icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anickaaa6aaa
24. júl 2022

@anjelic aj my sms mali večer 😋

anjelic
24. júl 2022

Vývar s celestinskými rezancami, karé na prírodno s varenými zemiakmi a šalátom Tisíc ostrovov, a levanduľový cheesecake 🥧

hederamonstera
24. júl 2022

@anickaaa6aaa
@anjelic
Aj myy, z grilu a cibulovym chutney a cheddarom😋

mirro
Autor odpoveď zmazal
mirro
24. júl 2022

My podobne

janulka1802
24. júl 2022

Pridávam sa k Vám baby dnes trhané masko v žemli a kaiserke+hlivová polievka s cestovinou..

oira
25. júl 2022

Z nedele ...

mirro
25. júl 2022

Rybie prsty,langoše a cuketový koláč

anjelic
26. júl 2022

@mirro u nás dnes tiež rybie prsty pre mužskú čast a cuketa v cestíčku pre ženskú časť 😂, k tomu opekané zemiaky a uhorkový šalát.

mirro
28. júl 2022

Pečená plnená paprika so zemiakmi, mortadela

anjelic
28. júl 2022

Zapekaný fenikel v syrovej omáčke so šalátom 🥗 a jablkový koláč 🥧

oira
29. júl 2022

Zapekane cestoviny - kuracie maso - por - syrova omacka

malinovka333
29. júl 2022

Popis hadam netreba

anjelic
30. júl 2022

Dnes som gruntovala v kuchyni, tak na obed bola len rýchlovka: dcéra si urobila cestoviny s domácou omáčkou, synovi som urobila grilovaný camembert so skaramelizovanou cibuľkou, rajčinovým čatní a opečeným chlebom a pre mňa mozzarella so skaramelizovanou cibuľkou, sušenými paradajkami s rajčinovým čatní a opekaným chlebom (muž obeduje v práci 😆)

oira
30. júl 2022

Kelova polievka v procese... bude asi na tyzden 🙈

oira
31. júl 2022

Kelova polievka, balatonska specialita, jablkove muffiny a pizza slimaky

anjelic
31. júl 2022

Vývar, marinované rezne s cuketovo-zemiakovou kašou k tomu paradajkovo-uhorkový šalát a kávová bábovka

oira
1. aug 2022

Dnes takto 😉

anickaaa6aaa
2. aug 2022

@anjelic ahoj. Nechces sa pridat do skupinky Dnes na obed? Bola by si urcite veľkou inspiraciou pre ďalšie mamičky 😉

mirro
2. aug 2022
dasiacik
3. aug 2022

@anjelic Receptík na ten koláč z hruskoveho kompótu môžem poprosiť?

dasiacik
3. aug 2022

@hederamonstera Môžem poprosiť recept na Jogurtovy kolacik s jahodami a mrvenickou? Vyzerá úžasne ❤️

anjelic
3. aug 2022

@dasiacik samozrejme 😉, robila som podľa tohoto receptu https://tortyodmamy.sme.sk/recept/kolace/kolac-... len som pridala ešte dve vajíčka...

dasiacik
3. aug 2022

@anjelic A prosím ťa, aku používaš polevu na čokoládu,resp. ako ju robíš? Vyzerá krásne a chutne tá tvoja 😍

iinuska
3. aug 2022

Francuzske zemiaky,uhorkovy salat

mirro
3. aug 2022

Parené buchty v procese😁😂

anjelic
4. aug 2022

@dasiacik ja klasicky rozpustím čokoládu na varenie z Lidla (buď tmavú alebo mliečnu - tuto si už nepamätám presne, ktorú som použila), postupne do nej pomaličky vlievam olej len toľko, že keď naberiem na lyžicu musí sa pomaly liať (nemá byť ani moc hustá a zas ani riedka, radšej pomaly a postupne vlievať, rozmiešať, vyskúšať a zopakovať). Nechám vychladnúť na izbovú teplotu, vylejem na koláč potretý džemom a zarovnám. Nechám v chlade stuhnúť a krájam horúcim nožom.

dasiacik
4. aug 2022

@anjelic Na jeden plech stačí jedna tá čokoláda? A cca koľko toho oleja? Aspoň odhadom, lebo ja som schopná dať tam aj pol litra 🤭😄
P.S.: niesom moc skúsená pekárka 😁

adulikka
4. aug 2022

Segedínsky guláš a knedľu kupovala som.

anjelic
4. aug 2022

@dasiacik pol litra oleja určite nie 😂 na 200g čokolády približne 3-5 polievkových lyžíc. Ak by to netieklo z lyžice, pridaj o jednu viac. No nemá to byť ako voda, takže začni tými 3 PL a uvidíš... neboj sa toho, určite to zvládneš a onedlho ti to pôjde odo oka hravo 😉
Toto množstvo čokolády ti určite vystačí na celý plech.