icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimiqa
29. júl 2021

Dcerka zrobila cinu

anjelic
29. júl 2021

Včera opekačka a dnes plnená paprika (respektíve guľky a paprika varená v omáčke 🤔)

oira
31. júl 2021

Gulašova polievka

rakywanda
31. júl 2021

Večer sa griluju kuracie krídelká, zajtra niečo z panenky (idem hľadať nejaký recept)

fineta
31. júl 2021

Sviečkovú už aj na zajtra. Takže pohodová nedeľa. ✌️😁

adriannasvk
1. aug 2021

Ja dnes idem robit segedinsky gulas s knedlou 😅

anickaaa6aaa
1. aug 2021

Dnes varim zatiaľ len hovädzí vyvar. Len musim počkať na to kym sa mi rozmrazia kosti 🤭 večer som na to zabudla. A mame od piatku este perkelt a mama nas vola na rezne😉

oira
1. aug 2021

Polievka tekvicova z pecenej zeleniny, zapekane rezne obratene a tvarohove muffiny

rakywanda
1. aug 2021

Panenka s omáčkou zo zeleného korenia a klasika kurací vývar

mimiqa
1. aug 2021

Dnes klasika morcaci vyvar rezne.. Vecera chlebicky vo vajicku do toho som postruhala este ovci syr... Zelenina sunka...

mimiqa
3. aug 2021

Losos s roznou zeleninou taky mix salatovy plus rajcina por uhorka cuketa susene paradajky pokvapkat citronom koreniny rozne mnam 🤪

anjelic
4. aug 2021

Predvčerom vývar z kuraťa, perkelt s cestovinou a uhorkovým šalátom...
Včera lečo s kváskovým chlebíkom a pre manžela šóška (nestihla som 📸) a bábovka...
Dnes obed z našej záhrady: cuketa v cestíčku, americké zemiaky, miešaný šalát...

mimiqa
4. aug 2021

Sote v zem.placke 🙊

adriannasvk
4. aug 2021

@mimiqa boze toto som ako davno nemala...mnam...🤤kde mam prist 😅😁

mimiqa
4. aug 2021

@adriannasvk uz nie je 🙊😂😅🤣ako uplne fuc

rakywanda
4. aug 2021

Na obed boli francúzske zemiaky s uhorkovým šalátom. Na večer opekáme špekačky s kváskovým chlebom. Dlho som chlebík nepiekla kvôli horúčavam.

adriannasvk
4. aug 2021

@mimiqa ani sa necudujem 😅

mimiqa
4. aug 2021

@adriannasvk fakt... sam maly zjedol jeden a pol placky 😂ja robim velike😅🤣chlap hned akoby nejedol cely den dcera ta len slovo sote tu aj zobudis 🤣

oira
5. aug 2021

Pred polnocou upečený 🫐 kolacik, k raňajkam

mimiqa
5. aug 2021

@adriannasvk dnes opat 😂🤣😅

adriannasvk
5. aug 2021

@mimiqa tak vcera chutilo,co ine ti ostavalo 🤪

mimiqa
5. aug 2021

@adriannasvk dcera ma taku mega placku 😂mi hovor.. Len keby mi mal kto struhat tie zemiaky kua.. Musim kupit ten robot na zeleninu 🙊

adriannasvk
5. aug 2021

@mimiqa tak ked detom chuti vedia zjest porciu za dospeleho 😅 no ja nerajbem rucne cosi,by ma vystrelo,vsetko do robota hadzem 😅ja som si vzdy prsty orajbala 🤣

rakywanda
7. aug 2021

Polievka a là "upratujem", čiže zbytky co som našla - kúsok hokaida, kúsok batatu a mrkvy, cibuľa, cesnak, trocha vlociek, rozmixovať, pridať varenú čiernu šošovicu. Neviem prečo, ale vždy takéto vymýšľance majú u muža najväčší úspech. Druhé boli tuniakove fašírky so zemiakmi. Dcéra (12r.) upiekla bábovku.

mimiqa
7. aug 2021

Steak z panenky kasa 🤪

mimiqa
7. aug 2021

Ja lososik 🙊

oira
7. aug 2021

VKZ alias v kauflande bola v akcii krkovicka,
no nesprav muzovi radost 😜

mimiqa
7. aug 2021

@oira aj ja som mu kupila veliky kus 😅😂🤣 cez tyzden urobim tiez vajcakovi 🙊

oira
7. aug 2021

@mimiqa 😂

rakywanda
8. aug 2021

Dnes diabolské rezne, na večeru chladne kváskový chlebík so chery rajčínkami zo záhradky. Koláč nepečiem, nechám sa naň manželom pozvať.