icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucinka62
29. sep 2022

Dnes na želanie pre MM z lásky 😁 Bedľičky hehe

oira
29. sep 2022

Sosovicova s parkom
Zapekane cestoviny

lubina
30. sep 2022

Tak včera to boli "ázijské variácie" 🙂

lucinka62
30. sep 2022

@lubina ooooo to vyzerá famózne, posunies recept prosím? ☺

alanko20
30. sep 2022

Polievka- zemiaky, biela fazuľa a rastlinné mlieko, pečivo
Druhé ryža/ cestoviny, morčacie prso na štave s kukuricou a kyslou uhorkou.

lubina
30. sep 2022

@lucinka62 jasne, je to velmi jednoduche. Kupila som uz nakrajanu zmes azijskej zeleniny s hnedymi sampinonmi a klickami, dala ju dusit a nakorenila (cierne korenie, vegeta, cesnakovy prasok, kurkuma, zeleninova magi kocka a citronova trava). Ked bola zelenina makka, tak som pridala uprazenu nakrajanu slaninku, vsetko premiesala a vliala kokosove mlieko (malu krabicku) a este varila cca. 3-4 minutky, len aby sa to mlieko uvarilo. Ryza podlhovasta, varena v slanej vode. To je cele 🙂 Dobru chut 😉

lucinka62
1. okt 2022

@lubina Ďakujem krásne 😊urobím si cez týždeň joj už sa teším, milujem ázijsku kuchyňu ,keby môžem jem to každý deň 😁

lubina
1. okt 2022

@lucinka62 u nas to iste, tiez mame radi azijsku kuchynu. Tak nech sa podari a dobru chut 🙂

lucinka62
1. okt 2022

@lubina Ďakujem, dam vediet potom 😃👍

anjelic
1. okt 2022

Dnes cestoviny: pre baby so smotanovo-šampiňónovou omáčkou a pre chlapov s domácou cuketovo-rajčinovou 🍅 omáčkou a syrom🧀

mirro
1. okt 2022

Grilovaný syr s pečenými zemiakmi,cviklou a cesnakom

iinuska
1. okt 2022

Bryndzove halusky, jablkovo-makova strudla

lubina
1. okt 2022

Domaca pizza (cesto som robila podla lenivakucharka.sk) a ako dezert cokoladovy puding 🙂

oira
2. okt 2022

Dnes klasika nedelna 😊

mirro
2. okt 2022

@oira pozri 😁

oira
2. okt 2022

@mirro 👍😅

anjelic
3. okt 2022

Včera a dnes 🙂 : vývar, čevabčiči s pečenými zemiakmi k tomu cibuľka s horčicou, a hruškovo-čokoládové cupcakes 🍐🧁

stejja9
4. okt 2022

@anjelic ahoj, môžem poprosiť recept na cupcakes? Ďakujem

lubina
4. okt 2022

Masovo-ryzove gule v paradajkovo-sampinonovej omacke (recept od svokry) so zemiakmi 🙂

anjelic
4. okt 2022

@stejja9 páči sa 😉

anjelic
4. okt 2022
lucinka62
6. okt 2022

Kuracie prsia s brokolicou na čínsky spôsob 🤤

anjelic
6. okt 2022

V utorok sme mali mäso s kukuricou na šťave s tarhoňou...včera a dnes granatír s čalamádou

lubina
6. okt 2022

Pecene kare so zemiakmi a dusenou zeleninou

mijo53
6. okt 2022

dnes cesnaková polievka s opekaným chlebikom, druhé tekvicový prívarok, dusené pliecko, zemiaky

oira
7. okt 2022

Fasirka a luskovy privarok

veve_ad
7. okt 2022

@lucinka62 mozem sa spytat, ze aku mas "pomocku" na servirovanie ryze v takom peknom tvare? 🙂 Dakujen

lucinka62
7. okt 2022

@veve_ad ahoj hehe nevedela som čím by som to mohla dat do prijatelneho stavu tak som si vzala odmerku na meranie ryze co bola ku ryzovaru 😁

oira
8. okt 2022

Husacia pecienka s cerstvym chlebikom

rakywanda
8. okt 2022

Keďže nás zmáha choroba, tak silný hovädzí vývar a ako druhé zemiaky a hovädzie z polievky.