icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oira
1. jún 2022

A la cinska

ajsha123
1. jún 2022

@lubina pridáš recept na ten havajsky Poke Bowl? Hlavne tu zálievku... Ďakujem

anjelic
1. jún 2022

Vajíčkové halušky s cviklou a na želanie k MDD domáce jahody so šľahačkou...

matmak
2. jún 2022

@oira vieš prosím ťa, recept posunúť?

lubina
2. jún 2022

@ajsha123 je to vlastne to, co som tam napisala (ryza s fazulkou, pecene vajce a cerstva zelenina) a zalievku som robila sama, bez receptu, taka improvizacia. Ale zakladom je samozrejme ananas, ten som uplne rozmixovala na kasu, pridala som trosku medu ku tomu, majonezu, malu lyzicku olivoveho oleja, trosku horcice, cierne korenie, vegetu a par kvapiek citronovej stavy. Ale v podstate si to mozes uz dochutit ako chces a pridat, co tebe chuti. Len zakladom je ten ananas.

malinovka333
2. jún 2022

@oira ta cisnka vyzera super, ako ju robis prosim ta?

oira
2. jún 2022

@matmak
@malinovka333
RECEPT CINSKA OSTROKYSLA POLIEVKA
do hrnca som dala olivovy olej a vsypala sacok mrazenej azijskej zmesi. Prudko som zeleninu orestovala a zaliala vyvarom (mam vzdy v mraznicke z minulej nedele) Pridala som hlavne sojovu omacku tmavu, trochu worchesteru a trochu rajcinovej salsy takej ten sladko palivej. Sojova tmava je nutnost, ostatne dla chuti. Povarila som.. pridala natrhane kuracie maso z vyvaru.
V salke som zmiesala trochu vody a zemiakovy skrob, vliala za staleho miesania. To polievka chyti tu mazlavu konzistenciu. V salke som rozhabarkovala este vajicko a na konci vliala zasa za staleho miesania.

nikiska_13
2. jún 2022

U nás dnes sú parené buchty s jahodami. Dlho dlho sme nemali, ale teraz začala sezóna jahôd, tak už sa teším na jahodové dobroty.

alanko20
2. jún 2022

Hrášková polievka s mrveničkou, ryža a mexická fazuľa s klobáskou a rajčinovou omáčkou. Máme aj bublaninu s čerešňami.

malinovka333
2. jún 2022

@oira dakujem velmi pekne.ja som cital iny trosku zlozitejsi postup.musim ju niekedy spravit.a prosim ta rajcinova salsa ako vyzera tu som este nemala

ajsha123
2. jún 2022

@lubina ananás cerstvy? Ci v konzerve?

lubina
3. jún 2022

@ajsha123 skusala som uz obidva, ale z konzervy sa mi lepsie rozmixoval, tak teraz uz len ten pouzivam na tuto zalievku

anjelic
5. jún 2022

Dnes vývar, čína 🥡 a jahodová zmrzlina 🍨 s domácimi jahodami🍓

A včera palacinky s nutelou a banánmi 🍌

alanko20
6. jún 2022

Dnes máme zeleninovú polievku s fazulkovými luskami aj čerstvým hráškom od deda. Druhé je karfiol "vyprážaný" v trúbe, zemiaky predvarené a potom dopečené na grile.

mirro
6. jún 2022

Zeleninové záviny z lístkového cesta

mirro
7. jún 2022

Knedľa vo vajci

anjelic
9. jún 2022

Včera pečené filé z aljašskej tresky 🐟 pažitkovou soľou a k tomu hranolky🍟...
Dnes cestoviny s domácou omáčkou a syrom 🧀

jabuducanevesta
9. jún 2022

slaný cuketový koláčik, k tomu čerstvá zelenina v podobe šalátu a karfiolová polievočka

oira
10. jún 2022

Segedin

fadama
10. jún 2022

Pečený bôčik, domáca knedľa, červená kapusta

oira
10. jún 2022

Tento tyzden bol aj karfiooool

anjelic
11. jún 2022

Včera kváskové škoricové osie hniezda a dnes cestovinový šalát s tuniakom

oira
11. jún 2022

Dnes na obed minutka - panenka, krokety, cibulova omacka

adulikka
11. jún 2022

Upiekla som fašírky v trúbe a zemiaková kaša a hlávkový šalát .

anjelic
12. jún 2022

Dnes obed spojený s grilovačkou: vývar, marinované grilované karé, hranolky pečené v rúre, šalát a domáca jahodovo-smotanová 🍨 zmrzlina...

oira
12. jún 2022

Vyvar, pecene kura a bublanina 🍓🍓🍓

monaona
12. jún 2022

Špenátový prívarok so zemiakmi a bravčovým na šťave 🙂

oira
14. jún 2022

Posledne dojedačky z nedele. Obmena s hranolkami

lubina
15. jún 2022

Tak aj ja pridám fotky za pár dní, co som navarila a pofotila 🙂
Včera špenátový prívarok so smotanou a yemiakmi, omeletka a opekaná slaninka ku tomu a koláč s kúskami jablka.
Ryžové rezance, k tomu omačka s kuracími kúskami a zeleniová obloha a ako dezert bublanina s čerstým ovocím.

hederamonstera
15. jún 2022

Baby, ja som (opat🙈) na diete, takze sem nechodim lebo trpim. Ale tak dnes mame kelovu polievku a manzel ma segedin.
Ja uz len salaty, potom odfotim😂