icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelic
30. jan 2022

Vývar s celestínskymi rezancami, fašírka, zemiaky na opraženej cibuľke a čalamáda a sladká bodka na záver: torta🎂z dcérkinej oslavy - kokosový korpus, krém z bielej čokolády a jahodový krém 😋

vladik66
30. jan 2022

@oira ďakujem veľmi pekne, vyskúšam 👌

lubina
30. jan 2022

Zeleninová polievka, pečené zemiaky s kyslou kapustou a klobáskou

san_dra11
30. jan 2022

Dnes slizikova hovadzia polievka a druhe sme len tak na rychlo kuraci platok s ryzou a syrovou omackou. A teraz rozmyslam ci nejdem nejaky pernik upiect, lebo som dostala chut na sladke 🙂

monaona
30. jan 2022

Guľášová polievka, pečené kuracie stehná, ryža s hráškom, bábovka s orechmi a brusnicami 🙂 klasická nedela

hederamonstera
31. jan 2022

Osmazene kuracie prsia, na nich chrumkava sunka s paprikou, zapecene s mozzarelou (robievam to s bryndzou ale dnes ma prekvapila plesnou🙄)
Pecene zemiaky a cerstvy salat.

henka123123
31. jan 2022

Zapekany karfiol so zemiakmi a bambinom

monaona
31. jan 2022

Dnes len špagety, mini mäsové guličky, paradajková omáčka, syr. 🙂

lubina
31. jan 2022

Kuracie kusky v citronovej omacke a cerstvy paradajkovy salat, olivami, jarnou cibulkou a syrom

kvecinka321
1. feb 2022

Dubákovo šampiňónové “Rizoto” z ovsa bolo dnes ☺️

iinuska
1. feb 2022

Segedin,knedla, strudla tvarohovo jablkova

oira
1. feb 2022

Granatír

lenkike
1. feb 2022

@kvecinka321 mohla by som poprosiť recept? 🙏

mary841
1. feb 2022

@lubina poprosim recept na mäsko aj šalátik 🙂 dakujem pekne 🙂

lubina
2. feb 2022

@mary841 to robim uplne jednoducho, ako vidis paradajky nakrajane na kusky, jarna cibulka , olivy (podla toho ake mate radi, ci uz niecim plnene alebo klasicke, neplnene) a v tomto salate som pouzila fetu syr, no davam aj mozarelu obcas. A zalievku robim z vyzmykaneho citrona, olivoveho oleja (podla mnozstva salatu, ale tak 1 citron a dve PL oleja je zvycajne akurat), trosku vegety, cierne alebo stvorfarebne korenie. A to je vsetko. A recept na maso ti odfotim a poslem o chvilu

lubina
2. feb 2022

@mary841 tak tu je recept na tu kuracinu v citronovej omacke, je to zo Slovenky z minuleho tyzdna 🙂

anjelic
2. feb 2022

Dnes vajíčkové halušky s uhorkou 🥒

mary841
2. feb 2022

@lubina ďakujem krásne ❤️
Vyskúšam to v najbližšej dobe 🤤😊

adulikka
2. feb 2022

Šošovicová polievka a palacinky s tvarohom a ribezlovym lekvárom

henka123123
3. feb 2022

Dneska bravcove na hrasku a ryza...kolac:piskota banan cokoladovy puding slahacka

rakywanda
3. feb 2022

Včera kváskové lievance s nutelou, tvarohom a lesným ovocím. Dnes bratislavské rizoto s miešaným šalátom, mužovi varím kurací paprikáš s haluškami.

monaona
3. feb 2022

Dneska vrchol kulinárskeho umenia. 😂😂Vyprážaný syr, hranolky, tatarka. 😂

mirro
3. feb 2022

@monaona náhodou....😁ako vrchol kuchárskeho majstrovstva považujem náš dnešný obed. Cestoviny v syrovej omáčke a káva

anjelic
3. feb 2022

Kôprový prívarok s vajíčkom a kváskovým chlebom

lubina
4. feb 2022

Tarhoňa, dusené kuracie prsia podliate smotanou, fenikel a paprika pečené v rúre.

adulikka
4. feb 2022

Bryndzové halušky

rakywanda
4. feb 2022

Dojedačky zo včera

januarova
4. feb 2022

@rakywanda aké je to bratislavské rizoto? Mozem poprosiť recept? Ďakujem

malinovka333
4. feb 2022

Langose

rakywanda
4. feb 2022

@januarova miesto ryža je tam tarhoňa. Ja si opečiem cibuľku, mäsko, pridám koreniny a zeleninu. Podlejem, trošku podusím. Nakoniec pridám uvarenú tarhoňu.