Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anickaaa6aaa
@anjelic
Aj myy, z grilu a cibulovym chutney a cheddarom😋
Dnes som gruntovala v kuchyni, tak na obed bola len rýchlovka: dcéra si urobila cestoviny s domácou omáčkou, synovi som urobila grilovaný camembert so skaramelizovanou cibuľkou, rajčinovým čatní a opečeným chlebom a pre mňa mozzarella so skaramelizovanou cibuľkou, sušenými paradajkami s rajčinovým čatní a opekaným chlebom (muž obeduje v práci 😆)
@anjelic ahoj. Nechces sa pridat do skupinky Dnes na obed? Bola by si urcite veľkou inspiraciou pre ďalšie mamičky 😉
@hederamonstera Môžem poprosiť recept na Jogurtovy kolacik s jahodami a mrvenickou? Vyzerá úžasne ❤️
@dasiacik samozrejme 😉, robila som podľa tohoto receptu https://tortyodmamy.sme.sk/recept/kolace/kolac-... len som pridala ešte dve vajíčka...
Francuzske zemiaky,uhorkovy salat
@dasiacik ja klasicky rozpustím čokoládu na varenie z Lidla (buď tmavú alebo mliečnu - tuto si už nepamätám presne, ktorú som použila), postupne do nej pomaličky vlievam olej len toľko, že keď naberiem na lyžicu musí sa pomaly liať (nemá byť ani moc hustá a zas ani riedka, radšej pomaly a postupne vlievať, rozmiešať, vyskúšať a zopakovať). Nechám vychladnúť na izbovú teplotu, vylejem na koláč potretý džemom a zarovnám. Nechám v chlade stuhnúť a krájam horúcim nožom.
Segedínsky guláš a knedľu kupovala som.
@dasiacik pol litra oleja určite nie 😂 na 200g čokolády približne 3-5 polievkových lyžíc. Ak by to netieklo z lyžice, pridaj o jednu viac. No nemá to byť ako voda, takže začni tými 3 PL a uvidíš... neboj sa toho, určite to zvládneš a onedlho ti to pôjde odo oka hravo 😉
Toto množstvo čokolády ti určite vystačí na celý plech.

@anjelic aj my sms mali večer 😋