icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oira
21. jan 2023

Fazulovo zemiakova polievka a smotanovy baleš

anjelic
22. jan 2023

Vývar, čevabčiči s pečenými zemiakmi a nepečený kokosový cheesecake

oira
22. jan 2023

Vyvar s domacimi pecenovymi knedlickami, pecene kura s ryzou, biskupsky chlebicek

nuci616
23. jan 2023

@oira to je taký krásny typický nedeľný obed. Mňamka 🙂

oira
23. jan 2023

@nuci616 dakujem ☺️

lubina
24. jan 2023

Tacos a šalát

jaskolka
24. jan 2023

Krupkova polievka, zemiakové pyré a fasirka

anjelic
24. jan 2023

Kapustová polievka s rajčinovým pretlakom a kváskové pampúšiky plnené jablkovým džemom, posypané škoricou a šišky

anjelic
25. jan 2023

Polievka zostala zo včera kapustová s pretlakom a kuracie srdiečka na smotane s kolienkami

teleskop
25. jan 2023

placky zlozenie: mlete maso, zemiaky, bataty, razna muka, vajco, koreniny brokolica, to upecene v trube a potom zapecene so syrom a podavane s ajvarom

mirro
25. jan 2023

Moravské koláče

oira
25. jan 2023

Zapekane cestoviny 🥦🥦🥦

dasiacik
26. jan 2023

@lubina Prosím ťa, akú omáčku máš na cestovinach z 15.januara? Ďakujem.

lubina
26. jan 2023

Pangasius marinádovaný v citrónovo-kôprovej marináde, ryžové rezance so šampiňónmi, paprikou a paradajkami v sojovej omáčke

lubina
26. jan 2023

@dasiacik je tam podusená základná zelenina - cibuľa, mrkva, ku tomu som pridala pretlak s kúskami paradajok, asi dve lyžice čili omáčky a dochutila koreninami. Veľmi jednoduchá omáčka, ide hlavne o ten pretlak s kúskami paradajok.

dasiacik
26. jan 2023

@lubina Ďakujem. A koreniny len soľ mck? Či aj niečo iné dávaš?

lubina
26. jan 2023

@dasiacik dávam vegetu, čierne korenie, mletú papriku, sušenú vňať petržlenu alebo ak mám tak provensálske bylinky, ale v tejto omáčke neboli, trošku drvenej rasce a občas pretlačím cesnak, ale tu tiež nebol

rakywanda
26. jan 2023

Špecle s hráškom.

tiezjedna
26. jan 2023

dnes som robila brokolicovú polievku a carbonara👍

anjelic
26. jan 2023

Karfiolová polievka s krutónmi a restované pečienky s tarhoňou

anickaaa6aaa
26. jan 2023

@rakywanda co všetko je v tych specloch? Vyzeraju vyborne.

tykat
26. jan 2023

Pizza "rolky" sunka, kukurica a vegansky parmezan, kto nemoze mlieko uplna topka 👌

rakywanda
27. jan 2023

@anickaaa6aaa cibuľka, cesnak, slaninka (malo byť kuracie, ale bolo treba zúžitkovať zbytky), sladká smotana, syr, hrášok.

anjelic
27. jan 2023

Polievka zo včera karfiolová a domáce ravioly v rajčinovej omáčke

teleskop
27. jan 2023

kura kambodža

anjelic
28. jan 2023

Dnes mali byť langoše, no ja som od večera k.o.🤒🥴 a zvyšok rodiny je "nevariaci", tak spoločnými silami (🙎‍♂️🙎‍♀️) a mojím gibicovaním zvládli cestovinový šalát 👌(nejedla som 🥺 len ochutnala, no vydaril sa im 👍)

oira
28. jan 2023

Udon rezance s kuracím mäsom

oira
29. jan 2023

Dnes bez vývaru. Zeleninova polievka s knedličkami, pácované kuracie rezne v maglajze z kyslej smotany, opražené v strúhanke s nastrúhaným syrom a kaša. A trená bábovka na želanie synáčika 😊

anjelic
29. jan 2023

Dnes som konečne ako-tak v poriadku a keďže má dnes moja babuľka ❤️ sladkých 15-sť 🎉 tak som uvarila jej obľúbenú sviečkovú s domácou knedľou, vývar a dokončila 🎂 čokoládovú tortu s višňami

nikushkasa
29. jan 2023