icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rakywanda
12. feb 2022

@malinovka333
@nikiska_13 ďakujem vám ♥

adulikka
12. feb 2022

Rezancová polievka a kuracie prsia spravila trojobale a vysmãžané v delimano s kvapkou oleja . Zemiaková kaša . A mrkvový šalát . A už sa mi červené ríbezle rozmrazujú , spravím len hrnčekový koláč .

malinovka333
12. feb 2022

Kapustniky a peciem hurky +žobracku kašu

rakywanda
12. feb 2022

Maďarský guláš s knedľou. Poobede chcem ešte robiť kysnuté rožky s nutelou a lekvárom.
Zajtra bude klasika - vývar, pečené kura, ryža a broskyňový kompót.

mirro
12. feb 2022

Zeleninová polievka a šišky

monaona
12. feb 2022

Chow mein a brokolicová polievka 🙂

oira
12. feb 2022

Vecera k vinku

adulikka
12. feb 2022

Nestihla som ani odfotiť celý koláč . 🙂

oira
13. feb 2022

Cinska ostrokysla, ražniči a madarsky tvarohovy kolacik

hederamonstera
13. feb 2022

Hovadzi vyvar
Diviak na horcici so zemiakmi s rozmarinom a grilovana zeleninka
Dala by som si este nejaky dezert ale v 42tt som to uz nedala😂

mary841
13. feb 2022

Dnes slepačí vývar s rezancami a grilované kuracie stehná s grilovanými zemiakmi v trúbe (robené na jednom plechu spolu), k tomu šalátik. Dezert jablkový koláč s pudingom.
Príjemný zvyšok nedeľe 🤗

anjelic
13. feb 2022

Vývar, rezne (cez noc marinované v acidku s cesnakom a bylinkovou soľou) a zemiaková kaša s čalamádou... a sladká bodka: ráno upecené pečiatkové arašidové sušienky.

mirro
13. feb 2022

@hederamonstera najlepšia polievka na svete, mňam😁

mirro
14. feb 2022
anjelic
15. feb 2022

Dnes len tak narýchlo: cestoviny s domácpu omáčkou a kopou syra

anjelic
16. feb 2022

Vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou a tatárskou omáčkou

mary841
17. feb 2022

Hrašková krémová polievka s krutónmi a bravčové mäso na šťave s ryžou a kyslou uhorkou.

adulikka
17. feb 2022

Gulášová polievka ,jedno dieťa ju nemá rado ,tak jemu zemiaky na kyslo a volské oko .

lenkike
18. feb 2022

Keď dievčatám na obed sľúbim palacinky, takto obedujem ja 😊 pórovy šalát s kukuricou a ananásom, hrianky. Polievka bola paradajková od včera.

oira
18. feb 2022

Obratene...

adriannasvk
18. feb 2022

@lenkike mozem poprosit recept? 😊

anjelic
18. feb 2022

Bravčové ragú s ryžou

oira
19. feb 2022

Cestovinovy salat na studeno

mary841
19. feb 2022

Slepačí vývar a vysmazene kuracie rezne s ryzou a salatik k tomu a idem ešte Brumíkov piecť.

rakywanda
19. feb 2022

Dnes prekladané zemiaky a zeleninový šalát, zajtra hovädzí vývar a obrátené rezne s ryžou.

lenkike
19. feb 2022

@adriannasvk pór nakrájaný nadrobno, sterilizovaná kukurica, sterilizovany ananás, ak mám, dám aj sterilizovany strúhaný zeler, tentokrát som nemala. Do toho kyslá smotana al.biely jogurt + majonéza, kto má ako rád a koľko kalórií znesie 😁🙈 na dochutenie soľ, čierne korenie, trochu nálevu zo sterilizovanej zeleniny (napr z uhoriek). Niekedy robím aj variantu, že pridám na prudko opečené kuracie soté, alebo nastrúhanú jemnú salámu a strúhaný syr. Dá sa obmieňať podľa preferencií a zásob v chladničke a špajzi 😉

oira
20. feb 2022

Nedelny obedik

mirro
20. feb 2022

Hovädzí vývar, špízy (panenka, klobasa, cibuľa, cukina, paprika)

anjelic
20. feb 2022

Dnes vývar, kuracie prsia na skaramelizovanej cibuľke s balzamikovo-smotanovou omáčkou a opekanými zemiakmi a manželov obľúbený koláčik: tvarohový krémovník 😊

lubina
21. feb 2022

Masove gulky z paradajkovej omacke so zeleninou a ryzou a ku kave jablkova torticka