Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes slizikova hovadzia polievka a druhe sme len tak na rychlo kuraci platok s ryzou a syrovou omackou. A teraz rozmyslam ci nejdem nejaky pernik upiect, lebo som dostala chut na sladke 🙂
Guľášová polievka, pečené kuracie stehná, ryža s hráškom, bábovka s orechmi a brusnicami 🙂 klasická nedela
Zapekany karfiol so zemiakmi a bambinom
Segedin,knedla, strudla tvarohovo jablkova
@kvecinka321 mohla by som poprosiť recept? 🙏
@mary841 to robim uplne jednoducho, ako vidis paradajky nakrajane na kusky, jarna cibulka , olivy (podla toho ake mate radi, ci uz niecim plnene alebo klasicke, neplnene) a v tomto salate som pouzila fetu syr, no davam aj mozarelu obcas. A zalievku robim z vyzmykaneho citrona, olivoveho oleja (podla mnozstva salatu, ale tak 1 citron a dve PL oleja je zvycajne akurat), trosku vegety, cierne alebo stvorfarebne korenie. A to je vsetko. A recept na maso ti odfotim a poslem o chvilu
Šošovicová polievka a palacinky s tvarohom a ribezlovym lekvárom
Dneska bravcove na hrasku a ryza...kolac:piskota banan cokoladovy puding slahacka
Dneska vrchol kulinárskeho umenia. 😂😂Vyprážaný syr, hranolky, tatarka. 😂
Bryndzové halušky

Vývar s celestínskymi rezancami, fašírka, zemiaky na opraženej cibuľke a čalamáda a sladká bodka na záver: torta🎂z dcérkinej oslavy - kokosový korpus, krém z bielej čokolády a jahodový krém 😋