Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Francuzske zemiaky,cvikla
@hederamonstera juj toto by som si teraz dala,vyzeraju vyborne
Včera kapustová polievka a rizoto , také hladné jedlo .
Dnes rezancovu polievku a pečenú sekanú s pečenými zemiakmi na masle .
Ja len obdivujem, ze tato diskusia ma 3767 stran, 12 rokov a stale je ziva :O (a pritom v uvodnom prispevku autorka dufa, ze ju nezamknu). Inak ja som dnes na pana: caesar salat z kauflandu :D som sama doma/v praci, zajtra cestujem a nechce sa mi varit :D ale vecer si asi nieco spravim na zajtrajsiu cestu 🙂
@lopka1313 ja skor obdivujem, ze pri takomto mnozstve inspiracie, aj tak nikdy neviem co varit😂😂
@hederamonstera presne 🤣listujem,citam a aj tak nakoniec neviem 🤦♀️🤣
@lopka1313 toto iste som tu minule aj ja pisala 🤣
@hederamonstera
vyzeraju vyborne, vedela vy ste sem dat recept s postupom? Vdaka
Ja tiez obdivujem aka je tato diskusia ziva. Nuz jest musime kazdy den 🙂 Uz viackrat som sa inspirovala.Dnes rezance s tvarohom.Zajtra spenat so zemiakovou kasou a vajickom.Polievku este vymyslim 🙂
@mariana1910 dakujem☺️myslite tie smazene rezance?
@hederamonstera
Ano tie azijske
@mariana1910 podla tohto
https://www.youtube.com/watch?v=eoPb_u-hT0cplus maso (3ks prs) som nalozila do zltka a 1PL solamylu.
Dneska kuracie so sampionmi na smotane a ryza..polievka karfiolova s pustenym vajickom
Zeleninová polievka a kurací perkelt s cestovinou, navecer nátierky bryndzová a rybacia
@malinoismum aj ja varim gulas z diviny ale v kuchyni.
@malinovka333 … Tebe vonia cely dom- mne smrdia vlasky od dymu 😅☝🏼😅 Takze v konečnom dôsledku si na tom lepšie ty ♥️😊 Dobrú chuť a nech sa vydari, príjemný víkend celej rodinke ♥️🙏🏽
@malinoismum dakujem podobne aj vam.akurat ideme jest.
@malinovka333 ďakujeme 👍🏼✌🏼🌿
Vyprazana sekana,pyre,hranolky,kuracie nugetky,uhorkovy salat
Šošovicová polievka a zemiakové placky .

Smazene rezance s kuracim masom😋 presne ako z azijskeho bistra