icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelic
8. okt 2022

@oira mňám, dala by som si aj keď ja tak viac orestovanú ľúbim 🙂

anjelic
8. okt 2022

Polovica rodiny špagety s nivovo-šunkovou omáčkou🍝a druhá polovica rodiny encián zapečený v lístkovom ceste s rajčinovým čatní 🧀🍅 a ku ☕ zákusky: marlenka, penové tyčinky a slonie slzy (piekla som na objednávku a vystali)

oira
9. okt 2022

Hribova prazenica na ranajky

lubina
9. okt 2022

Halušky s kyslou smotanou, brie syrom a slaninkou. Jablkový koláč s karamelom.

oira
9. okt 2022

Vsetko z jednej husi + kolacik z Ikea 😅

rakywanda
9. okt 2022

Hovädzí vývar, bravčové na cibuli so zemiakmi.

tykat
9. okt 2022

U nas bolonske lasagne, foto nic moc ale su 👌

anickaaa6aaa
9. okt 2022

Varil dnes muž. Slepačí vývar z domácej sliepky. Co ostane pôjde do mraziaku na podlievanie. Hospodsky guláš z hovädzej hrude a knedľu sme si zajednali u mamky😁

mirro
9. okt 2022

Bábovka, slaný kôprový so smotanou a ešte boli francúzske zemiaky,foto nemám😁

kvecinka321
9. okt 2022

My dnes Hokaidó polievka a ryža s kuracimi prsiami so slaninovo hubovou omáčkou

anjelic
9. okt 2022

Vývar a kuracie prsia na skaramelizovanej cibuľke s bazamikovo-smotanovou omáčkou a k tomu varené zemiaky

mirro
10. okt 2022

Lečo😁

mirro
10. okt 2022

Jahodové perky (polotovar lidl)

monaona
11. okt 2022

Žemľovka ❤️

anjelic
11. okt 2022

Musela som zúžitkovať pozostatky cukety zo záhradky, ktoré už zavadzali v chladničke, tak dnes prívarok z cukety s mäsom na šťave a vareným vajíčkom a k tomu kváskivý chlieb

lucinka62
12. okt 2022

Dnes neskorsie ranajky brokolicovo-zelerova prazenica s chia a slnecnicovymi prazenymi semiackami 🤤🤤🤤...vcera inspiracia zeleninova cina a kurkumova ryza ✌

budzi
12. okt 2022

Polievka z hlav.kapusty s krupkamk a Morcacie fasirky, dusene zemiaky a ladovy salat.

alanko20
12. okt 2022

Hŕstková polievka, a druhé pre mňa tuniakové fašírky pečené v trúbe a k tomu pečené hranolky. Pre chlapa grilovaný encián.

lubina
12. okt 2022

Tekvicová polievka, mäso dusené na ananáse a paprike s ryžou a ovocné poháre (jahody, hruška a hrozno)

janulka1802
12. okt 2022

Dnes bez polievočky, bez muža, bez detí, konečne pečeň s ryžou. Nikto mi to nezje doma, len ja sama ľúbim. A celozrnné špaldové palacinky s malinovým džemom a nutelou. Tie tmavšie sú z kakaového cesta, mám radšej ako obyčajné a kvoli tej celozrnnej múke sú všetky také tmavšie oproti klasickým palacinkám z bielej múky.

janulka1802
12. okt 2022
oira
13. okt 2022

Gulas, teraz dovareny

rakywanda
13. okt 2022

Tiež večer sama... 😁

anjelic
13. okt 2022

Dnes ryžový nákyp so skaramelizovaným sirupom s jablkami a hruškami 🍎🍐z našej záhradky

alanko20
15. okt 2022

Dnes polievka z nastrúhanej zeleniny s mrveničkou. A druhé opekané zemiaky, kuracie prsia s medovou marinádou, so sójovou omáčkou, a mix šalát

oira
15. okt 2022

Kelova polievka, zapekana cuketa

anjelic
15. okt 2022

Včera kvásková pizza 🍕 a dnes domáce pirohy 🥟 plnené zemiakovo-bryndzovou plnkou s osmaženou cibuľkou

kamilkak
15. okt 2022

@ozi
Pečené pirohy s tvarohom
Koláčik s jablčkami

mirro
16. okt 2022

Zeleninová polievka a obrátené rezne.

rakywanda
16. okt 2022

Fašírky z teplovzdušnej rúry, pyré, červená repa