Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Rezancová polievka a kuracie prsia spravila trojobale a vysmãžané v delimano s kvapkou oleja . Zemiaková kaša . A mrkvový šalát . A už sa mi červené ríbezle rozmrazujú , spravím len hrnčekový koláč .
Maďarský guláš s knedľou. Poobede chcem ešte robiť kysnuté rožky s nutelou a lekvárom.
Zajtra bude klasika - vývar, pečené kura, ryža a broskyňový kompót.
Dnes slepačí vývar s rezancami a grilované kuracie stehná s grilovanými zemiakmi v trúbe (robené na jednom plechu spolu), k tomu šalátik. Dezert jablkový koláč s pudingom.
Príjemný zvyšok nedeľe 🤗
@hederamonstera najlepšia polievka na svete, mňam😁
Hrašková krémová polievka s krutónmi a bravčové mäso na šťave s ryžou a kyslou uhorkou.
Gulášová polievka ,jedno dieťa ju nemá rado ,tak jemu zemiaky na kyslo a volské oko .
@lenkike mozem poprosit recept? 😊
Slepačí vývar a vysmazene kuracie rezne s ryzou a salatik k tomu a idem ešte Brumíkov piecť.
Dnes prekladané zemiaky a zeleninový šalát, zajtra hovädzí vývar a obrátené rezne s ryžou.
@adriannasvk pór nakrájaný nadrobno, sterilizovaná kukurica, sterilizovany ananás, ak mám, dám aj sterilizovany strúhaný zeler, tentokrát som nemala. Do toho kyslá smotana al.biely jogurt + majonéza, kto má ako rád a koľko kalórií znesie 😁🙈 na dochutenie soľ, čierne korenie, trochu nálevu zo sterilizovanej zeleniny (napr z uhoriek). Niekedy robím aj variantu, že pridám na prudko opečené kuracie soté, alebo nastrúhanú jemnú salámu a strúhaný syr. Dá sa obmieňať podľa preferencií a zásob v chladničke a špajzi 😉

@malinovka333
@nikiska_13 ďakujem vám ♥