icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

petaboo
13. máj 2011

@egyptanka mne pred včerom skyslo kozacie mliečko, hmm 😒 , ale pijem ho po troxe a ani na záxod som utekat nemusela 😀

titkovamiriam
13. máj 2011

@egyptanka to zaleží ake ti skyslo ak klasika kupovane nedaj bože krabicove tak to vyhod ak mas z mliekomatu tak ho pouzi ako kefír 🙂 ,tvaroh no toho budes mat malicko alebo ho zapracuj do cetsa 🙂

ivett1
13. máj 2011

dnes len rizoto 🙂

salma22
13. máj 2011

pecene masko so zemiacikmy 🙂

egyptanka
13. máj 2011

@titkovamiriam 5 dnove z flasky.

lenkahrehusova
13. máj 2011

Ja som robila paradajkovú polievku a ryžový nákyp 🙂

titkovamiriam
13. máj 2011

@egyptanka a čo si teda urobila?nesmrdelo ked si ovonala?

Ja dnes nevarím ideme do pizzerky 🙂

zabka4
13. máj 2011

@maculik vyskusaj mne velmi chuti je take stavnate a vzdy toho spravim velky 8 litrovy hrniec. inak nezlakni sa ak budes dusit tu jemnu slamu pod pokryvkou sa moze zvacsit a tak napupna ale ked to chvilku nechas odokryte tak sa ti zas zmensia. Dobru chut 🙂

cottoncandy
13. máj 2011

dnes pečiem domácu pizzu, ale nechcelo sa mi babrať s cestom, tak som využila hotové lístkové🙂

daniz
13. máj 2011

dnes tie zapekané rožky a zajtra cesnačka a franc. zemiaky, na nedeľu kur. vývar s rezancami a asi tie šťavnaté rezne.+ šalát a asi perník upečiem

martimex1
13. máj 2011

ahoj ,ake stavnate rezne ,mozem poprosit recept ? :D 🙂 🙂

egyptanka
13. máj 2011

@titkovamiriam nesmrdelo, este neviem co spravim, ked nic nespravim tak skonci v kybli.

gazovicka
13. máj 2011

ja som spravila klasicku "vianocnu" kapustnicu a pizzu

zuzana710
13. máj 2011

sosovickova zeleninova polievka bude na veceru a spenat, zemiaky s vajickom na obed 😉

drobik1
13. máj 2011

ahojte,tak dnes cesnacka a druhe varene zemiaky a vyprazany syr,skusim urobit slane bryndzove keksy a zajtra nic ideme na obed k nasim a v nedelu ryzu a pecene kurca.. 🙂

sissik
13. máj 2011

ja som chcela halusky s kapustou, ale mam skor kapustu s haluskami 😀

eva7780
13. máj 2011

polievka zo suchého hrachu s opečeným chlebom,zajtra asi špagety a v nedelu knedla,údené maso a dusená kapusta
@egyptanka ja robím s kyslého mlieka koláč http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4043

mariro
13. máj 2011

zemiakovy privarok a sekana s vajcom pecena v trube 😉

grososova
14. máj 2011

,,dnes bude to čo včera,,,,hovedzia polievka,kurča,nádievka,ryža,,, 😝

jenie123
14. máj 2011

hrachova kasa s udenym maskom.. 🙂

babullka1
14. máj 2011

kapustu ,krkovicku a houskovy knedlik 😉 a polievka este neviem.... 😝

kukujka
14. máj 2011

dnes ideme vonku na zahrade grilovat takze varit nemusim

ivanka85
14. máj 2011

rizoto

zuzi1982
14. máj 2011

@mariro mňam to by som si dala... 😝

denne73
14. máj 2011

@mariro mnam ja to neviem tu sekanu môžeš mi v kratkosti tu sekanu,?

evinkal
14. máj 2011

My dnes na záhradke kotlíkový guláš,ale smejem sa mm že bude liať 😀 vonku to vypadá na dášď,nedá si povedať 😠

titkovamiriam
14. máj 2011

ja dnes makove rezance,hubova polievka a tiež vecer grilovacka na zahradke-napacovala som masko aj rybky 🙂

womenne
14. máj 2011

Holky moje pomoc piekla som s deťmi koláč a mám dnes deň blbec a kazím všetko, ve´d to poznáte 😀
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=36379 tento a zabudla som si nechať cesto na vrch akže je tam len to tvarohove, možem to dať piecť? Nič tomu nebude? Nezhorne to?

womenne
14. máj 2011

@titkovamiriam ty si taka zdatná kuchárka poradiš? ☹