 2021

Dnes zapekané cestoviny, večer budú tortily, zajtra beh po lekároch, tak obed poriešime v meste

anjelic
10. aug 2021

Po dlhšej dobe sme mali sladký obed - tvarohové buchty 😋

anjelic
12. aug 2021

Šošovicová polievka s párkom, lečo zo zeleniny 🍅🌶z našej záhradky s kváskovým chlebíkom

rakywanda
12. aug 2021

Toto môžem stále... piškótova torta

mimiqa
12. aug 2021

Pecena krkovicka ryza paprika v oleji 🙊

anjelic
13. aug 2021

Polievka z čerstvých paradojok 🍅 s bylinkami a cestovinový šalát 🍲 ( robila som aj včera, ale dorazili ho na večeru, tak dnes repete 🤗), k tomu levanduľová limonáda 🍹 a letný obed na svete 👌🏽

anjelic
15. aug 2021

Vývar s cestovinou, zapečené rezne so šunkou a syrom k tomu zemiaky s bylinkovou soľou a miešaný šalát 🥗

mimiqa
17. aug 2021

Kare plnene sunkou syrom nivova omacka ryza

rakywanda
18. aug 2021

Dnes kuracie sote na kukurici

anjelic
18. aug 2021

Dnes mali na výber: slivkové gule s opraženou strúhankou a bravčové stehno s lečom a s haluškami

mimiqa
18. aug 2021

@anjelic mnam tie sladke dobroty od teba 🌞

aduskatt
19. aug 2021

Panenka s omáčkou so zeleným korením. Panenku som nakrájala na cca 1 cm plátky, osolila a okorenila. Sprudka som opekala na oleji asi 2 minúty z každej strany. Opečené kúsky som vybrala do misy a nechala prikryté pod alobalom odpočívať. Na výpek som dala opražiť kúsky jemne údenej slaninky, po chvíli som ku slaninke pridala asi 3 malé lyžičky nakladaného zeleného korenia, zaliala 30% smotanou, pridala tri malé lyžičky horčice, trochu soli a nechala zredukovať.

anjelic
23. aug 2021

Klasika: vývar, rezne s novými zemiakmi, uhorkový šalát a jemný jablkový koláč

mimiqa
24. aug 2021

Morcaci vyvar kare v cesnakovej marinade tarhona uhorkovy salat zeleninka pre mna opat losos 🤪

radkamatisova
24. aug 2021

@mimiqa 🤤

mimiqa
25. aug 2021

Zemiakova omacka s parkom 💃

anjelic
25. aug 2021

Ja som dnes varila lečo (aj do pohárov), rajčinový pretlak 🍅 a slivkový lekvár 👌🏽, ale nebudem servírovať spolu😂

mimiqa
25. aug 2021

@anjelic 🙊😅

prunee
25. aug 2021

Caprese na veceru 🍅

mimiqa
25. aug 2021

@prunee oooooo mnamm jemineee aka mnamka 😘

mimiqa
26. aug 2021

Cuketovy privarok varene vajicko sekana cuketova placka 🤪

salma22
26. aug 2021

šošovicový prívarok s varenym vajíčkom

nina19833
27. aug 2021

Cestoviny len ak so sunkou, paprikou, kukuricou a syrokrém. Len také niečo jednoduchšie.

anjelic
27. aug 2021

Včera špagety bolognese 🍝 a dnes treska 🐟 na bylinkách, cuketové placky a citrónovo-smotanová omáčka

anjelic
29. aug 2021

Dnes krémová mrkvovo-kalerábová polievka, plnená paprika s kváskovým chlebom, jablkové mufiny 🍏🍎 s posýpkou

mimiqa
29. aug 2021

@anjelic môžem recept na muffiny 🙏😘