icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katy2
16. máj 2011

@zuzik1983 vyskusane palacinky a su perfektne, vobec sa nelepia a ani netrhaju.... panvicu len potriem pierkom olejom
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=997

sofinka18
16. máj 2011

@zuzik1983 ahoj ja taku klasiku robim z polohrubej muky, vajicka 2-3, mlieko, a moji ich lubia so skoricou tak davam 3-4 balicky skoricoveho cukru... mne mamina poradila, ze vajicka by som nemala davat uplne studene z chladnicky, ale skor si ich vytiahnut a mlieko zohriat a este som robila chybu, ked sa mi nedarili, ze som mala moc riedke cesto alebo na zaciatku malo rozpaleny olej 🙂

michele11
16. máj 2011

@lyongirl co je to kvasnicova prazenica?? Ja poznam len natierku.

eva7780
16. máj 2011

dnes dojedáme a zajtra bude guláš

petusko
16. máj 2011

dnes hrášková krémová polievka s opraženým chlebíkom a tvarohové slíže 🙂

babullka1
16. máj 2011

dnes zeleninova polievka ,zemiakove placky plnene syrovou omackou a čerešnovy kolacik 😉

trisestri
16. máj 2011
lucka527
16. máj 2011

ahojteneviete recept na nejake kura z hrozienkami?

akika722
16. máj 2011

paradajková polievka so syrom a cestovinový šatát 🙂

lyongirl
16. máj 2011

@michele11 možno to je aj pomazánka, ja neviem, jedla som to s chlebom a natierať sa mi to nechcelo...osmažiť cibuľku na oleji, pridať kvasnice + bambino a keď sa to rozpustí, tak pridať vajíčka a spraviť z toho praženicu/škvarelinu/, neviem, každý tomu ináč hovorí. Osoliť, pridať vňatku, alebo kto čo lúbi, dobrú chuť 🙂

michele11
16. máj 2011

@lyongirl aha, tak potom ja tak robim natierku, len tie vajcia tam uz nedavam, a je to mnamka, diky, ze si mi to takto pripomenula, spravim si na veceru 🙂

zuzik1983
16. máj 2011

@katy2
@sofinka18
dakujem 🙂

lyongirl
16. máj 2011

@michele11 nie je zač, ja som ráno 5 min. stála pred chladničkou, kým ma osvietilo, že čo vlastne na raňajky, lebo už mi nechutí jesť dokola to isté...

pancake
16. máj 2011

kalerabova polievka a slize s makom. 😉

pancake
16. máj 2011

@katy2 ja som teda milion krat robila palacinky a ani raz sa mi nerozpadli. nechapem ako sa môzu niekomu rozpadat. a robim ich od oka. nemam recept. jedno vajícko, kolko chcem muky a doliat mliekom aby bolo cesto akurat a trošku cukru. skôr si myslim ze ak sa niekomu trhaju alebo nieco podobne, ...je to tym ze maju zlu panvicu. 😉

berus222
16. máj 2011

ahojte baby. zajtra by som chcela urobit zemiakove gulky plnene udenym masom a s kyslou kapustou. ako mam urobit tu kapustu? staci ju ochutit a podusit?

michele11
16. máj 2011

@lyongirl a prave z toho dovodu si davam na ranajky to, co robim malej, vzdy je to nieco fajne a ine 😀

lyongirl
16. máj 2011

@michele11 tak daj tip, čo jej robíš, ja mám rada maslový chlieb s postrúhanou mrkvou, to robievam deťom a chutí im to, ale manžel by to nezjedol za svet...

kaara1980
16. máj 2011

@berus222 ja spením cibuľu na oleji a pridám kapustu + ml.čierne korenie a podusím.Tak robím kapustu aj na strapačky a pečenému mäsu.Niekto si tie guľky posýpa len takou ,surovou, kapustou,ale podľa mňa je lepšia dusená

akika722
16. máj 2011

@lyongirl skus..cotagge chcesse -biele neochutene,2stredne mrkvy,lyžica masla a na kocky cibulka..sol podla chuti..mnaaaam...

lyongirl
16. máj 2011

@akika722 dík, skúsim 🙂, to vyzerá mňam...

berus222
16. máj 2011

@kaara1980
@titkovamiriam dakujeeem. to sa zase zajtra navalim 😀

titkovamiriam
16. máj 2011

jasne a mozes dat len cibulu alebo so slaninkou ,inak ja ich mam rada aj plnene spenatom,parkom,klobaskou-čo je po ruke 🙂

kaara1980
16. máj 2011

@titkovamiriam
@berus222 my ich plníme :škvarky sa nakrájajú na malé kúsky a na troche masti či oleji sa ešte rozpražia a do nich sa dajú vajíčka a urobí praženica.Tak to je potom iná žranica 😕

michele11
16. máj 2011

@lyongirl peciem domace rozteky pre nu, naplnim ich tvarohom, alebo ovocim, robim jej natierky, tvarohovu, vajickovu, zemiakovu, zeleninovu s maskom z polievky, niekedy jej spravim puging alebo ryzu v mlieku.

ivett1
16. máj 2011

dnes kurací perkelt 🙂

lyongirl
16. máj 2011

@michele11 tak u nás nejde ani tvaroh, ani ovocie, ani puding, ani ryža v mlieku ☹, ja by som si dala, ale deti niééé. Ale pomazánky lúbia veľmi, vajíčkovú, bryndzovú, rybaciu, tuniakovú a zbožňujú hrianku a na nej kečup. A samoška tatinkove klobásky, salámy a pod., ktoré im mama jasné že nedá...tú zeleninovú s masom z polievky ako prosím ťa robíš?

miruska15
16. máj 2011

Ja dnes zeleninkova polievka s Pangasom 😅

akika722
16. máj 2011

písala som adminke tak vraj možem dať do temy kde pišem.tak davam 😅 😅 😅 ak by nas niekto chcel potešiť hlasom budem rada 😅 https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-daylong/hrajte-o-30-kremov-daylong-kids-v-hodnote-15-eur/

a ked už natierky moj Paťko zbožnuje že syrova-taveny syr v črievku 2x,majoneza alebo tatarka,trochu masla,cesnak-aby ho bolo citiť a nasekana pažitka...vyšlahať šlahačom..mňamka 😵
alebo tuniakova...tuniak vo vl.šťave-KUSKY,syr v črievku,trošku masla,trošku horčice,cibula na kocky,sol,vymiešať šlahačom 😉