Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzik1983 ahoj ja taku klasiku robim z polohrubej muky, vajicka 2-3, mlieko, a moji ich lubia so skoricou tak davam 3-4 balicky skoricoveho cukru... mne mamina poradila, ze vajicka by som nemala davat uplne studene z chladnicky, ale skor si ich vytiahnut a mlieko zohriat a este som robila chybu, ked sa mi nedarili, ze som mala moc riedke cesto alebo na zaciatku malo rozpaleny olej 🙂
dnes dojedáme a zajtra bude guláš
dnes hrášková krémová polievka s opraženým chlebíkom a tvarohové slíže 🙂
dnes zeleninova polievka ,zemiakove placky plnene syrovou omackou a čerešnovy kolacik 😉
dnes baklažanové plátky http://www.svetreceptov.estranky.sk/clanky/emo-...
ahojteneviete recept na nejake kura z hrozienkami?
paradajková polievka so syrom a cestovinový šatát 🙂
@michele11 možno to je aj pomazánka, ja neviem, jedla som to s chlebom a natierať sa mi to nechcelo...osmažiť cibuľku na oleji, pridať kvasnice + bambino a keď sa to rozpustí, tak pridať vajíčka a spraviť z toho praženicu/škvarelinu/, neviem, každý tomu ináč hovorí. Osoliť, pridať vňatku, alebo kto čo lúbi, dobrú chuť 🙂
kalerabova polievka a slize s makom. 😉
@katy2 ja som teda milion krat robila palacinky a ani raz sa mi nerozpadli. nechapem ako sa môzu niekomu rozpadat. a robim ich od oka. nemam recept. jedno vajícko, kolko chcem muky a doliat mliekom aby bolo cesto akurat a trošku cukru. skôr si myslim ze ak sa niekomu trhaju alebo nieco podobne, ...je to tym ze maju zlu panvicu. 😉
ahojte baby. zajtra by som chcela urobit zemiakove gulky plnene udenym masom a s kyslou kapustou. ako mam urobit tu kapustu? staci ju ochutit a podusit?
@kaara1980
@titkovamiriam dakujeeem. to sa zase zajtra navalim 😀
jasne a mozes dat len cibulu alebo so slaninkou ,inak ja ich mam rada aj plnene spenatom,parkom,klobaskou-čo je po ruke 🙂
@titkovamiriam
@berus222 my ich plníme :škvarky sa nakrájajú na malé kúsky a na troche masti či oleji sa ešte rozpražia a do nich sa dajú vajíčka a urobí praženica.Tak to je potom iná žranica 😕
dnes kurací perkelt 🙂
@michele11 tak u nás nejde ani tvaroh, ani ovocie, ani puding, ani ryža v mlieku ☹, ja by som si dala, ale deti niééé. Ale pomazánky lúbia veľmi, vajíčkovú, bryndzovú, rybaciu, tuniakovú a zbožňujú hrianku a na nej kečup. A samoška tatinkove klobásky, salámy a pod., ktoré im mama jasné že nedá...tú zeleninovú s masom z polievky ako prosím ťa robíš?
Ja dnes zeleninkova polievka s Pangasom 😅
písala som adminke tak vraj možem dať do temy kde pišem.tak davam 😅 😅 😅 ak by nas niekto chcel potešiť hlasom budem rada 😅 https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-daylong/hrajte-o-30-kremov-daylong-kids-v-hodnote-15-eur/
a ked už natierky moj Paťko zbožnuje že syrova-taveny syr v črievku 2x,majoneza alebo tatarka,trochu masla,cesnak-aby ho bolo citiť a nasekana pažitka...vyšlahať šlahačom..mňamka 😵
alebo tuniakova...tuniak vo vl.šťave-KUSKY,syr v črievku,trošku masla,trošku horčice,cibula na kocky,sol,vymiešať šlahačom 😉

@zuzik1983 vyskusane palacinky a su perfektne, vobec sa nelepia a ani netrhaju.... panvicu len potriem pierkom olejom
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=997